Imorn börjar allvaret igen!

Ja vart har tiden tagit vägen då?? Vad har jag gjort under 1½ år??? Bytit blöjer, torkat spyer, matat, rapat, vaggat & burit.... hahaha nä ritkigt så deprimerande har det inte varit!! Men man kan verkligen börja undra va som egnetligen hänt under mammaledigheten....*poff* sa det bara så va den över!!!

Det är lite blandade känslor om morgondagen, men självklart ska det bli roligt att komma tillbaka till verkligheten!!!

Typiskt bara att både jag & Harry är superförkylda... väldans tur att mammsen är ledig imorn & kan passa plutten så att jag åtminstone kan gå till jobbet första dagen haha!!!

Emilia undrade om vi kunde följa med till lekplatsen en sväng i eftermiddags & självklart nappade vi på det förslaget att komma ut lite!! Det va som alltid lika trevligt & Harry visade stolt upp sina nya kunskaper som troligtvis kommer från dagis, nämligen att han utan större problem klättrade upp för trappan till rutschkanan & åkte ner helt själv på rumpan....om & om & om igen.... tills det blev kallt & vi skulle gå hemmåt igen under stooora protester!!

Suck pust stön.... känner mig så ensam & liten utan min älskling.... allting är så mycket enklare när han är hemma... usch & blä för allt just nu... hoppas det vänder snart!!!

Nu ska jag & min bok lägga oss i sängen!!! Det kommer bli en tuff dag för mig imorn...

HJÄLP!!!

Snälla kan nån tala om för mig hur man får bort den irriterande svarta rutan runt inläggen....jag blir tokig.....


Nytt utseende & ny "bloggare"

Hej hej!!

Som ni ser har jag ändrat på bloggdesignen men misslyckats totalt med att få headern som det ska vara.... nån som kan hjälpa mig?!

Eftersom min underbara plutt Harry börjat på dagis nu har han beslutat att han inte kommer hinna med att blogga så mycket & frågade snällt mig om jag kunde ta över... & självklart, snäll mamma som man är så va det ju ingen tvekan om den saken!!! Självklart kommer det mesta som skrivs här ändå handla om lillplutten som ni säkert förstår!!!

Jag sitter här i min ensamhet med världens förkylning & ögoninfektion medans Harry & Gizmo är hos svärmor på sleepover, tusen tack för hjälpen!!! Micke & svärfar är på väg hemmåt från Oskarshamn där dom varit & hämtat Mickes crosskart!!! Tror förresten inte jag nämnt detta tidigare men hen ska börja tävla i SM nästa år, jätteroligt!!!

Nu ska jag lägga mig i soffan under en filt & tycka allmänt synd om mig själv....

Alla tips om headerna är väldigt välkomna!!!

Snoris...

Dumma dumma dagisbaciller... jag har blivit jättesnorig & kunde inte sova ordentligt i natt... Men skam den som ger sig, i morse när jag vaknade va jag hur pigg & glad som hellst så det fick allt bli en sväng till dagis idag oxå!!
Det va dock itne alls lika roligt när pappa väl lämnade mig på dagis idag, ville att hn skulle va med & leka ju, tråkmons pappa....!! Sen ringde pappa till dagisfröken & pappa fick då veta att jag hade superroligt & satt i sandlådan & lekte!!!

Jag & mamma hade halvt planerat att åka till Borås djurpark imorn med Alvin & hans mamma... men vi får nog hoppa det va massa olika skäl, största skälet är förstås att jag är supersnorig... men hoppas vi kan hitta på nåt annat roligt snart istället!!!

Mamma & pappa skulle passa på att äka till Rusta & köpa lite nya grejer till hemmet under tiden jag är på dagis för jag tycker ju som bekant itne att det är nån höjdare att gå i affärer & sitta still i vagnen!!! Så när jag komemr hem från dagis blir det lugna gatan hemma med massa mys i soffan så jag blir frisk!!!

Mamma bloggar!

Japp då har lillen vart på dagis igen & varit jätteduktig!!! Han hade tydligen till&med suttit still på samlingen idag!!!

Under tiden plutten va på dagis åkte jag till Linda & hjälpte henne med deras renoveringsobjekt (köket)... tråkigt jobb men allt blir roligt i hennes sällskap, tack för att du finns gumman!!!

Mamma kom hit en sväng efter jobbet & hade med sig två superfina tröjor till Harry!!! Tack mojmoj!!
När Harry hade busat med henne i nästan 2 timmar va det dags att ta en promenad till fam. Hansson för att lämna en bild från Liseberg & självklart även en Aladdinask!!
Det blev naturligtvis ännu mer bus för Harrys del innan det va dags att gå hem & äta välling!! Nu sussar han så gott så & jag ska plocka in tvätten innan jag sätter mig å njuter av min bok i soffan!!!

Imorn är det dagis som gäller igen & jag tänkte passa på att ta en promenad ner till "nya" Rusta som öppnar imorn!!! Finns säkert massa onödigt man kan lägga pengarna på där!!!
Senare på kvällen ska vi till svärföräldrarna & äta middag, myspys!! Men det bästa av allt är att min älskling kommer hem imorn kväll!!!!!!!

Hej hopp gummi.....

Liseberg, kalas & mycket annat!

I lördags blev det Liseberg!!! Synd bara att det va så fruktansvärt mycket folk.... men men vi hade roligt ändå!!! Pappa vann massor med gosedjur till mig & Gizmo!! Tack pappa du är bästast i världen!!! & morfar vann stjärnvinnsten på Aladdinhjulet!!

Jag åkte farfars bilar & tummeliten eller va den nu heter men jag tyckte inte det va ett dugg roligt.... jag är lite för rastlös än så länge för sånt där. Men nästa år blir det nog andra bullar!!!


Igår va det kalas för William som fyller 2 år idag!! Grattis från oss & stort tack för ett kanonbra kalas med väldigt god fika!!!


Idag va det dags för dagis igen & denna gånge följde pappa med & lämnade mig!!! Trots att jag blev sjuk i onsdags & inte varit där sen dess så va det inga som hellst problem för mamma & pappa att lämna mig där, jag hade kanonroligt!!

Under tiden jag va på dagis så va mamma & papa på Överby & sprang runt lite... men det blev inte så mycket shopping eftersom föräldrarpengarna inte kommer förän imorn & pappas lön inte kommer förän 31... men mamma såg en del som hon ska köpa i alla fall, balnd annat en skitfräck vintermössa till sig själv!! Känns väl lite tidigt i den här värmen men men det va ju roligt att hon hittade nåt till sig själv i alla fall!!


Kl 14 hämtade dom mig från dagis & jag va väl inte jättenoga med att åka hem... & efter nån timma åkte pappa till dk igen, trist!! Men han kommer ju hem på fredag igen!!


Imorn blir det inget dagis för jag ska till bvc kl 10 & då bestämde mamma & dagistanten att vi hoppar över morgondagen & så ska jag va på dagsi resten av veckan sen!!!
Det ska bli roligt att se hur mycket jag växt imorn!!!



Redo för kalas!!


Klättrar på Lisebergsvinnsten...


...mmm Marabou...


Söta födelsedagsbarnet!!


Prinsessan Tuva!


Full fart med leksakerna!!


Jättemumsig tårta!!


Alvin & Emilia!!


William igen....


Hugo & jag ser lite allmänt förvirrade ut...


Mammas pluttis är sjuk...

Som ni säkert förstår av rubriken så är det mamma som lånar bloggen!!
Dagisveckan blev kort... i natt vaknade Harry vid 12 & va jätte gnällig så jag tog tempen & visst hade han feber...40.8... stackars liten.... I med alvedon & av med t-shirten!!! När vi ändå va vakna så tyckte jag att det va lika bra att han fick en skvätt välling.... det va dumt tänkt!!! Han fick flaskan i sängen som vanligt & jag gick & la mig.
Efter en lite stund hör jag bara hur precis allt & lite till kommer upp.... jag rusar upp & bär in honom till badrummet & tvättar av den lille stackarn!
Jaha nu va det dags för magsjuka tänkte jag,....3 dagar på dagis & sen va det kört... Harry fick naturligtvis sussa i min säng resten av natten, det lilla han sov mellan gnället & gråten. Usch det är inte lätt att vara liten & sjuk!! Men nån magsjuka va det i alla fall inte för det har fortfarande inte kommit nåt mer. Troligtvis va det febern som gjorde det...

05.15 vaknade han & ville busa!! Jaja det va den natten det.... men så länge harry mådde bättre så spelar det ju ingen som hellst roll!! Tog tempen & den hade åtminstone gått ner till 38.6... & han va ju som sagt pigg & leksugen!!

När klockan blivit lite mer ringde jag dagis & sa som det var, att vi inte kan komma resten av veckan på inskolningen för att plutten har hög feber... Jag fick då veta att det tydligen va många som hade feber just nu, jippi....
Så idag blir det lugna gatan här hemma...

Men inskolningen har i alla fall gått strålande för min lilla älskling!! Jag lämnade honom i 1½ timma igår & det hadet inte varit några som hellst problem!! Ååh så stolt man blir över sin lille!! Betydligt värre va det för mig... usch det va det värsta jag gjort i hela mitt liv... Men det är ju bara att vara stark & glad att han trivs så bra!!!

Imorn kommer mitt hjärta äntligen hem!!! Jag längtar nåt fruktansvärt!!!!
På lärdag är det tänkt att vi ska till Liseberg med halva släkten oxå men nu hänger ju allt på hur pluttis mår!! Han måste ju verkligen vara frisk tills nästa vecka så att vi kan bli färdiga med inskolningen inna jag ska börja jobba!!!



Mammas sjukling kl 5.30 i morse....


....leka va det ja....


"Hmm hur fungerar den här egentligen?!"


"Det är knepigt med pussel..."


"Nä usch nu kom jag på att jag inte mådde så bra i alla fall...."

Första dagen på dagis!!

Japp idag va det dags, nu är jag en riktigt stor kille som går på dagis!!!! Det va ju verkligen ett kanonställe, hur mycket leksaker som hellst & massa olika rum att springa runt i!!! Träffade dock inga andra barn idag, men mamma lovade att jag ska få träffa dom imorgon när vi ska dit!!! Jag längtar som bara den!!!
Stackars mamma tyckte inte att det va lika roligt... hon vill ha mig hemma hos sig hela tiden, men det går ju inte.... jag kommer ju bli superrastlös & mamma måste ju jobba så jag kan få massa fina kläder & leksaker!!!

Nu ligger jag & sover efter en intensiv timma på dagiset med massa nya intryck!!

När jag sovit färdigt sen ska jag & mamma till Överby & kolla om vi blivit milionärer på Lotto, håll tumamrna!!


Mmm mumsigt med spagetti & köttfärssås!!





Puss puss kameran!

Fint väder & trevligt sällskap!!

I morse kom mormor hit & följde med på en promenad till Överby & vet nu va?? Vi hittade äntligen en hjälm till mig, en blå med racerbilar på, såå fräckt!!! Promenaden dit & hem va ju mindre rolig... jag fullkomligt hatar att sitta still i kärran nuförtiden!!!
Väl hemma igen belv det buselibus med mormor & fika så klart!!! Sen va ju jag & mamma tvugna att provcykla lite innan mormor skulle åka till jobbet. Jag tyckte det va hur roligt som hellst!!! Nu kan mamma i alla fall ta sig nånstans med mig utan bil utan att jag blir hysterisk på vägen!!!

Efter allt bus va jag jättetrött & somnade som en stock... under tiden jag sov kom Alvin & Emilia hit!! När mamma & Emilia pratat en massa tjejsnack & Alvin lekt med alla mina leksaker i nästan 1 timma så tyckte dom att det va dags för mig att vakna!! Det va en lite mindre shock att vakna upp med en kompis i mitt rum!!! Men så snabbt har jag nog aldrig blivit pigg förut.... Åååh va roligt det va!!! Ännu roligare lär det bli när Alvin börjar gå oxå, längtar!!!
Tack för supertrevligt sällskap Alvin & Emilia!!!


Jag tjuvar majskrokar ur Alvins skötväska...

...söta Alvin ville ju oxå ha förstås!!

Majskroksmys i hallen!!


När dom gått hem ringde mamma till Fam. Hansson & frågade om jag kunde få va där & leka lite medans mamma åkte & handlade. Snälla som dom är så gick det självklart bra!!! Egentligen hade mamma tänkt att kolla på tapeter oxå, men hon orkade inte det så det blev bara mathandling.... får se om det kanske blir tapeter imorn istället!!
Men vilken frihetskänsla det va för mamma att handla mat utan en busunge som vägrar sitta still i kundvagnen... hon kunde verkligen gå runt överallt & kika!!! För första gången på länge fick hon dessutom med sig allt hon skulle ha oxå!! När jag är med glömmer hon alltid minst en grej, stackars mamma!!!

Hej svejs så länge!!

Katastrofväder...

Fy sjutton vilket jäkla väder det har varit idag....bara massa regn,åska & hagel....hur kul är det då?? Jag har ju itne fått va ute & leka alls idag.... bara suttit i vagnen under regnskyddet på korta promenader med vovven, usch så trist!!!!
Ingen hjälm till mig blev det heller för varken jag eller mamma va speciellt sugna på att ta oss till Överby idag efter att pappa åkt till dk, men imorn då jäklar....då kommer mormor hit & äter frukost med oss & sen ska vi gå en promenad till Överby & köpa hjälmen till mig!! Det ska ju bli fint väder imorn så då måste ju jag & mamma ut & provcykla!!!

Men men dagen har ända varit bra, Anders & theres kom hit på förmiddagen (tyvärr sov jag större delen av tiden dom va här...). Dom stannade länge & pratade om allt möjligt, riktigt nice tyckte mamma!! Blir nog en spelkväll när pappa kommer hem igen verkar det som!! Får väl se om jag kanske får va med denna gången....

Under eftermiddagen levde jag rövare värre en vanligt när jag va själv med mamma... helt plötsligt såg mamma mig sitta uppe på köksbordet & självklart hann jag ramla ner baklänges & slå nacken i stolen innan mamma hann fram till mig.... då tror ni säkert att jag lärde mig något av detta men icke då... jag fortsatte att klättra upp på stolarna & vidare upp på bordet.... mamma fick lite smått spel på mig & tillslut gav jag mig, en stund.....

Nu på kvällen kom farmo & farfar förbi på en snabbkopp, alltid lika trevligt!!!! Denna gången hade dom dessutom med sig ett paket till mig & ännu bättre, i paketet va det en skithäftig bil!!!!! Superstort tack famor & farfar!!!!

Imorn kommer Alvin & Emilia hit på fika & busstund!!!! Det skulle egentligen blivit en stor mamma-barnfika hemma hos henne... men planerna blir inte alltid som man tänkt!!! Det ska i alla fall bli skitroligt att dom kommer hit imorn tycker både jag & mamma!!!

Nä nu ska jag sova & mamma slappa framför tvn för en gångs skull!!!

Cykelstol men ingen hjälm...

Idag skulle vi åkt till Borås Djurpark men istället blev det att vi åkte till Torp & kikade runt! Vi skulle ha takfläkt, brevlåda, blandare till duschen, cykelstol, hjälm & cykellampor...hmm & så skulle vi kolla på tapeter, matta, beddsoffa & soffbord... allts inte så värst roligt för min del, därför sov jag större delen av Torp-vistelsen!!

Mamma & pappa hittade en tapet som vi ska ha istället för den fruktansvärda fondväggen i vardagsrummet, cyklestol & cyklelampor & en ryggsäck.... men inte resten.... eller ja soffbord & matta till vardagsrummet har ju mamma visserligen hittat redan på trestad center så det gjorde ju itne så mycket... brevlåda hittade dom på torp men glömde köpa den, puckon!!

Imorn blir det alltså en sväng till Överby för att i alla fall köpa det viktigaste, en cykelhjälm till mig!! Soffbordet & mattan måste nog mamma fjäska lite till för innan hon får köpa det, haha!!

Men tillbaka till dagen.... när vi kom hem från Torp så va det ju världens oväder här i Thn, totalt kolsvart, åska & spöregn....bläää... men men det gick ju över till sol senare så att pappa kunde montera min cyklestol!! Han fixade även styret på cykeln så nu är mamma glad!!!
Jag har varit smågnällig precis hela dagen idag så mamma tror att det är fler dumma tänder på g...jobbigt det där...

Imorn kommer pappas kusin Anders & hans tjej Theres hit & ska inspektera den nya bostaden!! Det ska bli jätteroligt för det va såå länge sen jag träffade dom nu!
Mindre roligt är att imorn eftermiddag åker pappa till dk igen....suck....

Om det är nån som vill följa med mig & mamma till Överby en sväng imorn eftermiddag elelr bara komma hit & fika så är ni väldigt välkomna!!!!

Natti natt på er... imorn blir det förhoppningsvis lite bilder på mig i min nya hjälm!!

(förresten för er som hört mitt problem med dagiset, (orkar jag inte dra hela historien nu), men det har i alla fall löst sig....)


Underbar present!!

Jepp jepp nu är denna dagen oxå snart över & både jag & mamma är sååå trötta!!! Pappa är på fotboll så han är väl pigg & glad får vi tro!!

Mamma fick en kanonbra present av pappas sida släkten idag, "virus i bataljonen"!!!! För er som inte vet vad det är så är det den nya revyn med Stefan & Krister!!! I presenten ingick även hotellövernattning med trerätters middag & parnvakt får vi väl tro oxå... Hoppas verkligen mamma & pappa får det riktigt roligt!!!

Mamma fick även äntligen äntligen hem sin cykel idag som stått i ett föråd hos gammelmorfar i 4 år haha!!! Men det blev en liten besvikelse för växlarna va helknasiga & styret satt löst så att det liksom böjde sig neråt om man tryckte lite lätt på det.... men men det går väl för hoppningsvis att fixa!! När det är fixat ska i alla fall mamma köpa cykelstol & hjälm till mig, spännande!!!

Nä nu är det läggdags för mig & mamma ska ta en varmt härligt bad!!

Äntligen bilder!!


Jag borstar tänderna så duktigt så...


Bus i trädgården med vovven...


....Jaaaaaaaa jag fick bollen, spring spring spring....


William & Melvin på besök! Självklart blev dom impade av min motorcykel!!


Hjälper mamma packa upp!


Hjälper även mamma att dammsuga....redig lite kille mamma har!!


Ni som har hört talas om det numera oranga vardagsrummet... här har ni det...


Tor-leif får ju va med på en bild oxå för en gångs skull!!


Gizmo har fullt span på pippin...

Japp som sagt nu har mamma äntligen fått ordning på datorn så att hon kan visa lite bilder!!
Det har hänt massor sen sist för både mig & mamma men jag orkar faktiskt inte skriva det utan jag nöjer mig med att världens bästa pappa är hemma hos mig & att mamma ska ha släktkalas idag!!

Hej svejs så länge!!

Då va man ett steg närmare graven då...(mamma bloggar)

Japp japp det va denna dagen på året det... ett år äldre, ett år närmare tant & ett år närmare graven.... efter 20 är det inte ett dugg roligt att fylla år, men men inte mycket man kan göra åt det!

Måste ändå börja med att säg att jag är något besviken på min son idag... jag önskade mig en enda sak av honom i present & det va att å sova till 8.... men fick jag det tror ni?? Näpp det blev precis tvärt om, 4.45... alltså till&med tidigare än vanligt...grrrrrr....
Det är tur att han är så söt & go min lille plutt, det går ju inte att va arg i mer än några sekunder, sen ser man det där härliga leendet & så har man glömt att man är totalt medvetslös!!

Efter en mysig mamma-son frukost & massa bus så kom mamma & pappa på morgonfika!! Med sig hade dom kanonbra presenter, massa spännande badoljor & ansiktsmasker. Nu kan jag ha mitt alldeles egna spa på kvällarna när Harry somnat... Åååh va jag ska njuta!!

När det va dags för mammsen & pappasen att ge sig av till arbetet kom Sara. Sofia & Dumlan för att ta med oss på en guidad tur i Skogshöjden så att jag hittar närmaste vägen till jobbet sen när jag ska cykla!! Även dom hade med sig presenter, en gullig blomma, spännande choklad & en glasstårta som vi skulle äta efter promenaden!!

När vi kom tillbaka igen sov Harry så sött i vagnen så vi kunde ha en lugn fika på altanen! Men vi hoppade över glasstårtan & åt cheesceken jag hade gjort istället (tack ör receptet Emma, den blev jättegod)!!
Efter en lång fika va dom så gulliga & tog med sig Harry hem en stund så att jag kunde få klippa häcken i lugn & ro, men jössös va varmt det va....totalt gensomsvettig va jag när det va färdigt! Det fick bli en iskall dusch innan jag gick & hämtade min son för att sedan gå hem & steka pannkakor till oss som vi njöt av på altanen!!

Jag får tacka för alla sms & facebook inlägg!!!! Jag har haft en underbar födelsedag, fattades bara en sak, att min älskling va hemma hos mig oxå....snyft... men man kan ju inte få allt!

Imorn kväll bär det av ut med mammorna, det ska bli grymt roligt!!! Mamma är snäll & kommer hit & är barnvakt, tack mammsen!!

& på lördag när jag nyktrat till kommer min älskade älskling hem!!!!!! Jag längtar nåt fruktansvärt....

Nu blir det ett härligt bad & sen blir det nog sängen för min del tror jag....har ju trots allt varit uppe sen kvart i fem.

Rolig helg med massa sol!!!

Igår hade mamma namnsdag & kännde sig allmänt ensam & nere så då kom mormor & morfar hit!!! Dom hade med sig en superfin orkidé.... ni vet sånt där som tjejer gillar!!

Vi blev utbjudna till slusskafét på en smarrig räkmacka & glass till efterrätt i det varma härliga solskenet, va mer kan man begära på sin namsdag?! (vi brukar inte alls fira namnsdagar annars.... det bara blev så i år!!)
När glassen va slut ville jag inte sitta still i vagnen längre. Jag sprang runt & höll föredrag för pensionärerna som satt på benkarna längs slussen!! Men sen tröttnade jag på det oxå & då började det bli lite farligt tyckte mamma.... för jag upptäkte nämligen att det va vatten där, & inget staket, kanon!!!! Mamma & morfar fick ett rejält träningspass med att hålla mig ifrån kanten.... mormor hade hand om Gizmo & satt & tittade på spektaklet med hjärtat i halsgropen!
Till slut tog mamma mig därifrån för hon vågade inte ta några risker ( tråkmons). Istället fick jag gå hela vägen till bilen alldeles själv, men det gick ju osm det gick oxå.... jag för ivrig & snubblade & slog i huvudet... det sa verkligen *pang* & mamma trodde jag spräckt hela skallen... men icke då, jag är en hårding!! Skrek en liten stund & sen va det full rulle igen!
När mormor & morfar åkte hem va jag medvetslös men klockan va bara fem så jag fick absolut inte sova för mamma, vilket va lättare sagt en gjort så vi gick till fam. Hansson för lite underhållning!! Dom hade letat fram duplo & det bästa av allt, jag fick en alldeles engen Piggelin!!! Hur trött jag än va så glömde jag det i åtminstone en timma till.
Men innan vi gick hem igen hann jag tappa koncentrationen & ramla baklänges ner för deras altantrappa med huvudet före... detta resulterade i ytterligare skrapsår & blåmärken i pannan... illa...

I morse när jag vaknade hade jag på nåt sätt lyckats riva mig mellan näsan & överläppen, alltså ytterligare ett sår i ansiktet!
Dagen har annars varit ganska lugn, en sväng till stan med Linda för att tro det eller ej komma hem med ett par byxor & två linnen till mamma, grattis mamma!!! Sen blev det även 3 par mjukisbyxer till mig på Lindex som mamma tyckte att jag kommer behöva på dagis om 2 veckor!!

& så kom vi hem & det va dags för blöjbyte.... orkar inte dra några detaljer men jag lyckades å ännu en rejäl smäll i pannan....så nu ser jag ut som en riktig slagskämpe!! Tufft tycker jag....det tycker inte mamma....

Imorn kommer mormor & så ska vi till Ladan & köpa gardiner ( förhoppningsvis) till burspråket!!
Senare på kvällen ska även farmor & farfar komma förbi!!


Underbara sol!!

Sofia: Tack för din fina kommentar sötnos!!! Det är bra att du känner dig välkommen här för det är du verkligen alltid & självklart kan du lita på oss till 100% va det än handlar om!!!

Igår va det full rulle.... först körde vi söta Sofia till jobbet, sen kom mormor på fika & sen kom fis-Lisa äntligen & hälsade på!!!
Det blev rundvandring i vårat nya hus & en mysig fika när Lisa kom!! & självklart passade jag på att busa massa med henne oxå!! Eftersom det va så grymt tråkigt väder igår så blev det en sväng till Överby där mamma fick hämta ut sin eterlängtade mobil som hon fick av pappa i förtidig födeledagspresent!!! Men som vanligt så blev det inga byxer till mamma...men dock ett linne & en bh!!
Tiden går fort när man har roligt.... vi stängde butikerna på Överby, det hör inte till vanligheten för mamma... men så är det när man träffar gamla kompisar!!!

N'r vi kom hem kollade mamma posten & där låg ett vykort från farmor & farfar där det stod att mamma skulle gå ut i garaget & leta efter ett paket som hon skulle å i namnsdagspresent på söndag!!! Spännande spännande & självklart öppnade mamma paketet igår, hon kunde inte hålla sig äna till söndag, haha!!! I paketet låg hmm.... ja hur förklarar man detta, en slags ljuslyckta man hänger på väggen i svart & silver! Den passar så grymt bra i vardagsrummet & va hur fräck som hellst!! Superstort tack svärmor & svärfar!!!!

Idag va det dags för Lokes kalas & mamma fick för sig att vi skulle gå dit! Det tog drygt en timma dit & jag satt så snällt & lugnt i vagnen. Det blev ett minikalas för många va tydligen sjuka... det blev bara jag, Alvin & Loke... men vi hade roligt ändå!! Jag hitta en skitstor vinbärsbuske som jag satt lääänge & åt på, mumsigt!!!
Vägen hem va dessto längre....den tog 2 timmar efterosm jag va totalt hysterisk & vägrade sitta i vagnen.... jag va så övertrött så det va sjukt.... men vi hann hem precis innan mammas tålamod tog slut & så fick jag välling & somnade som en stock!!!
Tack ör ett trevligt kalas!!!

Imorn bler det troligtvis ytterligare en sväng till Överby eftersom mamma måste byta storlek på bhn hon köpte.... men då ska vi träffa Linda & Hans där oxå som ska köpa tvättmaskin....behöver jag säga att jag tycker det ska bli pisstråkigt?!

Natti natt