Oj oj oj.....

.... vilka missuppfattningar det kan bli över internet!!! haha jaja, thats life!

Idag har jag jobbat, & jössös va mycket folk det va!! Jag förstår att alla ville sysselsätta sig inomhus i det här gråa, men härliga vädret som varit idag!! Dessutom har ju alla fått lön oxå!! Härligt att så många lägger pengaran hos oss!!!
Jag hittade även en kläning på jobebt idag som jag kan ha på bröllopet i maj!! Sååå skönt att ha det färdigt! Men det bästa av allt va att den är från förra året & inte kostade mig mer än 40:-!!! Inte helt fel måste erkännas!

När jag kom hem stod middagen på bordet, spagetti & köttfärssås!!! Mumsigt värre!! Till efterrätt blev det sockerkaka som mina älsklingar bakat för att överraska mig med!! Puss på er mina hjärtan!!

Det blev även klippning av Micke eftersom han ska på tattofest & till Backstage ikväll..... & själklart ville även Harry bli klippt i samma frisyr som sin pappa!!!
Bild kommer senare!

Nu ska jag titta på travet & vinna miljoner!!

Usch så.....

avundssjuk jag blir..... nu är det ytterligare en av mina vänner som bokat resa till Thailand..... Jag vill oxå åka ju!!! Men våra pengar går tyvärr till annat (betyyyydligt tråååååkigare saker om jag får säga va jag tycker...)
Idag är jag verkligen less på allt.... fy blä & bajs med alltihop!!!!!!

Ska gömma mig nånstans & aldrig komma fram igen..........

Onsdag!

Usch jag är egentligen för trött för detta känner jag nu när jag börjat skriva.... det får bli en kort uppdatering!!

Min älskade lillfis har tydligen inte varit sig själv riktigt idag på dagis, men han har inte haft nån feber & ätit & sovit som han brukar.... men annars varit olik sig! Alla kan ju ha dåliga dagar... jag hoppas att snutten inte håller på att bli sjuk!!
Nu sover han så gottit i sin säng i alla fall!!! Dagens dåliga humör kan ju förstås ha berott på att jag va tvungen att byta hans sängkläder kl 02.11 i natt för att han troligtvis tagit av sig pyjamas & blöja redan innan han somnat.... & sen naturligtvis kissat ner hela sig & blivit kall & vaknat.....
Två timmar senare, alltså 4.15 tyckte ah att det va dags att gå upp & leka......*gäääääsp*

Dom ska ha maskerad på Harrys dagis nästa onsdag!!!!! Någon som har något bra förslag på vad han ska vara??

Det va grymt segt att gå till jobbet idag efter fem dagars ledighet.... men när jag väl kom dit va det riktigt roligt!!!!!
Imorn är jag dock ledig igen & då är det bokrea som står på schemat.... om nu inte plutten är sjuk förstås!!!

Soffan & boken väntar!! Hej svejs...

Måndag måndag underbara måndag!!!

Ja idag fick jag äntligen träffat mammsen för första gången efter hennes operation!!! Harry fick va på dagis i några timmar medans jag gjorde supergod blåbärspaj till mammsen min!!
När jag hämtade honom fick jag dock veta att ett barn hade spytt på hans avdelning...... kändes ju sådär kul!! Men men det är bara att hoppas på det bästa! Imorn är vi lediga så vi får väl se.....

Resten av dagen har vi inte gjort så mycket, varit hemma & städat & grejat lite smått!!!





Harry stod för diskningen idag!!!!




Nu blir det soffa & bok för min del!!!

Lite snöbilder....










Shit vilket väder.......

Det är ju totalt kaos....speciellt eftersom dom är så totalt värdelösa på att ploga....

Igår förmiddag trotsade vi ändå vädret & lyckades ta oss ut med bilen & ner till Överby för att fylla förådet så att jag inte behöver ta mig nånstans när Micke är i DK!!
Anthon & co. trotsade oxå vädret så det blev lite bus i hoppborgen på Etage & en god lunch på Briggen med våra kära vänner!!

När vi kom hem igen så hade dom fortfarande inte plgat här uppe på skogshöjden så det va precis att vi kunde ta oss hem!!

Resten av dagen blev det massa familjemys, underbart underbart!

Nu har dom plogat in oss totalt....så det blir nog några timmars skottning innan Micke kan börja fundera på att åka till dk.... & snön bara fortsätter att ösa ner.... När ska detta ta slut?????

Jag ska försöka ta med mig kameran ut sen en sväng.... detta måste ju dokumenteras!!

Då va det fredag då!!

Hej hopp!!! Min älskade mamma har kommit hem från sjukhuset!!! Ni anar inte hur skönt det känns att bara kunna ringa henne när som hellst & vet att hon mår helt okej efter omständigheterna!!!!!

Jag har jobbat en del ses sist, bland annat så har sverigechefen & sverigedekoratören varit på besök.....

Från & med idag är jag ledig hela fem dagar i rad, & det är såååå skönt i detta snökaoset!!! Jag slipper skotta fram bilen varje dag.... jag behöver inte lämna huset mer än att gå ut med Gizmo om jag inte vill!! Snacka om timeing!

I morse åkte jag & Harry bort till Anthon & Angi för lite bus & lek. Anthon va dock inte på nåt vidare lekhumör, i alla fall itne så länge jag & Harry stannade kvar haha!!! Men två timmar gick trots allt & sen åkte vi vidare till Maxi för att knö med alla pensionärer... jössös!!!

Harry somnade i bilen & fortsatte sova även när jag tog av honom overallen & allt!! Själv somnade jag i soffan & vi båda sov i nästan tre timmar!!!

Snart kommer svärisarna på fikabesök! Micke är inne i stan så vi får väl se vem av dom som komemr hem först!

Imorn blir det kanske vattenpalatset!! Harry hade så fruktansvärt roligt när vi va där sist!!



Så här såg det ut när jag åkte till personalmötet förra veckan....myspys med morfar!!


& så här ser det ut på våran baksida....än så länge!


Min älskade lilla prins!

´Har inte orkat....

.... det har som vanlgit blivit långt mellan inläggen här, men det har varit så mycket nu det sista!!!

Min älskade mammis är i alla fall på bättringsvägen!!! Saknar dig nåt enorm ska du veta..... att bara kunna ringa & snacka massa skit när jag har tråkigt.... men men bara du mår bättre & bättre så är jag glad!!!!

Jag har jobbat hela helgen med mina underbara!!! Det blev även trerätters hemma hos mästerkocken Jennie & Melodifestival med brudarna i lördags!!!! Kanongott varé & apmätta blev vi!!!!!

Igår när jag kom hem från jobbet va det fullt kaos här hemma eftersom fam. Anthon va här & skulle äta tacos med oss!!! Lika trevligt som alltid förstås!!
Även idag blev det en date med dom, en semlekransfika, mmm mumma!!! Annars har det inte hänt nånting idag. Jag & Harry har varit lediga från jobb & dagis, men imorgon är det back to bussines...

Näpp.... nu blir det inte mycket mer skrivet här, & inga bilder hade jag heller tyvärr....

Min lilla mamma....

....usch va hjälplös man känner sig när nån man älskar har sååå fruktansvärt ont & man inte kan göra nånting för att lindra det.... Puss mamma, vi tänker i alla fall jättemycket på dig allihop!!!

Dagen har i alla fall varit bra för övrigt!!! På förmiddagen åkte vi pulka med Linda & lekte lite i snön!! Efter det va det mat & nanetime för herr lillplutt!!
Linda stannade kvar & åt lunch & tjatade lite!!!

När tuppluren va slut va det dags för en promenad till Emilia & Alvin för lite bus, lek & fika!!! Emma & Melvin kom oxå dit!! Jätteroligt att träffas, det va så länge sen sist..... jag hinner liksom ingenting nuförtiden, haha!!!

När vi kom hem igen fick harry ta ett efterlängtat bad med alla sina ankor!! Sen fick han välling & tittade lite på tv innan det va läggdags!! Min älskade prins, va skulle jag göra utan dig?!

Micke är troligtvis stupfull vid det här laget eftersom att han va på god väg när han ringde vid tvåtiden på eftermiddagen..... ja det är tydligen så man gör på en dansk teambilding, hahaha.... det ska bli intressant att se när han kan köra hemmåt imorn!!
På tal om imorn så ska morfar komma hit & passa Harry medans jag är på personalmötet.... det går nämligen magsjuka nu på Harrys avdelning & det kändes ganska meningslöst att ha honom där bara för mitt möte på två timmar & sen kanske hela familjen skulle ligga i magsjuka resten av helgen.....

NU ska jag ta en varm härlig dusch & sen blir det soffan!! Ska spana in den nya vampyrserien som börjar kl 20.00!!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Ni får ursäkta att jag inte uppdaterat här på några dagar men jga har varit liiite upptagen!!! Jag har nämligen äntligen fått min Iphone!!!!!!! *lööv it*
Dessutom så har jag umgåtts med mina två underbara småprinsar, varit/är förkyld, har jobbat & umgåts med Linda!!!! Fullt upp med andra ord!!!

Hur som hellst så måste jag ju bara berätta va min busunge gjorde på dagis i måndags.... HAN RYMDE!!!!!!!
På gården har dom nämligen plogat så att det är en vall över staketet.... ingen har någonsin tänkt på detta innan eftersom ingen unge någonsin ens har försökt att ta sig ut från dagiset..... men sen kom Harry Hjelm..... jössös!!!!
Han hade suttit så snällt & lek i snöhögen medans en av fröknarna stod precis nedanför...& på två sekunder va han helt plötsligt över på andra sidan & ute på parkeringen!! Hon flög över stacketet & började jaga Harry, som naturligtvis tyckte att detta va sååååå roligt, han höll på att skratta ihjäl sig!!! Ja.... va ska man säga som mamma???
Han hade gjort ett litet försök idag också, men nu har dom ju stenkoll på min lille buse.... så denna gången hade han itne en chans!!

Imorn är vi lediga & ska nog inte göra allt för mycket tror jag.... på fredag har jag personalmöte mellan 8-10 & Harry får va kvar på dagis till 14 eftersom han varit där såpass lite denna veckan & det känns urlöjligt att lämna honom där i två timmar!! Han behöver leka av sig min pluttfis!!

På lördag är det jobb hela helgen & sen åker jag direkt till Jennie för att äta middag & kolla på Melodifestivalen med cubusbruttorna!!!! Underbart ska det bli!!!!

Imorn ska jag hålla alla tummar jag har för att mammas operation ska gå snabbt, felfritt & smidigt!!!!!

Näpp nu får jag ägna mig ltie åt den lille hårige som sitter nedanför mig & vill ha uppmärksamhet!!
Hej svejs!

Shopping, böldpest, middag & bio!!

Haha japp, allt det på samma dag!!
Böldpesten kan förklaras enkelt med att stackars Johan fått någon form av inflamation i nån körtel, vilekt gjorde att hans vänstra kind såg dubbelt så stor ut som den andra----

Vi fick köpt en hel del saker igår .... allt & inget kändes det som vi fick med oss hem!!

Harry blev jätteglad för sin present, ett bilgarage & massa småbilar:



På kvällen åt vi på Mamma Mia innan det va dags för Snabba Cash!
Jag tyckte faktiskt inte att filmen va någon höjdare... det kan visserligen bero på att jag va så fruktansvärt trött efter en heldag på Ullared! Jag somnade faktiskt till på bion, haha pinsamt...

Men vi hade verkligen en kanondag med våra underbara vänner!!!! Det blir säkert fler turer dit tillsammans med dom! (om jag & Angi får bestämma i alla fall)

Så här såg mina pojkar ut i förmiddags:


..... soffpotatisar... sådan far sådan son!!!!

Micke har åkt till dk, Harry sover & jag har precis tagit mig en härlig dusch!!
Nu blir det soffan, en bok & mys med vovven!!!

Ullared, here we come!!!!

Jabbadabbadooooooo!!!!!!! Imorn ska vi äntligen till Ullared!! Haha det är ju helt sjuk egentligen att man kan längta så efter att knö & trängas med massa folk.... Men det ska bli såååå roligt!! Speciellt eftersom vi åker dit med två helt underbara & grymt roliga människor!!  Känns helt sjukt egentligen att vi bara kännt varandra i...hmm ja va är det?! Knapt tre månader eller nåt sånt!!

Älsklingen överraskade(?) mig med korv&bröd när jag kom hem efter jobbet idag... romantisk fredagsmiddag för två... eller??? Haha gott va det i alla fall!! Han har dessutom hyrt tre filmer & köpt en enorm påse med godis ( jaja, jag bantar.... men nu är det fredagsmys med bf & allt)

Jag fick förresten inbjudningskortet från Cubus idag gällande våran enorma företagsfest som vi ska ha i Oslo den 1 maj!!!! Gryyymt roligt kommer det bli med galamiddag & modevisning & allt va det var..... två olika dresscodes under dagen & en grymt rolig bussresa dit!!! Övernattninen på ett fint hotell får ju inte glömmas heller!!!

Näpp nu börjar mannen min bli otålig....bäst jag sätter mig brevid honom i soffan nu!!


Vattenpalatset!!!!!!!

Jag är tolalt slut efter några timmar med Harry, Anthon & Angelica på Vattenpalatset!!! Men dom hade sååå roligt våra små prinsar! Högt & lågt & överallt..... dom är ju inte ett dugg rädda för vatten i alla fall!! Harry har nog svalt halva bassängen tror jag efter alla hans kallsupar! Mammas lilla vilding!!
Harry somnade som en stock när jag la honom i sängen & Anthon va lika trött han!!
Det kommer nog bli många besök till Vattepalatset med dom här små skruttarna. Nästa gång ska vi ta med oss dom stora pojkarna oxå!!









Välbehövlig fikapaus!!!


Det svåraste är ju efteråt..... när man ska försöka duscha av både dom & sig själv & sen klä på både dom & sig själv utan att dom springer runt i duscharna & grejar.... haha men allting går!!! Några kakmutor gjorde susen!!!

Imorn ska jag jobba hela dagen, Haryy ska va på dagis & sen hem till farmor & farfar & sova där HELA helgen.....hur ska jag klara mig så länge utan min prinskorv?!
På lördag morgon bär det av till Ullared med Micke, Angi & Johan!! Det ska bli grymt skoj!
När vi kommit hem igen på lördagen så blir det middag & bio, underbart!!!!

På söndag hämtar vi bubben tidigt eftersom Micke åker till dk på eftermiddagen.....

Näpp nu ska jag oxå passa på att vila lite medans Harry sover!!

Förresten så har jag inte fått min Iphone än....... den som väntar på nåt gott......

Pissdag....

Usch fy blää vilket dåligt humör jag är på idag... jag har ingen lust att göra nånting & snön bara fortsätter att ösa ner dessutom..... det gör ju inte direkt denna dagen bättre!!!

Inte fasen har dom hört av sig från Tre idag heller..... i måndags sa dom nämligen att min Iphone skulle finnas i min hand senast på onsdag.... Alltså IDAG!!!! Men inte tt pip har man hört än....... Visserligen är det ju några timmar kvar på denna dagen, men ändå!!!!!!!!!

Hade jag inte haft Harry & Gizmo så hade jag bara dragit täcket över huvudet & stannat där tills imorn........ Men men har man en liten sötfis & en gosegris så har man...... Det är bara att gå upp & gilla läget!

Inte så mycket....

....som hänt sen sist faktiskt!
Hmm... ja jag jobbade en sån där kort dum meningslös dag idag, 12-17... Visserligen så blev det ju en hel del skratt idag med mina kära kollegor! Arbetsstyrkan har även utökats f o m idag...ingen mindre än Jennie är tillbaka från mammaledigheten!!!!!
Efter jobbet hela familjen ut till Åsaka för lite för tidig födelesdagsfika med svärisarna!! Vi missar nämligen kalaset på lördag eftersom vi ska till underbara Ullared med Angi & Johan!!! Längtar sååå fruktansvärt, det ska bli skitroligt!!!
Hmm ja efter lite fika, tjat & pianospelande (Harry) så fick vi bege oss hemmåt i snön för att lillen va trött & grinig! Det kan man ju förstå efter en hel dag på dagis med Anthon!

Nu ikväll har vi haft telekonferens med Angi & Johan.... haha ja jössös.... liiite rörigt blev det, men väldigt roligt!! Ett trevligt tisdagsnöje helt enkelt!!

Nu ska jag krypa ner i sängen & välkomna John Blund!!
Imorn ska jag nämligen va fotograf, wiiiiii!!!!!!!!!!! Jättejätteroligt!!!

På eftermiddagen blir det troligtvis en sväng till Överby med familjen för att inhandla ett par nya vinterkängor till Harry-plutt!!! Dom han har nu verkar inte hålla ifrån sig vätan speciellt bra.... & det verkar ju saom att den här förbannad snön har tänkt att stanna ett tag till.....