Shoppingsugen...

Ja jag är grymt shoppingsugen nu, tur att jag & mammsen ska till Ullared på tisdag!!!!
Får se om det inte blir en lite sväng till Överby med sötprinsen imorn oxå.... men som sagt det beror ju heeelt på min tålamodsnivå & hans humör imorn!!!

I dag på em va vi iväg på kalas hos William som fyllt hela tre år!! Jättekul att träffa alla & Harry röjde runt som vanligt!!! Tyvärr fick han ett rejält utbrott eftersom han itne fick leka med golfklubban (!) inomhus med alla barn runtomkring..... utbrottet slutade med att vi åkte hem istället.... jaja så är det ibland men vi hade ändå lyckats stanna i över en timma!!

Nu ska hela familjen mysa ner oss i soffan en stund innan det är dags för lilleman att sova!!
Sen blir det filmmys för hela slanten!!

Världens sötaste.....

Våran älskade lille son va tydligen väääldigt trött ikväll.... Han somnade i soffan framför tvn vilket inte har hänt på 1½ år tror jag!!!!
Lägg även märke till att han somnade med en bil på armen....

Kärleken jag känner för denna underbara lilla människa är helt omöjlig att beskriva med ord!!!!!



Händer itne så värst mycket...

...Usch nä jag känner att det inte händer så värst mycket i mitt liv just nu....
Det som hänt denna veckan är väl att min stackars prins hade svårt att andas i tisdags så vi åkte in till vc & fick spendera tre timmar där med kortisontabletter & inhalationer utan att det blev nåt bättre....
Då skickades vi till Näl & fick spendera ytterligare två timmar men som tur va tyckte dom att hans andning lät betydligt bättre än va det stod på remissen från vc!!!! Alltså hade det hjälpt med inhalationerna & kortisonet!!
Vi fick åka hem med Ventolin (flytande astmamedicin) eftersom det troligtvis verkade vara förkylningsastma min lille prins hade fått!!!
Som en räddande ängel kom min älskade mamma & hjälpte mig att underhålla min snutt efter två timmar på vc & följde även med till Näl & stannade ytterligare några timmar hemma med oss sen!!!
Men jag måste säga att jag är sjukt imponerad av Harry!!! Han va helt fantastiskt duktig både på vc & på Näl!!!
Som belöning fick han en jättefin röd bil av sin underbara mormor!!!
Micke åkte naturligtvis hem från dk när han hörde hur dåligt prinsen mådde!!! JObbigt för han att va så långt borta när det händer sånt här...usch!!!

Men redan igår morse märktes det tydligt att Harry mådde mycket bättre & idag är han nästan bara "vanligt" förkyld!!! Vi håller tummarna & hoppas på att detta bara va en engångsgrej & ingen förkylningsastma!!!

Visserligen hade jag förkylningsastma när jag va liten & mamma har haft jätteproblem med astma... så han har det ju i generna!!

Eftersom Harry inte haft nån feber på hela dagen idag så spenderade vi några timmar i trädgården på eftermiddagen!! Underbart väder va det ju & allt!!

Näpp nu sover lilleman, storeman tränar innebandy & jag ska ta mig lite glass & sätta mig i soffan!!! 

Crosskart-helgen i bilder!!


Lägg märke till att lille herr Hjelm hjälper stolt farfar att putta fram croskarten till startplattan!!



Föraren själv & förste mecken!!!


Lillprinsen radar upp sina rallybilar i den blöta härliga sanden för att köra ett alldeles eget race i depån!!



Tre generationer motorsportstokar.....


Harry träffade självklart en kompis oxå!! Supersöta Nova!!



Lägg märke till Harrys underbara min på detta kortet.... hahaha....



Nöjdare unge får man leta efter. Detta är livet på en pinne!!!!


Redo att hejja på pappsen!!


"kööööj pappa köööj"


Fikapaus med farmor



Som vanligt då så va det bara jag som höll i kameran.... så inga kort på mig denna gången heller!

Micke slutade på en 15e plats efter diverse krångel med ratt, luftfilter & bromsar.....

Tyvärr har min lille älsklingsprins blivit tokförkyld.... men det va det tydligen många som va på Harrys avdelning när jag ringde i morse.... usch hoppas det går över snabbt!!!

Dags igen kanske??

Ja det känns som det behövs en lite uppdatering här igen!!!
Hmm va har hänt sen sist tro??? Ganska mycket kan jag tänka mig.... men jag kommer ju itne ihåg hälften ens...

I förrgår målade jag i alla fall om hallen! Det blev kanonsnyggt!!!

Igår va jag hos MVC för kontroll!! Huvudet låg redan neråt (!!!!!!) men det bästa utav allt va att jag bara har gått upp 6,4kg sen inskrivningen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag känner mig som världens största elefant.... men tydligen så har jag skött mig riktigt bra med maten så det blir inte riktigt så kämpigt att bli av med efteråt denna gången!!!!
När jag va färdig där åkte jag raka vägen till Grästorp för att träffa min underbara arbetskompis Malin som fick en dotter förra måndagen!!!! Åååååh så liten hon va... jössös!!!! Kan ju inte påstå att jag längtar minndre efter min bebbe nu....

När jag hämtat Harry från dagis så kom grannarna på lek & tjöt-besök!! Det är så himla roligt att Alva & Harry kommer så bra överens trots ålderskillnaden!!
Efter det besöket fick jag äntligen mina efterlängtade två kontakter & lampa över diskbänken uppsatta!!!! Lööööv you älskling!!!

Haha ja & sen va det dags för nästa besök, nämligen stockholmaren Stefan, Mickes barndomsvän & Harrys gudfar!!!

Idag händer det däremot inte speciellt mycket. Harry är på dagis & jag har sovit två underbara timmar på förmiddagen i lugn & ro!!
Vädret är ju inte det roligaste idag heller så det lär nog inte hända mycket mer i det här huset på eftermiddagen....

Barnlös.....

Japp igår började min lille älskling på dagis igen!!! Känns verkligen jättekonstigt att vara hemma utan honom & liksom ha så mycket tid för mig själv.... men väldigt nyttigt för oss båda!!
Gårdagen på dagis va väl ingen höjdare (orkar itne skriva varför nu) men idag va allting kanon på alla sätt & vis!!!
På måndag kommer dock ÄNTLIGEN dom ordinarie fröknarna dit så att det blir lite ordning & så att jag kan skälla lite över vikarieIDIOTERNA!!!!!!!!!

Gårdagen spenderade jag med min kära mamma!! Vi åkte till Ljuspunkten & köpte tyg som mamma sydde en köksgardin av. Jag är kanonnöjd... tror dock att min kära sambo kommer tycka att det är gräsligt.... hahaha men så är det när man är i dk varannan vecka!!! *ler*
När jag hämtat Harry från dagis igår så åkte vi till Anthon på lite minikalas & massa lek & tjöt!!! Supertrevligt som vanligt & imorn är det dags för en ny playdate efter dagis!!

Idag fick jag äntligen klippt mitt risiga hår!!!! (ringde 09.05 & klippte mig 10.00) Tyvärr va hon tvungen att klippa av ganska mycket eftersom det va så slitet....*snyft* jag kommer aldrig få långt hår!!!
När jag satt & väntade på min tur så bläddrade jag igenom en frisyrtidning & det va bra nära att jag klippte mig riktigt kort.... men jag vågade inte eftersom älsklingen itne gillar tjejer med kort hår....


Va tror ni om mig i den frisyren???

Imorn kommer underbara Teres & hjälper mig göra i ordning jordgubbslandet!!! Håll tummarna för att det itne spöregnar imorn!!!

Tralalalalaaaaa....

Ja i natt blev det då inte mycket till sömn för min del.... lilleplutt vaknade vid 22.30 när jag hade tänkt gå & lägga mig.... han va supergnällig så jag la mig i hans säng & sjöng bä bä vita lamm i över en timma innan han somnade (den enda låten han vill att man ska sjunga...)
När jag smugit mig in i min säng igen tog det väl inte mer än en halvtimma innan han kom gnällande igen.... stackarn måste haft ont i magen eller nåt sånt för resten av natten sov han i min säng & smågnällde & vände & vred på sig precis hela natten.... men tydligen va han utvilad kl 05.30 i morse i alla fall! Då va det bustime..... gissa om jag va trött.... har gått i nån slags koma hela dagen!!!

Hur som hellst så åkte vi till Emaus vid 10 & mötte upp Madelen, Rasmus & Lova på parkeringen!!
Även fast Rasmus är två år äldre än Harry så lekte dom riktigt bra idag!! Massa klappande på kaninerna & lek på lekplatsen blev det....
Efter Emaus hann vi även med en fika & ännu mera lek hemma hos fam. Lundebacke!!!

När vi kom hem va det kanonväder så större delen av eftermiddagen spenderade vi i trädgården!!! Supermys!!

Vid sextiden kom "ammo" & "leen" på fikabesök!! Mycket trevligt.... även då blev det självklart massa bus!!













Efter att Harry somnade nu ikväll så har jag hunnit rensa den stora rabatten, tagit livet av massa mördaräckel, skulle egentligen kört med trimmern men snöret va slut, dammsugit & tvättat golven..... ja man hinner med en hel del utan barn, hahahaha!!!
Nu ska jag sätta mig i soffan & göra ingenting en stund innan jag kommer däcka på kudden!!
Håll tummarna att det blir en bättre natt i natt!!!!

En lååång dag....

Ja usch ja denna dagen har varit lååång.... Älsklingen åkte dk i förmiddags så nu är vi tillbaka i verkligheten igen.... sååååå tråkigt!!!

Hmm ja va har jag & lillskrutt gjort då?? Jo vi har varit på den nya lekplatsen två gånger, busat lite hos grannarna, kastat frisbee, spelat fotboll & tagit ett välbehövligt bad/dusch!! Haha vattnet va nästan svart efter lillprinsen!!
Men fy satan i gatan va rastlös & uttråkad ag har varit idag.... bläää bläää

Imorn däremot ska vi till Emaus (ja alla trollhättebor det stavas med ett M & uttalas även med ett M.... så glöm den diskussionen direkt) med underbaraste Madelen & hennes Rasmus & Lova!!! Bara vädret håller i sig så...

På torsdag kommer Emma & Melvin hit på lite lek & bus innan Emma skulle iväg till jobbet!
Torsdag kväll kommer älsklingen hem igen & fredag ska jag tydligen fylla år....

Jag är i vecka 30 nu för er som undrar detta!! & jag hoppas verkligen att dom här sista veckorna går extremt fort för jag har sååå ont & är sååå trött.... visserligen får det gärna gå över två dagar, exakt två dagar, för i så fall blir personnummret 101010!!! Lite coolt!!

Jag ska även lägga ut en bild på mig & min mage.... har fått den frågan/ordern från många håll nu så jag får väl ge mig.... även om jag känner mig som världens största flodhäst....
Usch usch usch va det ska tränas & bantas sen ska ni veta, jag vill ha min gamla kropp tillbaka!!!(ungefär 40kg ska bort..... fattar ni????? 40kg!!!!!!!!!!! Hur i helsike har det gått till??????)

Nä nu får jag ta tag....

...i mitt liv lite.... hahah eller liv & liv.... i min blogg rättare sagt!!

Hela förra veckan va det bara köksbyte som gällde & nu är det mesta färdigt!!! Jag är sååååååå superdupernöjd!!
Harry har varit med & skruvat ihop skåp & massa annat... Han har faktiskt varit förvånansvärt snäll & duktig min lille snickare!! Haha men han har även agerat skyddsombud, "siktigt mamma, siktigt" "Akta pappa, siktigt" hihihi han är så söt så!!!
Igår kom dock farmor & farfar & räddade honom från köksbygget.... det va väldigt uppskattat från båda håll eftersom han tröttnat på att inte få så mycket uppmärksamhet vilket är fullt förståligt efter en hel vecka!!!
Han hade "mester" hos farmor & farfar!!!!
Så igår kväll bestämde vi oss för att faktiskt lämna köket & spelade minigolf med Erica & Andreas!!! Skitroligt verkligen!!

Så här har köket blivit till.... som vanligt glömde jag ta en "före-bild" men för er som inte såg vårat gamla hemska kök så va luckorna grönlackade... alltså hemmalackade av en riktig amatör.... blääääääää & fy & bajs!! Golvet va helt skevt & bubbligt, vet i fasiken va dom gjort med det golvet....

     

Självklart är det en hel del kvar, alla lister & handtag, men framförallt så väntar vi på att få tag på våran bovärd eller va det heter för att kunna beställa en ny fläkt!!!

Imorse började Micke jobba igen, hemmifrån visserligen men ändå förbannat tråkigt.... så när jag ätit frukost proppade jag bilen full med alla kartonger jag kunde få plats med & åkte till återvinningen!!! Underbart att få bort lite av skräpet i alla fall.... men sen är det ju alla gamla skåp, golv & luckor kvar....

Resten av dagen har varit riktigt slapp & skön! Vi åkte in till stan för att äta lunch på Sub Way (börjar tröttna på utemat nu......) & sen kollade Micke efter ett par skor till sig. Som vanligt hittade han inga stackarn.... jag däremot hittade tre par som jag gäääärna hade köpt.... men men jag behöver ju tyvärr verkligen inga skor, men ååååh va fina dom va!!! Speciellt ett par svarta ballerina på din sko!!!

Kvällen spenderade vi hos svärföräldrarna med underbar grillning & som vanligt massa bus innan vi till slut fick med oss busen & voffen hem igen!!

Slänger in bilder på mina sötnosar:


Harry i den nya favvisgungan på den nya lekplatsen dom byggt vid oss!!


Söta voffen som är såååå uttråkad när vi är på lekplatsen.....