Jaaaaaa, nu jävlar!!!!

Wiiihooooooo kl 02.03 gick vattnet & 03.00 började värkarna.... dock är dom fortrfarande fruktansvärt oregelbundna!!!! Men jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa som jag har väntat!!!!! Pratade precis med förlossningen & fick en tid 10.30 för kontroll!!!

Förbaskat bra/dålig timeing bara.... hur man nu vill se det.... Harry har varit hos farmor & farfar sen igår eftermiddag vilket är kanon, däremot va vi hos Mickes kusin & hans tjej igår & spelade massa spel & Micke drack en del öl & wisky & vi kom i säng väldigt sent för att vara oss... (va hemma vid tolv & vattnet gick som sagt vid två... så jag har ju då alltså sovit lite knapt två timmar i natt)
Micke sover fortfarande & vet ingenting om va som väntar honom när han vaknar!!! Hehehe... men bättre det så att han är pigg & glad när det är dags sen!! (och förhoppningsvis inte bakis....)

Nu ska jag lägga mig i soffan & bara njuta av att allting äntligen har startat!!!!

Min lille buse...

Hahaha... min älskling va så söt i morse:


"Shiit såg du mig.... jag som smög så försiktigt med smörgåsen från köksbordet till soffan....."


"Eeey muckar du med mig morsan??? Jag är polis ju...."

Jag fick förresten en bra förklaring från dagispersonalen idag!!

Efter att jag hämtat lillskrutt på dagis åkte vi in till stan & väntade på att farmor & farfar skulle sluta sina jobb... Harry skulle nämligen på äventyr med dom & jag skulle ta en lugn & avkopplande fika med Linda på stan!!

Jag hittade ett par kanonfina vinterkängor till Harry... dom va 2.1cm större än hans fot,men jag tyckte att dom såg enoooorma ut.... Så dom är undanlagda tills imorn!!
Vinterskor ska ju va 1½-2cm större än foten & han ska ju itne använda dom än på ett tag... usch det är svårt det där tycker jag!!!
Harry kommer nog bli öööverlycklig när han ska med mamma & prova skor efter dagis, hahahah.... önska mig lycka till!!!

Jag är så grymt sugen på ostbågar, men jag vet inte om jag vågar äta några pga halsbrännan.... det är ju itne roligt att behöva sitta uppe hela natten... det är det inte riktigt värt tycker jag!!!

Intressant...

Ja det ska bli mycket intressant att höra va dom har att säg om detta på dagis imorgon när jag lämnar honom.... jag är grymt besviken & förstår inte alls hur dom tänker.... så som sagt, det ska bli intressant imorn!!

När pappa Micke gett sig iväg till dk blev det en sväng till lekparken med våra kära grannar!!
Kan ju inte direkt påstå att Harry va så munter när vi skulle gå hem igen.... oj oj oj vilket humör denna lille rackaren har skaffat sig!!!

Nu sover han gott i sin säng i alla fall, förhoppningsvis nöjd med dagen!!

Jag känner mig lite rastlös... men jag orkar inte riktigt ta tag i nånting... får nog bli lite marängswisch i soffan framför Idol & bara njuta av tillvaron istället!!

Imorgon blir det troligtvis en fika med bästa Linda!! Det va länge sen nu faktiskt... illa illa!!!

Kladdig kaka!!!

Ja efter några dagars tjöt från min kära sambo så fick det bli en kladdkaka.... Oftast när jag gör kladdkaka så brukar den bli för torr.... men idag blev det precis tvärt om... det nästan rann om den!! Men gott va det i alla fall!!

Så nu är älsklingen nöjd & ska snart lämna mig för sitt andra hem i dk, snyft!!!

Hmm... va ska då jag & lillprins hitta på efter att jag hämtat honom från dagis tro?? Han är ju oftast superduperpiggelin när han kommer därifrån så nåt måste vi göra!!
Ja vi får se, vädret är ju kanon så det blir väl kanske lekplatsen eller en skogspromenad!!

Nu ska jag lägga mig ner en stund till & bara vila innan mitt älskade lilla yrväder kommer hem!!

Förresten så finns det massa kladdig kaka över... så om det är nån som är lite sugen är det bara att höra av sig!!!
Annars MÅSTE ju jag & Harry äta upp allt själva....hehehe

Varning för känsliga....

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAA........ Ja jössös.... håll utkik på tv4-reklamen efter min otroligt heta & sexiga pojkvän när han gör reklam för Rotan!!!!!
hahahahhahaha jag kan fan itne sluta skratta.......





Denna underbara sparkdräkt finns i hela 4 olika färger......hahahahahahahaha!!!!

Måste tillägga att jag just nu sitter & myser i den rosa som Micke poserar så fint i på bilderna!!!!

Soffmys....

Så här mysigt hade mina två älsklingar det i soffan ikväll..... Älskar er mer än nånting annat!!!!



Eftersom det va grabbmys i soffan passade jag på att fixa naglarna lite.... det va bra länge sen jag gjorde nåt sånt!! Det gäller ju att passa på när man har chansen!!


Bebisnamn....

Jahopp.... nu har vi tydligen äntligen kommit överrens om bebisnamn, både kille & tjej!!! Känns härligt.... så lilleplutt nu är det bara att titta fram ur ditt trånga gömställe i min mage!!!

När Harry va på dagis idag så va jag & Micke hos min bm... förhoppningsvis för sista gången!!!
Hon skrev sammanfattningen av min graviditet & hur jag vill ha det på förlossningen!!! Wiiiiie nu är det nära!!!
Tyvärr fick jag inget "åååh men den kommer nog väldigt snart" när hon klämde på magen....
Men den är fixerad & magen är enorm!!! Jag ligger en bra bir över översta kurvan, haha lilltjockis!!
Hjärtljudet va 140-145 & allting va kanon!!
Jag hade gått upp 2.5kg på två veckor.... så nu har jag tyvärr passerad min mardrömsviktgräns.... KATASTROF!!!
Men men det är bara att ligga i sen när lillplutt är ute!!
MItt blodtryck var ganska högt & jag måste skärpa mig med järntabletterna nu det sista för jag låg bara på 108 där....

Fick precis ett litet samtal....hehe då va man taxi imorn kl 06.30 till min underbara Angi!!! Undrar va Harry kommer tycka om detta imorn.... men bara just för att jag för en gångs skull har nåt å göra så tidigt på morgonen så kommer väl lillskrutt ta sovmorgon... hahahaha, skulle inte förvåna mig!!!! Men det är ju bra för Mickes del i så fall.... slipper "stackars" han gå upp "sååååå" tidigt...

Näpp... imorn får det bli lite bilder oxå... det va länge sen nu!!

Bye bye!!!

3 timmars sömn....

... ja jag vet att jag egentligen inte ska klaga för två av mina vänner har det betyyydligt värre än jag just nu.... men jag fick enbart 3 timmars sömn i natt pga den förbannade halsbrännan & det förbannade illamåendet.... Tyvärr har jag inte lyckats somna nu på dagen heller medan Harry är på dagis för jag mår fortfarande lika dåligt.... aaaaaaaaah ge mig bebis nu istället!!!!!!!!

Ska till mvc imorn.... får se va hon tror om det!!!

Hjälp.....

Nån som vet hur man blir av med rutorna på bakgrunden??????

Cirkus!!

Min lille älsklingsprins va på cirkus igår kväll med farmor & farfar! Han va verkligen överlycklig när han kom hem, framförallt för att han fått en "blink-lys-clown-grej" som han vifftade med heeela tiden....hahaha sötnos!!!
Cirkusen hade vart rolig fram tills clownen kom... den va lite farlig plus att han va väldigt väldigt trött efter att ha varit på dagis hela dagen oxå!! Så då åkte dom hem!!

Självklart blev det soffmys med hela familjen innan han skulle gå & lägga sig!! Harry va så otroligt mysig så jag trodde jag skulle krama ihjäl honom igår kväll.... Han låg & gosade sig i soffan & ville att mamma skulle hämta filten så han kunde nana i soffan mellan mamma & pappa!!! Men det gick ju itne riktigt för han blir så otroligt grinig sen när han väl måste bäras upp i sängen... så till slut fick jag med honom upp för trappan utan några större protester & gissa om han somnade snabbt?!?!

Kl 6 i morse kom prinsen in till oss & la sig... "filt mamma"... ja självklart fick han ligga under mitt täcke & när vi vaknade nästa gång va kl 07.40!!!! Hahaha ja ni läste rätt....TJUGO I ÅTTA!!!! Det va ju nästan så Micke kom för sent till jobbet. Sååå mysigt!!

Efter frukosten va det i stort sett bara att borsta tänderna & byta kläder för att sen gå ut i regnet mot dagis.... detta har ju aldrig hänt.... nästan lite stressigt hahaha!!!

Mitt senaste projekt...

Bebisrummet är ommålat från ljus mossgrönt till vitt & fondvägen är färdig så långt jag kan göra innan jag vet vilka färger stjärnorna ska ha!!!!
Jag är grymt nöjd med väggen måste jag säga!!!


Tjockismagen....

V. 36....







Ni får ursäkta att bilderna blev suddiga... såg inte det förän jag la in dom i datorn!!

I natt drömde jag att vi fick en liten flicka!!!
Tyvärr vaknade jag ju med bebis fortfarande i magen i morse....skit oxå.....

Ooont det gör ooont...

Haha ja jag kan ju inte göra annat än att skratta åt att min son är heeeelt biltokig!!!
Visserligen har han varit extremt trött idag eftersom han inte somnade förän 22 igår.... MEN ÄNDÅ!?!
Förklaring: Harry har suttit framför datorn i stort sett hela dagen & kollat på folkrace....
-"ska vi gå ut Harry??"
-"Näää bilar mamma"
-" Ska vi äta mat Harry??"
-"Nää mätt.... bilar mamma"
-"Kan vi inte leka med nånting"
-"Nää bilar...."
-" Ska vi fika & mysa i soffan Harry??"
-" Näää mera bilar... kom mamma titta...."

Ja ungefär så har våran dag varit idag.... hahaha....
Men jag fick med hon på en promenad mitt på dagen, men självklart började det ösregna precis när vi kommit ut!!
Så då blev det muffinsbakning & självklart smetavsmakning.... innan det va BILAR IGEN!!!!!!! Aaaaaaaaaaah....
Och ja självklart kunde jag stängt av datorn & bara tagit honom därifrån men han har varit så trött & grinig & jag har haft gryymt ont idag så jag orkade inte riktigt bråka med honom heller....
Hahaha när jag satt & läste en tidning vid 16tiden tyckte jag att han satt lite konstigt i datastolen... & jo då snutten hade somnat!!!!
Jag va ju tvungen att väcka honom så han inte ramlade av stolen & frågade om han ville sova i soffan med mamma en stund.... men nej jössös så hemskt.... då satte han sig upp ordentligt & skulle se "mera bilar".....

När pappa till slut kom hem vid 17.30 åt vi middag allihop... eller ja Harry åt väl inte mer än nödvändigt för han höll nästan på att somna i tallriken!!
Efter middagen knackade grannen på & vi gick över för en kopp kaffe & lite bus & lek innan läggdags...

Jag tror inte Harry han få huvudet på kudden innan han somnade... men självklart skulle det protesteras så gott han orkade innan han skulle lägga sig!!!

Men som sagt åter till dagens blogg-rubrik.... shiiiit va ont jag har haft periodvis idag.... det KAN BARA INTE va långt kvar nu!!!!!! Jag kommer bli extremt förvånad om jag inte får bebis ett bra tag innan 8 oktober....

Stolt mamma!!!

Ja idag va jag verkligen en stolt mamma som hämtade sin son från dagis!!! Han hade nämligen varit blöjfri hela dagen på dagis, både ute & inne, utan en enda olycka!!!!
Hemma har det funkat hyffsat bra i några veckor nu men på dagis har det inte gått alls.... FÖRÄN IDAG!!!!

Lilleplutt ville absolut inte ha på sig blöja imornse när vi gick till dagis men då förklarade jag för honom att han måste ha det tills han lär sig att säga till fröknarna på dagis att han vill gå på toaletten..... Tydligen så va det nåt som fastnade av det lilla samtalet imorse!!
Måste ändå tillägga att jag absolut inte förväntar mig att det ska gå lika bra imorn....

Va har då jag gjort idag när jag varit barnledig??? Jo jag har för en gångs skull sovit i över 2 timmar.... sååå härligt!!! Jag känner mig riktigt duktig idag som har lyckats att göra så lite som möjligt & i stort sett bara vilat mig hela dagen!!

Imorn måste jag däremot ta tag i mitt projekt ordentligt så att det blir färdigt nån gång....

Nu väntar soffan & Idol!!

Nöjd med dagen!!!

Japp detta har verkligen varit en toppendag som spenderats med dom bästa.... Bus & mys med uderbaraste sonen, lunchdate med en av dom härligaste tjejerna jag känner, "tvätt"-besök av sötaste kusinen & lekhjälp av den bästa mamman i världen!!

Tack alla underbara för att ni gjort min dag!!!!

Har ingen ork alls....

... usch jag vill bara krypa ner under täcket & gömma mig.... jag har ingen lust eller ork att göra nånting just nu!!!
Kan inte klockan bara gå lite snabbare så att Harry kan gå & lägga sig.......

Vilken helg....

Ja... var ska jag böra tro???

I fredags åkte hela familjen till Västerås för SM-finalen i crosskart!! Vägen dit va vääääldigt lång men det funkade ändå bra!
Väl framme i depån blev det avlastning av kart, uppsättning av tält, anmälning, besiktning & en jäkla massa tjöt förstås....
När det till slut va färdigtjatat för Mickes del så åkte vi till Helen & Mange, dit även svärföräldrarna hade åkte, för att äta jättegod middag!!
Efter middagen åkte vi vidare till campingen & stugorna vi skulle sova i!! Det va verkligen en jättefin kamping & kanonmysiga stugor!
Både jag & Harry somnade vid nio medans dom andra satt uppe & drack lite öl i den andra stugan.

& så va det lördag & tävlingsdag:
Nu börjar helvetet....
Det första vi fick höra när vi kom till banan på morgonen va att Micke itne va anmäld....Ööööh... vilket vi hade gjort dagen innan.... men det hela löste sig.
Första träningen kom Micke bara ett halvt varv innan framdrevet gick....
Andra träningen kunde han åtminstone köra sina två varv!
Första omgången kom han knappt av startplattan eftersom kedjan gick av....
Andra & tredje omgången låg bromsarna på, vilket gjorde att han aldrig riktigt fick upp farten....
Någonstans mellan omgångarna så lyckade även Harry försvinna..... Han va helt plötsligt bara borta på några sekunder... Jössös va vi letade allihop!!! Till slut hittade farmor honom INNE I KIOSKEN.... hahahahaha jaja såååå typiskt honom!! & han va naturligtvis överlycklig & hade inte saknat oss ett dugg!!
Sen va det då dags för b-finalen som älsklingen trots allt lyckats ta sig till:
Hmm ja.... han körde bättre än han någonsin gjort tidigare & hade stooor chans att ta sig vidare till a-final MEN SEN HÄNDER DET...... ja på näst sista varvet säger det bara poff & karten dör.... det visade sig senare att förgasaren hade lossnat....mer otur på en & samma tävling kan man nog fan inte ha!!!! Ni kan ju gissa hur lycklig han va efter detta!!!

Efter prisutdelningen skulle vi packa ihop & lasta på karten på kärran igen, snabbt & lätt trodde vi.... Men icke....
När Micke backar bak bilen & ska haka på kärran (jag står vid kärran & visar hur långt han har kvar) så sitter Harry snällt i framsätet & leker med sina bilar... Micke stänger av bilen, hoppar ur & slänger igen dörren automatiskt & går sedan bak & öppnar bagageluckan för att ta någonting... Då hör jag det.... ljudet av att Harry lyckats komma åt centrallåset & alltså låst alla dörrarna på bilen... jag hinner bara säga "Neeej, stäng in....." innan Micke hunnit slå igen bagaluckan igen..... Jaha då hade vi helt plötsligt en inlåst tvååring med nyckeln i tändningslåset... (oooh ja han vet mycket väl hur man gör när man startar en bil)
Vi gjorde förstå några meningslösa försök med att förklara för Harry hur man öppnar dörren.... haha jo hej du.... han tyckte bara det va roligt när vi stod & pekade & trodde att vi menade att han skulle köra sina små bilar på rutan!!! Sötnos!!!
Men som tur var hände ju detta på rätt ställe!! Micke gick bort till några av hans crosskartkompisar & mekaniker & förklarade läget.... haha japp sagt & gjort så samlades halva depån runt våran bil & försökte få Harry att öppna dörrarna medans en av dom försökte "bryta sig in" i bilen med hjälp av en stålvajer.....
Nu kan man ju tro att en tvååring börjar få lite panik med massor av folk runt bilen som försöker prata med honom, men icke.... han tyckte va hur kul som hellst & satt nöjd & glad där inne & lekte med sina bilar.... som tur va hade han fullt upp att leka & prata med alla så han aldrig upptäckte att nyckeln satt i tändningen!!!!
Efter vad som kändes som en evighet lyckades denna underbara människa få upp förardörren!!!!!! Ååååååh vilken underbar lättnad..... Harry fattade ju självklart ingenting & tittade bara lite konstigt på mig när jag flög in & satte mig i förarsätet & alla började skingra sig runt bilen.....
Hahaha jaja man lär sig av sina misstag. Vi kommer ju aldrig någonsin låta nyckeln sitta kvar i bilen om Harry är kvar i bilen!!!!!!!

Sen somnade min lille älskling innan vi hunnit ut på vägen.... han va totalt medvetslös, men trots det hade han inte varit minsta grinig på hela dagen!!!!!!! Jag är så stolt över honom!!!!

Resan hem va ju ännu längre än resan dit..... vi va väl hemma strax efter tio på kvällen....

Idag har det varit en betydligt lugnare dag!
Farmor & farfar kom & hämtade Harry vid 10 för att åka till Backamo & bondens dag!!! Självklart va det rena drömmen för honom att åka traktor & titta på alla djuren!!
Eftermiddagen spenderade jag & Harry i trädgården & bara tog det allmänt lugnt medan Micke åkte till dk igen.... tråkigt tråkigt.....
Men sen tröttnade ju Harry naturligtvis på att bara va hemma & ville åka kanan.... Japp så så blev det, en promenad till lekplatsen där det va fullt med folk!!!
Sen innan vi kunde gå hemmåt så skulle vi naturligtvis gå en runda i skogen oxå....
Väl hemma blev det ett välbehövligt bad för Harry, soffmys , välling & däckning i sängen!!!

Imorn blir det dagis för hans del & jag ska faktiskt försöka ta det lite lugnt imorn!!!!

Shoppinglycka!!

Jepp jepp gårdagen spenderade jag tillsammans med mamma på Ullared & Ikea!!!
Det va väldigt lite folk på båda ställen... sååå skönt!!
Jag fick köpt massor med kläder till Harry, ja även julklappar till honom faktiskt & lite nytt & fräscht till spjälsängen!!
Sen va blev det ju lite annat smått & gott som hamnade i vagnen, men inget onödigt!! Jag är grymt nöjd!!

På vägen hem stannade vi på Ikea för att 'ntligen köpa ett nytt soffbord!!

Men sen.... ja sen stod vi helt stilla med bilen på motorvägen i nästan 1 timma för att det hade skett en svår olycka längre fram....

Usch det blev en låååång dag, jag va totalt medvetslös när jag kom hem!! Men det va det värt!!

Idag har jag varit hos mvc & allting va bara bra!! Huvudet ligger neråt som det ska & hjärtljuden låg runt 140!!!
Efter det besöket blev det lunch & en sväng på marknaden med Linda!! Supermys som alltid!!

När vi hämtat Harry från dagis & Micke jobbat färdigt åkte vi till återvinningen med allt skräpet!!!! Nu är det äntligen tomt både i & utanfär garaget så att vi kan börja städa & få lite ordning där inne!!