Dessa jäkla kommentarer....

Haha här kommer en lite berättelse:
En man står & pekar på några reatröjor....
-Orsakta, är de sånna man har på sig????
-Eh, jaa.....
-Jaha... for man titta??
-Eh? Ja självklart....

Efter en stund kommer han fram till mig igen:
-Har ni bara tva garderober???
-Ehhh, nej vi har fler PROVRUM bakom kassan...
-Aaha, backom kassa......

Hahahahahahahaha att jag inte dog......... jag får nog fan byta yrke!!!! Någon dag kommer det slinka ur en groda...Inte bra inte bra!!

Haha ja ja nog om detta!
Va har hänt annars idag?? Jo jag har snytit mig ex antal gånger, stått i kassan, städat upp efter alla kunder som river & sliter i reavarorna, hjälpt kunder...& ja kommit hem till en underbart god lasange!!! tack älsklingen!!

Harry fick en liten överraskning av mig när jag kom hem oxå:

Jag hittade en pytteliten Bilar-påse när jag handlade på Maxi!!! Den va poppis vill jag lova!!

Ikväll blir det som vanligt mys i soffan under en varm filt.....så man kanske blir av med dagisbacillerna nån gång!!

Just det ja..... haha jag fcik en utskällning av Anna Baldesjö idag oxå för att jag pulverbantar!!! hahaha underbart tjejen!!!! Det va länge sen man fick sånna tips av dig gumms!!!

Ingen tv.....

Harry har gett mig dagisbacillisar.... jag är superfökyld.... men han har bara lite feber!!!

Hur som hellst så har min underbara lila son lyckats tappa bort/gömma comhem-kortet, så vi har ingen tv!!!! Jäkla unge till att ¨pilla på allt så fort han får chansen!!! Vi har verkligen storstädat heeela huset, men kortet är borta!!! Suck.... men men Micke åkte iväg till hemmakväll nu för att hyra film!!! Myspys blir det ialla fall!!

Jag orkar inte riktigt blogga mer för jag har sån jäkla huvudvärk!

Hopaps att jag mår bättre tills imorn för då ska jag först jobba hela dagen & sen iväg på lite partaj med massa brudar!!

Hej svejs så länge!

Jaha ja....

... va ska man säga om denna dagen??? Brandövning medans butiken va öppen så att vi fick slänga ut alla kunder, dra ner galler & hålla på bara för att en gubbe skulle säga till oss at vi kunde gå in i byggnaden igen & öppna butiken.....skitkul....eller inte!!!! Vanligtvis sker brandövningarna innan öppning.... idioter!!!!

Ja annars har väl dagen varit halvseg med massor att göra & massor av "halva pris" frågor.... Fyyy va negativ jag är nu känner jag, usch usch på mig!!

Hur som hellst så va Harry helt underbar imorse när jag lämnade honom på dagis!! De senaste gångerna har han nämligen varit jätteledsen & inte alls velat stanna på dagis även fast Anthon varit där.... Men idag fick han syn på Anthons snuttefilt som låg i hallen, tog upp den & sprang in till Anthon för att ge den till honom & sen började leken.... Min söta lilla älskling!!!

Igår efter jobbet gjorde jag förresten naglar på ProffesioNail & jag är suuupernöjd!!! Äntligen kan jag ha fina naglar utan att dom går av direkt på jobbet!! Underbaraste Linda förljde med & höll mig sällskap & följde även med mig hem på kaffe & lite tvmys!!!

Näpp nu blir det nog till att slänga i en maskin tvätt & mysa ner mig i soffan med min bok som jag aldrig hinner läsa färdigt!!

Har överlevt två kalas!!

Jepp jepp just denna helgen skulle vi naturligtvis på två kalas, ett igår hos Sofia & ett idag hos Johan... men vet ni va??? Jag klarade det utan en endaste lite tugga!!!! *stolt*
1 vecka med cambridge= -2.6kg & -2cm på magen!!!

Som vanligt hos fam. Hansson va det jättetrevligt & en himla massa tjöt igår på kalaset!!! Till slut satt dock alla i soffan & tittade på Playhous Disney... hmmm  undrar hur det kan komma sig?!

Idag va det ju som sagt dags för kalas hos Johan!! Där blev det inomhusfotboll, ullaredplanering, bus, lek & självklart kaffe & tårta!!!

Nu har Micke precis gett sig i väg till Trelleborg där han ska göra ett litet stopp på vägen till dk för att göra färdigt sin gadd på bröstet!!

Harry sover som en stock efter förmiddagen med Anthon & co. & njuter av tystnaden en stund!!

Om en timma kommer Sandra & Loke (tror dock inte Harry hinner vakna tills dess.... men man vet aldrig)!
Det va så fruktansvärt länge sen vi träffades så jag tror knapt Harry & Loke kommer känna igen varandra.... hemskt ju!!!


Harry i "sina" Ray Ban....... han spelar även V75 min lille cooling!!!



Natti natti dags!! (Observera att han till&med har matchat nattoutfiten med nappen)


Harry, the beachking 2010!!!

Harry har fått sååå coola kläder som mommo & moffa köpt i thailand!!!! Han kommer va kung både på dagis & på stranden i sommar!!
Tusen tusen tack mommo & moffa!!!








Micke fick oxå en svart lacost t-shirt & tre par ray ban solbriller!! Super nice! Själv fick jag mig ett par svarta & ett par röda ray ban..... men harry tog beslag på dom röda direkt haha!! Min lilla märkeskille!!

Nu sover lillkillen efter morgonens bus med negrerna från thailand!!

När han vaknar igen är det dags för kalas hos "Iaa"= Sofia!! Mumsigt...hmmm för alla utom för mig!!! Men men ska man bli smal så.....

"jag vill varna känsliga läsare...."

Aaaaaah man kan ju fan bli rasist för mindre ( hoppas ingen tar illa upp nu) men fy satan i gatan va trött jag är på att höra "halva pris???" "Halva pris på allt??" "Finns räa på denna" "Varfor inte halva pris denna jacka??" "Va den kosta??" "Hur mycke dä bli halva pris??" "kommer sänka mera denna tröja??" "Inte halva pris denna?? Då inte ha det...."

Samanfattar detta med ett enda ord IDIOTER!!!!!!!

Hmm ja annars hadet väl inte hänt så mycket i mitt liv dom senaste dagarna.... Mammsen & pappsen kom hem från tahiland i natt!!! Känns underbart att äntligen kunna ringa & tjata med dom när jag har tråkigt hihi!!
Jag fick även min nya klocka idag som jag beställde på Tax Free!! Den är såå fin såå fin! Tack pappa för att du kom förbi med den på jobbet idag!

Nu sitter jag här i min ensamhet & bara njuuuter av tystnaden!!! Lovely!!

Spana in min älsklings crosscartsida förresten: www.hjelmmotor.se

Bantning pågår.....

Fy faaaan för dom första dagarna med cambridge säger jag bara!!!! Jag har inga krafter överhuvud taget.....& jag är så fruktansvärt hungrig.... men men så är det!!! Har man ätit sig tjock så får man ju lida för det sen!!

Idag har vi varit på Torp en sväng med Angi & Anthon!!! Det va ett bra tag sen jag va där så det va kanon att gå runt & kika lite i affärerna!!

När Harry sovit färdigt sin middagslur åkte vi hem till A & A för lite bus & lek!!!

Nu är jag totalt slut..... fy blääää för att banta känner jag just nu!!! Men men snart vänder det så att jag blir pigg istället.... lääängtar tills dess!!!

Här kommer lite blandade bilder:

 
Mys framför Playhouse Disney


Kram kram min älskade prins!!


Stackarn slog i tån så att det började blöda.... då fick vi ta fram bamseplåstret!!


Harry har fått nåt konstigt med ögat.... verkar inte va nån inflamation för det göjsar inte, det är bara rött & svullet!! Men det verkar ha gett med sig nu som tur är, för imorn är det dags för dagis igen!!


Hinner inte....

....blogga just nu egentligen men jag slänger in en snabb uppdatering ändå!!!

Jag ahr nyss kommit hem från jobbet & sitter nu med en kurrande mage & väntar på att åka in till stan, närmare bestämt New Place & käka god mat med en litet gäng glada människor!!! Efter maten blir det troligtvis även bowling med alkohol till haha så klart!!!

Imorn är det åter dags för jobb...piss & bläää va tråkigt det känns just nu asså.... men men man ska ju inte klaga egentligen!!

Hmm ja va har hänt annars sen sist tro??? Inte mycket... Micke ska jobba hemmifrån hela nästa vecka, hur nu det ska gå.... men det myspys att ha nån att kramas med på kvällarna.... Harry somnar ju så tidigt jämt!!!

Nä nu får jag slänga på mig lite smink & bestämma va jag ska ha på mig...bråttom bråttom!!!

Pulkaåkning på morgonkvisten!!!

Japp japp imorse gav vi oss till Angi & Anthon för lite pulkaåkning & spring i skogen!!!  Alltid alltid lika roligt, hehe!!

Det blev bara ett åk ner för backen med snowracern för sen ville våra pojkar inte åka mer.... då tog vi en promenix i skogen! Det är så härligt att ha skogsområden så här nära. Det känns inte alls som att man bor så nära Överby & stan då!
Anthon som vaknade 4 imorse blev trött efter en stund så vi vänge hemmåt igen! När vi kom till deras lägenhet igen upptäckte vi att klockan inte va mer än 9.40.... jaja vi han med en hel del på den tiden!!

Planerna för eftermiddagen var egentligen att vi fyra skulle åka till Vattenpalatset, men Anthon har lite feber efter sinissprutan som han fick igår så vi skjuter upp badandet tills på måndag!! Istället kommer dom nog hit & busar lite på eftermiddagen!

Nu sover Harry som en liten prinsessa (?) & jag har precis damsugit & tvättat golvena på undervåningen, härligt!!

Funderar på om jag ska göra mig en kopp te & mysa ner mig i soffan med min bok lite... Va tycker ni??

Kalas, middag & filmkväll!!

Ja vi har som vanligt hinnit med en hel del sen sist!!

I fredags mednas jag jobbade hela dagen så passade Micke & Harry på att bli bjudna på lyxmiddag hos AAJ.....såååå orättvist!!!! Men men så är det... massor med bus & tjat blev det som vanligt!!

Igår hade vi kalas här hemma för Micke vilket innebar massor med kaffe, semlor, tårta & annu mera tjatter!!

När kalaset var över åkte Harry & Gizmo med farmor & farfar hem för en sleepover!
Vi hade nämligen planerat att vi skulle ut & äta & dricka lite gott med A & J... men det blev inte riktigt som planerat eftersom både MIcke & Angi kände sig lite dåliga & förkylda!
Jag & Angi åkte in till stan & köpte med oss thaimat, godis & hyrfilmer hem till våra pojkar! Kvällen blev som vanligt kanonrolig när vi fyra umgås!!! Synd bara att filmerna inte va någon höjdare (!)....

Eftersom dom glömde ta med sig Mickes present igår så kommer dom även hit idag på middag & minikalas!!! Underbart!!!!


Pusskalas med Anthon!!

Harry tuggar på precis allting just nu....jäkla tänder som är på G!!


Bus i sängen.... tyvärr har jag ett mongo till pojkvän som aldrig kan se normal ut på kort!!


Mekar lite med bobbycaren!!



Den berömda indiska rätten som min kärlek gjorde till mig!!


Hihi.....

Ja gårdagsen inlägg gav resultat haha!!! Jag har precis haft besök av världens bästa Madeleen!!!! Höggravid & precis lika underbar som jag minns henne för 8 månader sen!!!! 
Harry fick sina födelsedagspresenter (!) av henne oxå.... något försenade men va gör det??? Kritor & ritblogg, han tyckte att det va kanon vill jag lova!!

Nu sover skrutten middag så sött.... & jag får lite lugn & ro framför datorn!

På eftermiddagen bär det av till Överby med Linda för att leta presenter!!!

& ikväll kommer storprinsen hem till mig dessutom!!

Njuter av livet för fullt just nu!!! Mmm.... underbart!!!

Känns så tomt ibland....

....Usch va jag saknar mina gamla vänner från förr ibland.... det är så tråkigt att man tappar kontakten av olika anledningar, snyft..... men men det finns väl en mening med allt!!

Har jobbat med mina två absolut bästa arbetskamrater idag!!! Jag är lyckligt lottat som har ett jobb & dessutom trivs som bara den!!!

Imorn är jag ledig & ska spendera dagen med världens bästaste Harry!!!! Åååh va mamma älskar dig plutten!!!
Troligtvis ska vi även spendera én stor del av dagen med Linda & springa runt i massa affärer!!!

Måste bara tillägga att jag absolut inte är det minsta avis på mina föräldrar som just nu befinner sig i Thailand....usch.....!!!!!

Rastlös!!!!!

Bläää va tråkigt det är att vara hemma & sjuk..... Både jag & Harry är rastlösa till tuuuusen!! Men men inte mycket att göra åt tyvärr.... Imorn blir det forhoppningsvis jobb & dagis, om nu bara prinsen mår bra imorn!!

Micke har åkt till dk igen, så nu är vi tillbaka i vardagen i alla fall!!!

Här kommer lite blandade bilder på mina prinsar....









Mitt eget lilla snömonster!!!!


2010!!

Jössös jag vet inte var jag ska börja egentligen.... det har hänt en hel del sen sist!

Dagen före nyårsafton blev det en utflykt till Gbg, närmare bestämt Lek & Buslandet, med våra kära vänner Anthon, Angi & Johan!! Det va sååå lyckat!! Jag vet inte vem av oss som hade roligast, hahaha!!! Det är verkligen nåt jag rekomenderar att göra!! Efter nästan 3 timmars lek & bus tog vi en snabbis på Ikea på vägen hem!


Väl hemma igen blev det pizza hos oss & när pluttarna somnat blev det lite alkohol, sällskapsspel & en jäkla massa tjat som vanligt!!!! Alla var dock rätt trötta efter dagens bravader i klätterställningar & ruschkanor! Runt 1 kom vi i säng allihop ( vi hade nämligen en sleepover), & kl 6.30 vaknade sista personen (Micke såklart) & sen va det full rulle här hemma på nyårsaftons morgon!!!


På eftermiddagen begav vi oss till Uddevalla för att ta en fika hos mammsen & pappsen!! Harry stannade sedan kvar där & jag, Micke & Gizmo åkte vidare till nyårsfirandet hos Anders & Theres!!!Som vanligt blev det trerätters, superdupergod mat, alkohol & sällskapsspel!!! Trots att dom bor ute i skogen så var det massor med raketer som vi kunde beundra från deras köksfönster!!


& sen va det ett nytt år.....vi började det nya året med att hämta våran älskade prins & åka hem för att få årets första fikabesök, nämligen Nisse med familj!!! Alltid lika trevligt, synd bara att Harry missade alltihop.... han sov som en stock!!
När prinsen vaknade igen åkte vi till A, A & J för där bjöds det på tacos!!! Vi hade inte tänkt stanna så länge eftersom det varit så mycket de senaste dagarna....men klockan blev nog 8 i alla fall innan vi kom hem!! Bättre vänner finns inte!!

Idag var det dags dör mig att gå till jobbet igen.... men det blev inte långvarigt! Jag ahr kännt mig lite småförkyld sådär men i dag när jag kom till jobbet kunde jag knapt prata.... kunderna hörd ju nästan inte va jag sa, så när alla andra fått sin lunch fick jag bege mig hemmåt till varmt te med honung!!
Det har blivit lite bättre nu men jag riskerar inte att behöva gå hem imrogon ingen... så det blir en lugn dag i soffan för mig i morgon med stängd mun!!

Kvällens biobesök va redan bokat, Avator, så det blir det ändå....man ska ju trots allt hålla käft på bion!!

Hoppas ni får ett bra 2010 allihop!!!