Bror Harry Michael Hjelm

Åååh ingen kan älska någon så mycket som jag älskar dig min prins!!!!!

Några gamla söta bilder jag hittade på lillsnutten:









Gav mig in i reakaoset frivilligt idag...

Hahaha ja va kan man säga annat än IDIOTER!!! Rean började ju som bekant igår... & fy åt faaaan va mycket folk det, trots snökaoset & alla varningar från SMHI att man akulle hålla sig hemma.... hahaha ja som sagt IDIOTER!!!!!

Idag har jag spenderat min lediga dag med min underbara familj & våran nya själsfränder: Anthon, Angi & Johan!!!! Det blev lite pulkaåkning, glögg, korv, pizza & massa bus hemma hos Anthon & co. Sen blev det en sväng till kaoset på Överby för min & Angis del!!! Hahahaha åter igen, IDIOTER, men det värsta idag va ju att JAG va en av dom.... Jag hittade inte ett skit men Angi kom hem med lite av varje!
Väl hemma igen va det dags för våra stora grabbar att ge sig av till mellandagscupen tillsammans medans resten av oss va här hemma & busade ännu mer!!! Anthon va inte riktigt på humör & förklaringen fick vi när dom kommit hem till sig igen nu på kvällen & tagit tempen på stackarn som hade 38.6..... usch usch usch hoppas att det inte är något nu!!!!

Harry sover efter ett härligt bad, Micke är fortfarande med Johan på fotbollen & jag tänkte börja läsa lite på boken jag fick i julklapp!!!

Imorn står jag bakom kassan igen i kaoset!!! Vi kanske ses?!

Massa härliga bilder!!

Jag har varken tid eller lust att sitta här & skriva en massa just nu men jag lägger in lite härliga bilder ifrån gårdagen!!!!

Tusen tuuuusen tack för alla fina julklappar vi fått!!


Harry fick massor med fina paket av tomten på morgonen....


"tatt tatt omte" (tack tack tomten)


Men ingen kram fick den snälla tomten....där gick gränsen....


Leker med en av alla julklapparna!


Sackocäcken va en favvis!!!


Mysigt att sitta & läsa den nya boken i säcken!!

Tack mormor & morfar för en underbar julmorgon!!!!!


Harry åker pulka till julmiddagen hos fam. Hansson!!




"Wiiiiiiiiiiiiiie"


Här sitter kärleksparet & väntar på kalle anka!!


....sandra oxå så klart!!


....& Harry med sina majskrokar i högsta hugg!!!

Myyyys i fabbo jöjans knä!!


Kökspersonalen....hahahahahahaha


Lite musikunderhållning innan tomten skulle komma på kvällen!!


Kvällstomten va lite farlig så han stannade itne så länge...... men massor med julklappar fick vi i alla fall!!!


.....ja varför köper man leksaker till barn???? Det räcker ju med en papperspåse!!!




Den absolut coolaste julklappen igår va ju lovikavantarna som Harry-plutt fick!!!!! Sååååå jäkla gulliga!!!

Listan är vääldigt lång på alla julklappar vi fått så istället för att försöka skriva upp alla här så säger jag bara åter igen: TUSEN TACK FÖR ALLA UNDERBARA JULKLAPPAR!!!!!

GOD JUL!!!!

Tomten har redan varit här....han är morgonpigg han!!!!
Men det ryktas om att han ska komma en gång till ikväll.... Harry har nämligen varit extra snäll i år!!! Min lille prins är värd det allra bästa!!!

Jag återkommer kanske imorgon med bilder från våran underbara julfrukost & även med bilder från den kommande kvällen ( om jag ni hinner ta några kort i julkaoset)

Hoppas att ni får en underbar jul alla underbara vänner!!!! Nu ska vi ta pulkan till julmiddagen, kan det bli mysigare?????


Helt slut....

Haha att man kan bli så trött av att sitta & prata & hålla koll på våra busungar som sätter på diskmaskiner & häller ut vatten överallt!!!! Huset är upp&ner igen.... men åååh va glad jag är att vi träffat er!!!!

Imorn är det dags för jobbigen, 10-20....suck vilken lååång dag!!!! Hoppas att kunderna är lite trevligare imorn än dom va i söndags...men troligtvis blir det väl ännu värre!! här kommer ett tips: HANDLA I TID ISTÄLLET SÅ SLIPPER VI SOM JOBBAR FÅ SKITEN FÖR ATT NI ÄR STRESSADE ÖVER ATT JULKLAPPARNA ÄR SLUT.......Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!


Allt försvann......

Förbannade blogg.....all text bara försvann......

Suck..... jaja det blir en kort sammanfattning istället för jag orkar itne skriva om allting igen (jag va ju nästan färdig ju....)
Igår när jag va på jobbet hade Harry & Micke date med Anthon & Johan!!! Dom åkte pulka & Levde rövare här hemma!!
På vägen hem från jobbet plockade jag upp Angi & pizza!!
Massa tjöt, bus & god mat!! När kvällen va slut såg det ut som upp&nervända huset hahaha..... men det är det värt!!! Underbara underbara människor!!!
& ikväll blir det likadant för då kommer dom hit igen!!! Dum som jag va så hade jag storstädning i morse....haha men men jag får skylla mig själv!!

Efter min storstädning tog jag med mig familjen till en arbetskompis för att dom ville ha lite hjälp av micke!! Jössös va fint det hade blivit i huset!!! Trevligt va det.... vi invigde till&med julklappen från jobbet haha!!

Nu har jag precis gjort lite mer julgodis, Micke spelar xbox & Harry sover.... själv tänlte jag ta en promenad med lilla vovven ut i kylan!!!

Återkommer förhoppnings vis med bilder på våran busfrön ikväll!!! Glömde nämligen ta kort igår!

R.I.P SAAB

Jaha....va kommer hända med Trollhättan nu då.... alla har redan börjat prata om att flytta härifrån.... fy faaan va deprimerande detta va.... & innan jul oxå, det är ju drömmen!!!

Undrar hur länge jag kommer ha jobbet kvar....detta kommer ju drabba handeln oxå & jag är sist anställd....*pust*

Jaja än har jag ju jobbet kvar & strax bär det av dit till mina underbara arbetskompisar!!!! Älskar er verkligen allihop!!!

Uppe med tuppen som vanligt!!

Det är såå underbart med vinterväder nu när det närmar sig jul!!! Hoppas hoppas att det vita kan få ligga kvar i en vecka till bara!!

Gårdagen bestod av jobb & dagis!!! Harry hade som vanligt kanonroligt på dagis & ännu roligare hos farmor & farfar efter dagis!!!
Jag behövde uppdatera mig en hel del på jobbet eftersom jag inte varit där på en hel vecka...

Idag blir det en lååång dag för mig.... ska jobba till 20.15.... förbannade julöppet!!!! Det är ju ändå inte en männska där så sen, alla är istället hemma & myser med sina familjer...snyft!!
Usch nä nu får jag passa på att njuta av varje minut med min älskade plutt innan jobbet för när jag kommer hem ikväll lär han sova för länge sen!!!

Min favoritblomma...

...måste ju lägga upp denna underbara vinterbild som jag tog nyss!!!!


Underbar förmiddag!!!

ÅÅåh vi har haft en helt underbar morgon/förmiddag idag jag & Harry!!!
Mysig frukost för två med levande ljus, ännu mer mys i soffan framför julkalendern & sen ringde telefonen.... Angelica & Anthon ville ut i snön & leka på lekplatsen! Självklart hängde vi på & som vanligt när det gäller dessa två busungar så va det fullt ös!! Gungan & rutschkanan... & en långpromenad runt halva Skogshöjden haha!!!

När Anthon skulle hem & sova gick jag & Harry tillbaka till lekplatsen för att träffa Alvin & Emilia!! Tyvärr va ju min lillprins ganska trött vid det här laget... men lite bus blev det allt!! Alvin verkade inte va på strålande lekhumör han heller faktiskt....

När vi kom hem blev det köttbullar & makaroner innan Harry somnade!! Min lilla älskade skatt, va skulle jag göra utan dig?!

Nu sitter jag & väntar på att kolan ska stelna i kylen & att klockan ska bli mer så jag kan få läkarbesöket avklarat....
Det blir kanske en lite sväng upp till Linda senare oxå... beror lite på vilket humör Harry är på efter morgonens träningsrunda!!!

Usch värdelöst....

... Jag är verkligen totalt värdelös på att blogga när Micke är hemma.... men men jag prioritrer familjen!!

Lillen har ju haft feber & världens hosta sen i torsdags så helgen har varit ganska lugn! Igår passade dock farmor & farfar galningen, som inte hade feber, längre så att vi skulle kunna åka till Överby & inhandla julklappar!!
Måste säga att det va guld värt att inte ha med sig en förkyld Harry för jössös va vi sprang runt.... tror inte vi missade en enda affär, hahahaha!!! Men till slut lyckades vi med alla julklappar utom en... måste försöka ordna det! Tomten kommer ju snart!!!

I morse fick vi ett telefonsamtal från Angelica som pratat med dagis.... då hade dom precis skickat hem ytterligare ett barn från Harrys avdelning med magsjuka.... fy fan för magsjuka på jul säger jag bara!!!! Så efter mycket vel & övervägande så bestämde vi att Harry fick stå över kvällens luciafirande.... jättejättetråkigt verkligen, men ännu tråkigare att hela familjen ligger magsjuka över jul....

Linda kom hem till oss idag & tittade på när jag & Harry bakade julgodis!! Supermys!!!
Senare åkte vi med mamma till Överby en sväng & mamma hittade världens roligaste bok till Harry: "Hej jag heter Harry Hamster"...... hahahahaha..... sååå klockrent ju!!! Tusen tack mormor!!!

Nu har min älskling somnat & jag täntke fortsätta med julgodiset!!!

Mys i Uddevalla!!

Igår spenderade vi större delen av dagen i min kära hemstad Uddevalla!!!
Vi tog en härlig promenad in till stan... mamma, Gizmo, Harry & jag!! Tyvärr tyckte ju Harry att det va sådär soligt att sitta still i kärran, haha!!
När vi väl kommit in till stan gick Harry & mormor in i leksaksaffären & köpte en jättefräck lastbil!!! Tack mormor!!!!
Sen köpte vi lussekatter & gick upp till morfars jobb & fikade!!!
Harry tyckte att det va ett väldigt spännande ställe!!!

 jhg









''

Tyvärr blev plutten dålig senare på eftermiddagen så vi fick åka hem & mysa ner oss i soffan & vänta på att pappa skulle komma hem!!

Harry är förkyld som bara den & har feber, men han är hur pigg & glad som hellst!!! Min lilla hårding!!!

Dagen har varit väldigt lugn, lite familjemys, julgodisbakning & korv strogannoff!!!!

Imorn hoppas jag att plutten mår bättre för vi hade tänkt åka & köpa färdigt alla julklapparna!!!

Jobb idag oxå!

Jag skulle varit ledig idag & hade planerat att åka till Torp med min prins & underbaraste Linda.... men näpp så blev det itne! Istället har jag jobbat hela dagen... men men så blir det ibland!!
Vi fick in skittuffa t-shirtar både till små pojkar & vuxna pojkar på jobbet idag!!! Självklart ska Harry få två i julklapp av tomten!!! En med Spiderman & en med fantastic four eller va dom nu heter....
Vi fick massor med grymt fina smycken oxå.... det är dyrt att jobba på Cubus hahaha!!!

Harry blev överlycklig när jag hämtade honom på dagis!! Dom flesta av er vet ju att det är väldigt sällan som jag har möjlighet att göra det! Min älskade älskade som gör verkligen livet värt att leva!!

Nu sitter jag här framför datorn & funderar på va man ska hitta på för nåt roligt till helgen när man är ledig... ut & partaja lite kanske?! Eller bara ha julmys med familjen & köpa färdigt alla julklappar?!

Imorn ska jag försöka hinna lämna in mina nya supersnygga stövlar för omklackning innan jobbet så att jag kan använda dom utan att va livrädd för att halka!!! (Hahaha!!! Nej Angelica jag har itne tusen skor..... det är Micke som har det!!!!!)

Nu blir det soffmys framför tvn!!


En kortis....

Hej hej alla nyfikna läsare!!! det blir en kort uppdatering från helgen för snart börjar Ullared haha!!

För min del har det varit jobb hela helgen, totlat kaos i lördags när alla fjortisar skulle kolla på idolerna som va där & sjöng... jössös säger jag bara!!!!
Igår kväll direkt efter jobbet åkte hela familjen hem till Anthon & co!!! Det va fullt ös med var sin bobby car & alla Anthons leksaker överallt!!!! Men skoj hade dom, ja vi vuxna oxå för den delen... det va länge sen jag skrattade så mycket!!! Jag är så enormt glad över att vi träffat er!!!!
Hur som hellst så hade busfröna hur mycket energi som hellst & vi åkte inte hem förän strax innan 9 ( Harry somnar ju annars runt 6....) En flaska välling när vi kom hem & sen fick jag VÄCKA Harry kvart över nio i morse för att vi skulle va på dagis halv tio.....HELT OTROLIGT!!!!

Jag har gjort ett fynd idag oxå.... sprang förbi Skoåpunkten på lunchen & fick se ett par skitnsygga stövlar som hände i fönstret, & på skylten stod 199:-!!!!!! Hahaha va lycklig man kan bli av så lite....!! Dock måste dom klackas om för dom är totlat livsfarliga att gå i (plasklack) så det får åtgärdas imorn för jag äääälskar dom!!!!

Nä sluttjatat,nu väntar soffan!!

Lek & bus!!

Igår kväll efter jobbet kom Emma & Emilia hit!! Det va hur roligt som hellst med vin & massa tjöt om allt & inget!! ÅÅh vilka underbara vänner man har!!!
Dock va det inte lika roligt när jag vaknade med baksmälla i morse... efter TVÅ glas vin...hallå????

Men men det va bara att skaka av sig det & upp & leka med mitt busfrö! Vid 9 kom Angelica & Anthon hit för att ta en promenad bort till lekplatsen!! Det är så himla roligt att vi har träffats för vi kommer så sjukt bra överens alla sex!!
Det va full fart på lekplatsen, helt galna är dom våra prinsar!!!
Efter nästan en timma på lekplatsen gick vi tillbaka hem till oss för att busa ännu mer innan Anton  skulle till dagis! Bollhav & allt flög åt alla håll, hahahahaha....ja jössös hur ska detta sluta??

Nu sover Harry, helt utmattad efter en förmiddag med bästa kompisen!

När han vaknar igen blir det kanske en kortis till lekplatsen igen, men denna gången med Emilia & Alvin & sen ska vi vidare in till stan & gå på marknaden med Linda & William!!

Sist men inte minst ska vi åkta till svärföräldrarna & hämta våran älskade vovve.... fy va tomt det är hemma utan honom!!!


Sötnosen Anthon!!



Jag försökte få båda att stå här samtidigt, men det va helt omöjligt!!!






Se upp i backen.... här går det undan!!!