Underbaraste!!!

Mamma har spenderat flera timmar med mig & barnen idag, både inne & ute!!!! Sååå välbehövligt för både mig & barnen!
Tyvärr fick bada barnen feber igen på eftermiddagen & va helt utslagna.... Harry gick & la sig kl 16 & bara däckade... Wilma ville ha välling kvart i fem & sen somnade hon oxå.

Alldeles nyss knackade det på dörren. Sötaste svärmor stod utanför med en påse full med mys till oss.... Men vi ju spara den till imorgon nu då!!!

Jag hoppas verkligen att detta är över snart.... JAG VILL JU JOBBA!!!!


Släpp ut oss!!!!!!

Ja det va varken lungorna, öronen eller halsen..... "bara" en ny topp på influensan!!! Så inga mediciner, inte ens hostmedicin trots att båda barnen hostar lungorna ur sig.... Roooiligt!!

Depp & depp & ännu mera depp..... Nu får jag snart panik på riktigt av att vara isolerad.
Wilma äter dessutom fortfarande ingenting, det sätter ju sina spår på lillans humör som sagt.....
Harry vaknar 4 varje morgon & jag vill bara lägga mig ner & skrika!!!!!

Visst hela Sverige har influensan m m, men jag tycker synd om mig själv/ barnen lik förbannat... Har ju inte fått jobba/ vara på dagis en hel vecka sen årsskiftet!


Jourcentralen va det ja....

Det tål att upprepas att MITT LIV VERKLIGEN KÄNNS SÅÅÅÅ ROLIGT JUST NU!!!!!! Harry, Wilma & jag har åkte på influensan allihop (jo Micke börjar bli dålig nu) Igår var alla tre betydligt bättre men idag gick det utför för både mig & min lilla prinsessa.... Som tur är har harry knappt haft någon feber alls idag, bara den jobbiga hostan & han har varit rastlös till tusen!! Wilma däremot har spenderat större delen av dagen liggandes på mig IGEN & med 40 i temp..... Hostar så hon knappt får luft stackarn! På mig har det smygit sig på nu under kvällen frossa, feber & ont i lungorna.... tjoooohoooooo!!!!! Så ja det blev en plingeling till 1177 & som gav oss en til 20.45 på jourcentralen!! Det känns så satans kul att vara ensamstående med två barn när sånt här händer.... spciellt när mina 4 första självklara kandidater inte kunde komma hit & passa Harry..... Men nu är det löst tack vare bästaste Hansson som dessutom råkar bo nära & bra!!! Tacka gudarna för att jag bor där jag bor & inte långt ut i skogen nånstans -*host host* ÄLSKLINGEN!!!! Nä nu får jag väl lägga mig i soffan & inte försöka somna innan det är dags att åka...

Blev inte mycket till girls night för mig....

Orkar inte dra historian just nu.... Men jag fick åka världens coolaste limo med underbara tjejer en stund i alla fall!!!


Stackars min lilla sessa....

Hon klarade sig inte denna gången heller.... Över 39 grader & varje gång hon hostar börjar hon gråta för att det gör så ont.....
Det skär i mammahjärtat!!!!

Än så länge är Harry frisk, hoppas hoppas verkligen han klarar sig från den här skiten!!!!

Men lite gott får man ju ha när man är sjuk:


Girls night!!

Ser verkligen fram emot fredagskvällens bravader!!!! Speciellt när den ska spenderas med min älskade EmmaBus & bästa grannen!!!
Hoppas bara att jag mår betydligt bättre då än va jag gör nu.....


Jaha ja....

Båda barnen har varit på dagis idag medan jag har varit hemma från jobbet & legat hemma & försökt bli frisk....
Harry visste att farmor & farfar skulle hämta dom idag eftersom mamma egentligen skulle jobbat sent. Ja så fick det ju bli då....
har saknat mina älsklingar nåt fruktansvärt idag, men vet ju att dom haft det bättre på dagis än hemma med sjuk & tråkig mamma!

Runt 17.30 kom mina små hjärtan hem efter att ha varit på Gillet & fikat!!! Wilma va ganska neutral när hon kom hem, Harry satt & storlipade i bilen & vägrade gå ur för han skulle vara med farmor & farfar.... Roooligt att vara mamma i det läget?!
Efter att jag burit in honom till soffan & farmor & farfar åkt försökte jag lugna honom på alla möjliga sätt men det va heeelt omöjligt, han va sååå ledsen!!!
Kände mig en aning sårad efter att ha längtat så efter honom & sa att han skulle gå upp på sitt rum & lägga sig..... Det gjorde han & 5 min senare stensov min lille prins! Snacka om övertrött liten stackare!! 17.50 sov alltså Harry redan. Bäst att förbereda sig på en väldigt tidig morgon imorgon nu då!!!

Vitlök citron honungsthe superstarkt kaffe nässpray Ipren Alvedon strepsils...... Ja ungefär så har min meny sett ut idag!!! Hoppas verkligen att det ger nån effekt!!


Säga upp mig?!

Ja nu är barnen friska, men jag har åkt på världens förkylning med ont i halsen, huvudet, feber, supersnorig & värk i hela kroppen......... Rooooligt att jag fick jobba denna veckan, suck!!!

Känns nästan som jag lika gärna kan gå tillbaka till att vara mammaledig igen, för på jobbet är jag ändå aldrig.....

Nu ska jag bädda ner mig & hoppas på en snabb tillfriskning!


Till er utan Facebook :-D

Här är några av sakerna jag sytt med min underbara symaskin!!!! Vet ju att det är några av mina nära & köra som inte har FB... & tänkte att ni kanske va lite nyfikna!!!



Mammas lilla skåpråtta!!


Vab.... Suck

Lite roligt fick vi allt ha på förmiddagen ändå!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1013267/images/2012/pic_189456721.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1013267/images/2012/pic_189456721.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1013267/images/2012/pic_189456835.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1013267/images/2012/pic_189456835.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1013267/images/2012/pic_189456959.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1013267/images/2012/pic_189457123.jpg" class="image">


Mina prinsar!!


Harry & Petter


Hemma igen!

Japp nu är vi hemma igen från Säfsenresan!!
Det har varit ordnat kaos mest hela tiden, 11 vuxna, 2 barn & 2 hundar i EN stuga!!! Sen kan ni tänka er resten själva!!!
Skidor, pulka,rally, kalas, alkohol & after ski hann vi med!!! Inte illa!!!

Tyvärr lyckades jag trampa fel i pulkabacken första dagen så mitt knä är helt paj.... Blev inga skidor för mig denna gången, men Harry åkte som en världsmästare!!!!

Det fräckaste med rallyt va (enligt Harry) när tre helikoptrar landade precis bredvid dom!! Han va lite besviken över att det inte va nån bana som typ folkrace....
Däremot stannade vi vid vägen senare & skulle vinka till rallybilarna när dom åkte genom byn till nästa sträcka... Vi lyckades ställa oss på exakt rätt plats för där stannade ett tiotal bilar för att byta däck & sätta på extraljusen!!!
Bl a stannade Petter Solberg där!! Micke som känner både fru & son Solberg blev ju genast igenkänd av Petter & dom stod där & tjöta en kort kort stund!!!! (måste erkänna att jag tycker att det är coooooolt)
Harry & Micke va i himmelriket bland alla rallybilarna!!!! Jag & Wilma diggade det så klart oxå men satan va jag frös.....

Ska lägga upp en bild här sen men den är på mickes mobil eftersom min dog på vägen upp i torsdags & jag kom inte ihåg min pinkod..... Det va för övrigt riktigt nyttigt att vara utan ajfån i 3 dagar!!


HATA första året!!!!

Jahopp då va set dags igen för Wilma att få feber..... Suck....
Första året på dagis får man verkligen inte va på jobbet mycket!!!
Världens underbaraste mamma/mormor ska passa småskruttarna imorgon när jag ska inventera på jobbet i alla fall!!!!

Sen får vi se om det blir nån resa till Säfsen för våran del imorgon eftermiddag nu då..... Kanske bara blir pappa & Harry som åker!?
Den som lever får se. Men det känns ganska meningslöst att åka så långt med en sjukling som sen ändå inte får vara ute..... :-/


Tråkigt....

.......Att det inte går att kommentera när jag gör inlägg från mobilen........ Men ser att jag har en del som läser om mitt fantastiska liv i alla fall, hahahahahahaha

Harrys nya byxor & wilmas fina klänning!!


Ja men vi slår väl till...

... & gör ett inlägg idag oxå!!

EBBus har gaddat sig idag, skiiitsnyggt blev det!!!!
Och jag fick en ide till en liiten ny grej som jag bara inte kan sluta tänka på .... Jobbigt är'e när man bestämt sig för att inte göra fler!!!!
Jaja den som lever får se.

Håller annars på med ett par byxor till Harry som jag faktiskt är grymt nöjd med!!! Ska sy färdigt dom ikväll när båda barnen sover!!!

Imorgon är det äntligen dags för jobb igen!!! Häärligt!!!