Världens sötaste!!


Här sitter våran älskade prins & picknickar på sitt lilla bord under parasollet!!! Pommes frittes & pizzasallad.... haha jaja vill han ha de så....


Mysigare eftermiddag/kväll med min underbara familj kunde jag inte haft!!!
Vi har handlat & planterat massor med fina buskar & blommor i rabatterna!! Självklart va Harry med & hjälpte till hela tiden... Han är så duktig såååå!!
Vattningen tyckte han nog va dagens höjdpunkt tror jag!

Nu är det bara lite ogräs på framsidan som ska sprayas & grejas med nåt jäkla medle så jag slipper ligga & krypa på alla fyra!!! Vi ska även ta lite skott från vårat syrenträd & sätta lägnst ner i trädgården..... hmm ja just det jag måste plantera om påskliljelökarna oxå, kan bara itne bestämma mig för vart i gräsmattan jag vill ha dom... Några förslag, ni som vet hur det ser ut här???

Så fort lillen har somnat blir det mamma-pappa-mys i soffan resten av kvällen!!!

Sitter här & hoppas....

.... på att min lille vilding på övervåningen ska somna snart så att det inte blir som igår!!! Resultatet av att han inte sover middag brukar nämligen vara att han är halvgrinig hela dagen sen.....
Idag har vi inte tid med sånt för vi ska nämligen äntligen ta tag i våran trädgård & plantera blommor & göra fint i alla rabatter!!!

Imorn ska jag ha utvecklingssamtal med chefen innan jag börjar jobba.... jag skulle fundera över va jag vill ta upp.... hmmm..... bra fråga..... jag går ju hem om en månad oxå så det känns väl helt ärligt itne så viktigt just nu!!!

Igår fick jag förresten veta en jätterolig nyhet!!! Shit va shockad jag blev, detta hade jag verkligen inte väntat mig!!!!

Nä nu får jag gå upp & se va gangstern håller på med innan han river hela sitt rum, IGEN!!!!!!!

Världens sötaste!!!

Igår fick jag mig världens sötaste överraskning när jag skulle gå & lägga mig.... Harry hade nämligen smygit in & lagt sig i min säng & gosat in sig under täcket & somnat!!!! Han såg verkligen ut som en lite prins när han låg där så sött & sov... åååh va livet vore tråkigt utan dig mitt lilla hjärta!!!

För övrigt så va min stora älskling i tidningen idag igen!! Visserligen ingen bild, men det stod hur det hade gåt för honom i Gävle & lite sånt!!

Jag tog mig iväg till jobbet idag trots att jag fortfarande itne mådde helt hundra.... men det blev bara 2½ timmas jobb för mig innan jag kände att det nog va lika bra att gå hem & lägga sig igen... jaja tur att jag är ledig i två dagar nu iallafall!!!

När lillen har somnat sen så ska jag ta mig en lång härlig dusch innan jag kryper ner i soffan & myser med voffsingen!!

Hej hej så länge!!

Nä men nu höll jag ju på att glömma en sak....
Om jag skulle be DIG som läser om att få en smörgås, en hal Hönökaka, skulle du då ge mig en halvmåne eller en halv halvmåne???
Lite spännande att se va ni anser.... (det är ett litet internt skämt just nu)

Gävle va det ja....

Jössös vilken helg..... & fy satan va långt det är till Gävle!!!!

Hur som hellst så gick älsklingens allra första sm-tävling kanonbra!!! Han kom trea, sexa, trea & va bara 2 ynkliga poäng ifrån a-finalen!!!! Det blev till slut en 14:e plats av 22, vilken iallafall jag tyckte va kanonbra eftersom han aldrig någonsin tävlat förut!!!!!!
Jag är så stolt över min älskling!!!

Tyvärr har inte jag mått speciellt bra under helgen, så jag har itne kunnat njuta så värst mycket av tävlingen, resan eller det fina vädret... men men så är det när man är gravid!!

Nåt som är ännu värre va att jag skulle ansvara för älsklingens förlovningsring under tävlingen.... dum som jag va satte jag den på min tumme (den va alldeles för stor för min tumme...=P)... Den satt kvar så fint tills jag gick in & tvåttade händerna i iskallt underbart vatten & ställde mig utanför toaletterna på en liten trappa & skakade lite på händerna....."plopp" "kling" "klang" & så va den förlovningen bruten..... vi letade som tokar både jag, Micke, svärfar & några andra hjälpsamma personer, men den va bara borta..... Jätteroligt!!!
Ni som känner Micke kan ju ana vilka pikar jag fått för detta under hela helgen oxå.....

Idag är jag hemma & sjukskriven... saknar min lille prins nåt enormt men va ändå tvungen att ha honom på dagis idag för att kunna få ordning på mig själv.....
Imorn är det dock åter tillbaka till jobbet, som det känns nu iallafall!!!











Underbara sommarvärme!!

Åååååh va härligt det är med sol & värme!!!!! Allting känns så himla myckt lättare & roligare så fort den den stora varma lampan tittar fram på himlen!!! Hoppas verkligen att hela sommarne kan bli så här härlig..... tveksamt men.....

Jössös va vädret ändrade sig snabbt idag....

Hela förmiddagen va vi ute på våran baksida & njöt av det fina vädret!!! Det va ju verkligen kanonväder!! Massa bus blev det med både bollar, krattor, spadar, kritor, skottkärra..... hmm ja i stort sett alla leksaker han kunde hitta!!! Favvisen va dock såpbubblorna.... tyvärr va det ju inte så lätt att blåsa & få så fina bubblor som mamma kunde.... hihi min lille sötprins!!

Harry fick i sig lite mellanmål innan han stupade i säng vid 11.30.... Då åkte älsklingen till dk & lämnade mig alldeles ensam & övergiven... eller ja inte direkt kanske men....

När lillen vaknade igen va det dags för pannkakor som jag lovat honom! Då kom även Linda & mumsade lite med oss!!
Sen tog vi en lite promenad till kiosken & köpte glass innan ösregnet började.... fy va snabbt vädret vände!!
Men men då blev det desto mera bus innomhus istället resten av dagen!

Ingen har väl förresten missat min älskling i ttela idag??? Hihi jag är så stolt över honom & han blev kanonfin på bilderna.... tyckte iallafall jag!!!!!!!!

Här kommer ett smakbrov av tts bilder:


& resten av bilderna är så klart på lillprinsen!!





Han va verkligen totalt slut efter en hård förmiddag med mamma & pappa i trädgården....

Jag är så lycklig!!

Jag har väldens finaste & charmigaste son.... det går ju bara inte att hålla sig för skratt när han kommer med sina små kommentarer & gapskratt....Han är det absolut bästa som hänt mig, tätt följt av Micke & Gizmo så klart!!!
Jag kan knapt vänta tills vårt nästa lilla mirakel ser dagens ljus för första gången.... tänka att få dubbel lycka, två som ropar mamma & slänger sig i armarna på mig när jag kommer hem från jobbet!!! All trötthet bara försvinner när man ser hans överlyckliga lilla ansikte komma springades emot mig!!!
Ååååh jag är så lycklig!!!

Jag hittade förresten en vagn på blocket i morse som va kanonfin & superbillig... 2300:- för en babytravel syskonvagn 09!!!!
När jag kom hem efter jobbet hade världens bästaste älskling ringt på den & fått ner den till 1800:- & han ska hämta den på vägen till dk på tisdag!!!!!!!!!!!!! Wiiiiiehoooooo!!!! Om man köper en ny i affär med alla tillbehör slutar somman runt 7000:- & vi fick en för 1800:- & den är nästan som ny!!!!!!!!!!!
Han är bara såå jävla bra på att tjöta med folk min älskling!!!!!!!!

Så fort pluttfisne har somnat ska vi se färdigt på sherlock holms.... vi började titta på den för några dagar sen men jag somnade efter en halvtimma så Micke orkade inte se färdigt den när han tvingades höra på mina snarkningar....( ps. jag snarkar inte alls.... det är bara han som tror det)

Imorn ska jag till mvc & Harry ska va på dagis i några timmar!! Sen får vi se va resten av morgondagen har att bjuda på!

Måste lägga in en bild på snutten när pappa har dragit upp hans byxor till hakan..... stackars liten....


Barnkalas!!!!!!!!

Det blev verkligen ett jättelyckat 2års- kalas här hemma för Harryplutt!!!! Han va helnöjd!!!
Själv är jag totalt slut..... Micke håller som bäst på att försöka få våran vilde att somna. Det går väl sådär, som vanligt...
Här kommer iallafall lite bilder från kalasandet!!

















Harry tackar & bockar för alla fina presenter!!!!!!!!!!

Äntligen ett datum!!!

Igår va jag på ul & fick äntligen ett fast datum att räkna efter!!! Dock blev det ännu senare än va jag trott... nämligen 8 oktober!!! Så nu planerar jag att knipa i två extra dagar så att personnummret blir 101010.... hahaha!!!

Idag har det varit fullt upp som vanligt, underbart!!
Vi började dagen med att ta en promenad till lekparken med Angelica & Anthon!!! Där blev det väl en kvarts bus innan killarna tröttnade & började rymma åt olika håll.... så då blev det en promenad till Överby istället i det härliga vädret!! Första stopp blev MAX så att vi fick i oss lite mat efter den "låånga" promenaden! När maten va uppäten fick sötungarna självklart hoppa lite i hoppborgen & åka i rutschkanan där!!
Det blev en sväng in till Babyproffsen för att spana in syskonvagnen jag vill ha..... men jag kommer absolut inte köpa en ny.... det blir att leta på blocket för så mycket kommer jag itne att använda den!!
När vi kikad färdig i affärerna bestämde vi att vi skulle ta bussen hem för att det skulle va så roligt för killarna!! Men självklart så somnar Harry vid busshållplatsen & missar hela sin första bussresa.... jaja är man trött så är man!!

Väl hemma i Skogshöjden igen kommer mormor & Gizmo & möter oss vid hållplatsen!! Jag & mamma får en lugn härlig fika på altanen innan en fruktansvärt grinig Harry vaknar..... Snacka om att vakna på fel sida!!!

När mormor åkt hem ville Harry absolut åka "brum brum" (som vanligt) så jag ringde Linda & frågade om hon ville med & ta en fika på stan!!
Det blev även massa bus på lekplatsen bakom Maria Alberts där Harry träffade en liten kille osm han sprang runt & busade massa med!!!

Imorn är det jobbdags igen & Harry ska ha med sig glass till dagis för att fira sin födelsedag!!!


Bilder från bröllopet!!!

Igår va vi på Mickes systers bröllop!!!! Det blev en heldag med massor av bus & skratt för hela familjen!!! Bröllopet va verkligen jättevackert & alla hade kanontrevligt på festen med god mat & jättefin tårta!!!

Jag har tagit över 500 bilder.... men här kommer lite smakprov från gårdagen!!


Helen & Magnus Sandquist!!














Mums mums med mat..... ett mirakel att Harry kunde sitta still i två sekunder!!


En av många lekar.....


Harry & "kurkus" (Markus) har fått tag i var sin öl..... jaja är det fest så är det!!!


Självklart kunde inte Harry hålla sig borta när faster Helen skulle öppna paket!!


Två galna bröder & en stackars Anna i mitten....


Balongleken.....jössös säger jag bara....


..... & självklart vann min underbara pojkvän!!!


Hmm......


Aaaah tååååårta!!!


Orkade itne vända bilden.... men ni ser att Harry fått en del av tårtan & han blev itne gift!!!


Brudens föräldrar sitter med en jäkla massa alkoholhaltiga drycker framför sig!!!!

Men till denna dagen då: GRATTIS TILL VÄRLDENS SÖTASTE SON PÅ 2ÅRS-DAGEN!!!!!!!!
Efter gårdagens kalasande så var alla vääldigt trötta & slitna så det blev ett lugnt litet kalas för lilleplutt idag med dom närmaste!!! Mer röj lär det bli på fredag när det vankas barnkalas!!!


Lite bilder!!!

Här kommer lite efterlängtade bilder..... Harry fick bl a utekritor av underbaraste Linda idag i lite för tidig födelsedagspresent!!! Konstnären har ritat massa fint på nästan alla våra gångplattor!!!!







& här kommer lite bilder från gårdagen på Emaus med Angelica, Anthon, Theres, Hampus & Pontus!!!









Regn & konstiga prickar!!

Ja den här dagen blev ju itne riktigt som planerat för min & Harrys del.....
Han har haft massa knottriga röda prickar från & till sen i fredags, ingen feber överhuvud taget & han har  inte haft ett dugg ont av dom på något sätt..... men eftersom dom envisades med att inte försvinna helt så ringde jag bvc i morse & hon tyckte att det lätt jättekonstigt & ville se honom innan hon vågade säga va det kunde vara..... jag fick ju ringa både dagis & jobb eftersom jag itne visste om jag kunde jobba eller om han kunde vara på dagis....
När vi sen kom till bvc så sa sköterskan att det absolut itne va nåt smittsamt & det enda hon kunde komma på att det kunde vara va att han har blivit extremt torr..... dom flesta blir det på vintern men vissa kan även bli det andra tider på året.....
Jag har då aldrig hört talas om att man kan få prickar av att vara torr.... men men vi fick åkt till apoteket & köpt en salva som han ska smörjas in med minst 2 ggr per dag i en vecka!! Om inte prickarna har försvunnit efter det så skulle vi komma in & kolla om han fått nån form av allergi.......
Hur som hellst så körde det ihop sig med jobbet eftersom jag har ett sånt jobb där man inte bara kan dyka upp när som hellst.... så jag fick helt enkelt va hemma för vård av "sjukt" barn idag då...... men men.... SYnd bara att det itne va lite roligare väder!!!

TYvärr hade jag helt förträngt att det va ikväll som Theres hade klädpartyt...... jag hade ju faktiskt kunnat komma på det nu då när jag inte skulle jobba!!! Tyyypiskt!!!

Imorn hoppas jag på betydligt bättre väder så att vi kan va ute & busa lite så att herr energiknippe kan få lekt av sig!! Nån som är sugen på att hitta på nåt så är det bara att slå en pling!!! Vi har inga planer än så länge!!!

Förlåt jag vet.....

.... väldigt dåligt med uppdatering men jag ahr haft fullt upp med The BIG party i Oslo, jobb & min underbara familj..... Till helgen är det oxå fullt upp: bröllop åp lördag & på söndag fyller min älskade lille prins 2 år..... helt sjukt.... Kan inte fatta att han redan är 2 år.....

Hur som hellst så hinner jag inte uppdatera mer om våran underbara helg i Oslo just nu för vi ska iväg till Hedeäng & kolla på Micke när han tränar crosskart!!!!

Hej svej!!