Bloggeliblogg!!!

Igår kväll blev det en tur till Harrys gammelmorfar för att åka lite mera traktor!!!! Han va såååå nöjd ska ni veta!!!
Det blev även en hel del bus & tjöt med resten av släkten!!

I förmiddags åkte vi till Emma & Melvin för att äntligen få ge Melvin sin födelsedagspresent!! Harry va lite blyg & försiktig först (har ju inte träffat Melvin så mycket nu det sista) men efter en stund kom dom igång & leka rejält med både det ena & det andra!!!
Jag & Emma kunde sitta & prata hyfsat mycket för att ha två busungar som bara ville smita ut genom grinden hela tiden, hahah!!!
Det va riktigt riktigt roligt att träffas!! Får hoppas det kan bli lite oftare nu framöver!!
Harry tjatade om Melvin hela vägen hem & det va i stort sett det första han frågade om när han vaknade efter napen oxå...hahaha sötfis!!!

Eftermiddagen spenderade vi i trädgården, mestadels i Harrys lilla pool!!!
Men sen tröttnade vi på det & åkte till Öresjö med Sofia!! Liite kallt va det allt i vattnet, men det va ändå skönt med ett kvällsdopp!!
Harry hade förresten sina armringar på sig idag för första gången.... funkade väl sådär.... han är nog lite för liten än!!

Imorn ska vi åka & bada med Angelica & Anthon, om nu vädret håller i sig vill säga.... Annars får vi hitta på nåt annat bus!!

Nu ska jag passa på att måla lite trappräcken när lillen har somnat!

Midsommarhelgen i bilder:


MIdsommardans i Storegårdsparken:

















Grillning hos oss:











Borås Djurpark på midsommardagen:

























Nya lekplatsen....

I morse åkte jag & Harry till Uddevalla för att möta upp Sandra & sedan gå till den nya lekplatsen dom byggt i badhusparken!!
På lekplatsen träffade vi även Millan & Alex som vi inte träffat på över ett år tror jag!!!
Det va sjukt mycket folk, men det va ju naturligtvis inget som Harry brydde sig om.... Han är då inte rädd elelr blyg av sig.... jössös!!! Han sprang runt som en tok & åkte rutschkana, gungade & försökte gör som dom stora barnen när dom klättrade & grejade.... han är livsfarlig min son!!!
Det blev inte så värst mycket pratande & fikande på lekplatsen för min, Sandras & Millans del eftersom jag hela tiden fick springa efter Harry & kolla så han inte blev nertrampad eller rymde..... Men men roligt hade vi iallafall!!

Efter träningspasset på lekplatsen gick jag & Sandra en sväng på stan & köpte oss var sin glass som vi njöt av i solen på torget!!!
Träffade även underbaraste Madde & Lova på stan!!! Måste bli en playdate där med snart!!
Tusen tack för en trevlig springfika Sandra!!!

Sen åkte vi vidare till mormor för att äta lite lunch, busa & hämta hem "voffen"!!! Tack för maten mormor, & framförallt tack för jordgubbarna!!!!

När Harry sovit färdigt på eftermiddagen gick hela familjen en sväng till lekplatsen & passade även på att ta en fika hos fam. Hansson!!
Väl hemma igen, efter en väääldigt lång promenad hem (Harry skulle nmäligen åt alla andra håll utom hem) så kom första spontanbesöket, nämligen Anthon & Johan!! Det blev ett jäkla race här hemma med Bybbycarsen, runt runt runt.... & sen knackade det på dörren igen. Där stod ingen mindre än farmor & Jossan!! Då blev det fika & ännu mer bus innan det va dags för Harry att gå & lägga sig!!!

Dagen har varit fullspäckad med massor av lek, bus & trevligt sällskap!!!

Nu väntar soffan & den senaste Vallander!!

Då va sagan slut för denna gången....

... jepp jepp nu va sista dagen gjord då... känns skitkonstigt & trist!! Men samtidigt så har jag ju en lååång härlig underbar sommar med min son framför mig!!!!! Hoppas verkligen på kanonväder hela sommaren nu så vi kan va på stranden & busa massor!!


Resten av inägget ägnar jag åt världens finaste & bästa människa, nämligen min pojkvän, sambo, älskling, bästa vän.....
Vet inte va jag skulle ta mig till utan dig, du finns alltid där & stöttar mig när jag verkligen behöver det.... Samtalet vi hade idag lyfte äntligen mitt huvud ovanför vattenytan igen!!!
Jag är så lycklig över att ha träffat en sån underbar person som dig & att du faktiskt, hur konstigt det än är, tycker lika mycket om mig trots alla mina dåliga sidor!!!!
Så dåligt som jag har mått/mår/kommer att må ett tag till.... jag vill inte ens tänka tanken på att gå igenom nåt sånt här utan ditt stöd....
Du är mitt allt, mitt syre.... Hur förbannad & trött jag än är på dig ibland så kommer jag aldrig någonsin att klara mig utan dig i mitt liv i en enda sekund....
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig!!
Allt vi har gått igenom tillsammans hittills & klarat av.... allt vi har framför oss i våra liv kommer att gå hur bra som hellst så länge vi har varandra!!!!


Kan man vända sig själv ut&in????

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaa....... jag vet inte ens var jag ska börja.... men fyyyy faaaaaaaaaaans jäääääääävla heeeelvetes blääääääääääääää................. Så kände jag när jag kom hem från jobbet idag............ orka orka orka.......

Jaja nu har jag gnällt färdigt även om ingen av er förstod ett skit.... lika bra det tror jag!!

Idag jobbade jag 9-19.... trodde det skulle bli en riktigt långt & seg dag, men icke!!! Underbara medarbetare & massor att göra med rean som startade idag, LÖÖÖÖÖV IT!!! Men imorn gör jag min sista dag.... va fan ska jag göra sen då??? Vart ska jag ta vägen när jag vill umgås med vettigt folk & bara tänka på n¨åt heeelt annat än mitt liv????????
Känner att det kommer bli tvunget att boka en hel massa sommmarmöten med mina underbara kollegor!!!!

Som sagt, sista dagen imorn då.... hade ju egentligen tänkt att baka en smarrig tårta tills imorn, men det finns ingen ork, motivation eller lust till det... så det får bli att köpa nåt smarrigt på vägen till jobbet imorn!!

Imorn är det oxå sista dagen för Harry på dagis på 5 eller 6 veckor tror jag.... ojojoj va vi måste hitta på mycket bus jag & lillhjärtat så att han får utlopp för sina myror i "ompan"!!!!

Tyvärr kom Harry i säng betydligt senare än vanligt idag så jag hoppas & ber till JOhn Blund att han sover längre än till 4 imorgon för annars kommer stackaren att somna innan han ska till dagis kl 11..... Inte bra alls!!!!

Till nåt helt annat: Min tatuering på armen är skitknepig.... så fort jag har varit ute mycket i solen så "ärrar" den sig & nu har jag till&med fåt riktiga skorpor på vissa ställen.... en av dom lyckades jag precis riva sönder dessutom eftersom jag absolut inte tänker på att jag inte ska klia på en 1 år gammal tatuering....
Jaja nu sitter jag här med ett blödande litet sår på armen.... skitroligt....

Jag va förresten på ett "möte" idag (som alla andra skriver & håller sig hemlighetsfulla.....) som gick väldigt väldigt bra!!! Kändes helt fantastiskt!! Men nu väntar helvetet åter igen.....
Den som lever får se......

Lite pics....

Harry fick avnjuta en glassbåt i soffan idag......






Visst ser det mumsigt ut!!!

Sen fick jag även slänga in ett ful-kort på mamma & ett på pappa
... det får ju vara rättvist!!!




Skönt iallafall att förkylningen börjar lugna ner sig så att jag kan jobba mina två sista dagar!!!


Medvetslöööös....

...eller nä inte riktigt kanske, men jag va allt bra nära döden både igår& förrgår!!!
Har åkt på riktigt hemska dagisbaciller nu lagom till min sista jobbhelg.... snyft.... så jäkla tråkigt.... Men men jag börjar känna mig bättre nu så jag har gett mig fan på att jag åtminstone ska jobba måndag & tisdag! Känns ju urlöjligt att behöva va sjukskriven dom sista jobbdagarna man har kvar innan semester & mammaledighet....

Tyvärr har även dagisbacillerna följt efter min älskling till Haningen, så stackaren fick köra sm-tävling med feber & världens förkylning... men men han hade lite tur med sig ändå för det blev en tredjeplats i b-finalen!!!! Grattis till dig mitt underbara hjärta!!!!

Hmm ja va har jag gjort idag då?? Jo jag har försökt underhålla min son så gott jag orkade på förmiddagen.... sen när han somnat komm mammi & pappi hit med jordgubbar!!! Tuuuusen tack för dom vitaminerna!!!
När Harry vaknat igen kom underbara familjen Hansson förbi & tog med sig mina söner på långpromenad & lekparksbus!!! Hahaha Harry va totalt slut när han kom hem igen, han är ju trots allt oxå lite förkyld.....

Och ja, jag har sett bröllopet.... hade ju inte så mycket annat för mig när jag ändå bara halvslöat i soffan hela eftermiddagen!! & tro det eller ej, men Harry va stundvis lite intresserad han oxå... Hahaha iallafall när det kom bilar, båtar & hästar på tvn!!!

Nu sover grynet mitt & jag ska nog snart dra mig mot sängen jag oxå & bota min förkylning!!!

Världens underbaraste....

När jag slutade jobbet idag va jag verkligen totalt medvetslös..... men för en gångs skull fick JAG hämta Harry på dagis & gissa om han blev glad!!! Herrejössös va han sprang & skrek när han såg att jag stod vid grinden!! Har aldrig sett honom så lycklig, jag började nästa grina!!! All min trötthet vara bara som bortblåst! Ååååh jag har världens underbaraste son!!!
Dessutom så väkte han mig med en stor blöt puss på munnen i morse.... då gick det ju bara inte att va trött, även om klockan va si sådär kvart i fem eller nåt sånt!!!

Jag älskar dig mer än livet min underbara son!!!!!!!!!

Men när lillefisen väl har somnat sen så ska jag ut i garaget & måla ett lager till på trappräckena, hälla ut snigelgiftet jag köpte innan jobbet & gå & lägga mig, för fy satan va trött jag är idag!!!


Tjohoooo....

... eller nåt!!!

Helgen har varit ganska lugn... vi har umgåts med vamiljen, rensat i garaget & ätit god mat!!!
Det har även blivit en hel del tjöt & lek med grannarna, underbart!!! Det kommer nog bli mycket spring här mellan dörrar & trädgårdar framöver!!

Vi har äntligen börjat måla trappräckena oxå!! Det kommer nog bli kanonsnyggt!!! Det fattas några lager färg till innan dom kan sättas tillbaka & sen är det bara resten av trappan kvar då.... Målningen är ju rolig, men det tråkiga förarbetet, slipa alltihop, fyyyy va segt!!!

Älsklingen har åkt till dk IGEN.... snyft... men men han ska bara va borta till onsdag kväll denna gången!! Tur det eftersom han åker till Haninge fredag till lördag på crosskart!!!

Det blev även massa bus & trevliga diskussioner här hemma med bästaste Anthon & Angelica idag på eftermiddagen!!! Alltid alltid lika roligt!!! Midsommarafton kommer att bli kanon tillsammans med er!!!

Imorn är det jobb & dagis som gäller... & förhoppningsvis sista målningen på räckena!!

Feber....

Min lille pluttfis har feber.... så idag blev det en "hemma & mysa-dag" för våran del!!! Mamma kom & höll oss sällskap under större delen av eftermiddagen, tackar tackar!!!
Harry är liiite liiite slöare än vanligt.... men det är ju ingenting osm nån okänd hade kunnat märka på min vilding, hahahah!!!

Efter att han gått på pottan i förmiddags så ville han bestämt duscha, inte bada, utan duscha.... haha ja så visst självklart fick han det min sötnos!!






Hihi han har blivit så stor nu min lille kille.... duschar alldeles själv!!!

Nu ska jag försöka få honom att somna så att han får så många timmars sömn som möjligt & blir av med febern!!!

Sen kommer min älskling snart hem oxå, äntligen!!!!

Saknar.....

.... min gamla kropp nåt enormt mycket nu asså.... den kroppen jag hade för sisådär 7 år sen innan jag blev sambo.... men men nu är jag gravid med mitt andra barn & det är bara att gilla läget tills bebben är ute!!! Sen jäklar i mig ska den gamla kroppen tillbaka, kosta va det kosta vill..... Jag känner att jag MÅSTE trivas med min kropp för att kunna må bra, & det har jag inte gjort på lääänge.......

Utflykten med dagis i förmiddags va förresten jättemysig!!! Men min lilla gangster va ju överallt & ingenstans, precis som vanligt!!!!
Tyvärr så glömde både jag & Angelica kamera.... så några busbilder blev det inte denna gången!!!

Imorn ska jag äta lunch med Linda innan jobbet!! Ska bli jätteroligt verkligen!!

Pengar pengar pengar....

..... precis allting här i livet handlar om pengar..... sååå tröttsamt!!!!!
Hur osm hellst så får vi tillbaka en del på skatten & dom pengarna ska sparas sparas sparas till vårat (läs mitt) efterlängtade kök!!!!!!!!!!! Men då behövs det naturligtvis sparas & snålas en hel del för att vi ska få ihop till HELA köket med kakel & golv & allt som hör till.....

Japp japp så är det.... Nån som vill bidra med en liten slant kanske....hahahaha!!!

Vilken helg!!!

Oj oj oj vilken underbar helg jag har haft med mina pojkar!!!!!
I fredgas åkte Micke till Laxå med Gizmo sina föräldrar.... på lördag morgon åkte jag, Harry, mamma, pappa, Sara, Göran, Sandra, Sofia, Helen, Mange, Anders & Theres till Laxå för att heja på världens bästaste Micke!!!! Snacka om supporterklubb!!!
Älsklingen körde som en gud i tredje omgången & i b-finalen stod vi bara & skrek allihop.... det va en helt obeskrivlig känsla att stå där & se när MIN älskling körde så fruktansvärt bra!!!!! Jag har aldrig varit så stolt i hela mitt liv!!!!
Han slutade 5 i b-finalen, sammanlagt fick han en 15e plats!!
Självklart va Harry överallt & ingenstans hela tiden... men när pappa skulle köra släppte han inte pappas kart med blicken en sekund!!!! Harry va helt galet överlycklig över att få vara i depån & springa runt bland alla "brumbrum"

Det blev dock en låång dag för oss alla.... på vägen hem höll både jag & Micke på att somna flera gånger, men tror ni Harry somnade??? Näpp han sjöng & tjötade nästan hela vägen hem trots att han knapt sovit nåt på dagen alls & vaknat kl 4 på morgonen..... Hahaha det måste vara nåt fel på honom *ler*

Hur som hellst så kan vi väl i säng här hemma runt 22.30-23.00 (även Harry) så när han vaknade kl 6 på söndag morgon trodde jag att jag skulle dööö.... Men men det va bara att gå upp & gilla läget eftersom min älskling faktiskt va ännu tröttare än jag!!
Sen jobbade jag 11-17.... & jag kan väl erkänna att jag har varit betydligt piggare på jobbet än va jag va i söndags!!

Idag har Harry varit på dagis, jag har jobbat & Micke har åkt till dk.... usch va jag saknar honom... tyvärr kommer han inte hem förän fredag kväll heller.

Imorn är det jobb & dagis på schemat igen, men på onsdag händer det nåt ovanligt.... Jag ska följa med Harry på utflykt med dagis & grilla korv & mysa i skogen!!! Självklart ska även Angelica följa med Anthon dit så det kommer bli kanonroligt!!

Näpp nu orkar jag itne skriva så mycket mer... Jag slänger in lite härliga bilder ifrån helgen!!


Favvisen jöjan & Harry sitter & myser i skuggan....


Chefsmekanikern kollar däcken....


... sen kommer mekanikerassistenten & hjälper till lite oxå....

Heja pappa heja heja pappa!!!


& som avslutning, ett underbart dopp i poolen i trädgården!!!

Min sambo är....

...helt fantastisk ibland!!!! När jag kom hem efter jobbet idag & va totalt slut så stod han & grillade.... & det va inte nån korv med bröd inte.... oxfile, champinjoner, paprika, tomater, majskolvar.... Mmmmmm ni anar inte hur gott det luktade när jag kom ut i trädgården!!!!! & det smakade till&med ännu godare än va det såg ut!!!!!
Han kan allt konsten att överraska mig min älskade älskling!!!!!!
(självklart va Harry med & hjälpte till oxå)

Hmm ja va har hänt annars i mitt liv??? Jag har köpt två nya orkideer till köksfönstret (intresseklubben antecknar)... sen ska jag & mammsen åka på en lite tur till Ullared på torsdag!!!! Jag ska inte ha nåt speciellt egentligen men det e ju så jäkla kul att åka dit ändå!!! Men jag ahr lovat både mig själv & Micke att jag absolut itne ska köpa nånting onödigt.... vi sparar ju pengar till vårat (läs mitt) kök så att vi förhoppningsvis kan få bytt det innan nästa bebeis!!

Imorn är jag ledig & ska tillbringa större delen, om inte hela dagen i trädgården i bikini & leka med mina älskade söner (Gizmo är ju faktiskt mitt första barn) samtidigt som jag skaffar mig en snigg bränna.... eller snarare rödflammig hud!!!

Nu blir det snart mys i soffan framför nån ny Wallander med älsklingen.... om nu bara ganstern där uppe vill somna nångång!!