Snart snart snart....

....är det dags för UL!!!!!!! Om nästan exakt två timmar ska jag lägga mig på sängen & dra upp tröjan!!! ÅÅåh det ska bli så roligt att äntligen få ett datum!!

Jag återkommer naturligtvis senare med svaret!!

På fredag åker Micke till Sthlm för att på lördag ta den stora fågeln till USA!!! Jag är ju van att vara ensam.... men inte två veckor i rad utan att kunna ringa till honom när som hellst.... *snyft* jaja han kommer ialla fall få uppleva sin dröresa med sina två bästa kompisar!!!

Själv jobbar jag på långfredag & direkt efter jobbet åker jag & Harry till mina päron!! Där blir det räkmys & övernattning. På påskafton ska vi nämligen vidare till min mormor allihop & fira en riktig påsk ute på kusten med brasa & massor med folk!!! Hoppas bara att vädret håller sig någorlunda....
Troligtvis/förhoppningsvis dyker några av mina andra släktingar oxå upp hos mormor!!! Det är ju så fruktansvärt sällan vi träffas även fast jag & två av mina kusiner har barn i samma ålder....

Nu ska jag lägga mig ner på soffan en stund & försöka bli av med illamåendet som aldrig vill ge sig....
Hej hopp!!

Tillbaka från den stora staden....

Vi har haft en helt underbar helg i sthlm!!! Underbart underbart underbart med massor av mys, promenader, god mat, teater, bio & självklart ännu mera mys!!!

Men det är helt sjukt hur mycket man kan sakna sitt barn alltså.... våran lilla älskade prinskorv!!! Det är så härligt att va hemma hos honom igen & få massa underbara pussar, kramar & leenden!! Livet är inte värt att leva utan dig.... du är det bästa som hänt oss!!!!

Nä nu måste jag tyvärr sluta, vi ska iväg till dagis & sen blir det jobb hela dagen!
Mer uppdatering kommer kanske ikväll om jag orkar!

Inte min dag igår....

....usch usch det va verkligen itne min dag igår!! Som vanligt vaknade vi tiiidigt som *** så jag va ju superdupertrött igår hela dagen!
1 timma innan vi skulle till dagis ramlade jag i trappan här hemma med Harry i famnen.... Självklart skyddade jag ju Harry med mitt liv så han klarade sig utan några som hellst skador, han blev bara lite rädd.... Själv slog jag i ryggen nåt så in i helsike & böjde min lilltå åt helt fel håll.... Ryggen är okej nu men lilltån är nog bannemig av tror jag för det går såååå jääääävla ooooont!!!!!!!!!! Men men dom gör ju inget åt det ändå så det är bara att kämpa vidare....
På jobbet va det en rad saker som bara jävlades med mig & inte blev som jag ville....
Dessutom gick jag till apoteket på rasten för att köpa postafen mot mitt illamående, men tro ni det fanns?? Näpp det är restat i hela Sverige & går inte att få tag på, tackar tackar!!!

Jag har dessutom sovit som en kratta i natt för att jag har vaknat hur många gånger som hellst för att min tå värker & pulserar så förbannat.....bläääääää för gårdagen säger jag bara!!!!!!!!!!!!!

Jaja hur som hellst.... idag ska jag förbi mvc & lämna ett urinprov som jag har förträngt i 2 veckor nu... Sen blir det en sväng på Överby, kanske tillsammans med mammsen om hon orkar!!

På eftermiddagen blir det kanske Leklandet igen om vi är på humör!! Nån som vill hänga med i så fall???

Världens bästa vovvsing!!

Igår blev min förstfödde "son" hela 3 år!!!! Jag tror att han blev väldigt nöjd över sin födelsedag faktiskt!!!
Hans dag började med Frolic på sängen (hahaha) & sen efter morgonpromenad & frukost kom mormor & sjöng för honom!!!
När det va dags för lunch några timmar senare kom även min farbror & hälsade på!! Självklart kom han enbart för att fira Gizmo(!?)....
Massor med mys & bus & godis blev det.....mitt söta lilla lurvtroll!!

Sedan va det dags för nästa besök, nämligen min kära kompis Sassa!!! Grymt roligt att du tänkte på lilla mig tjejen när du va i närheten!! Eller va säger jag förresten.... du kom ju bara för att gratta Gizmo ju, va dum jag är!!!

När alla besök var över blev det väldigt tomt så vi gick en härlig promenad igen!!

Resten av em/kvällen hade ´Gizmo fullt upp med sitt nya märgben & jag & Harry myste ner oss i soffan!!


Hihi, hittade denna söta bilden från husvagnssemester förra sommaren!!


Självklart va jag även tvungen att ta med dom här två söta bilderna på min prins!!! Shit va stor han ahr blivit när man ser dom här gamla korten..... det går alldeles för fort ju!!!!!!


Mata fåglar & åka rutschkana!!!

Ja det är livet på en pinne det haha.... Igår kom mamma & pappa hit med en för tidig födelsedagspresent till Harry, nämligen en ny stor & fin säng!!! Självklart skulle Harry hjälpa morfar att bygga ihop den.... Han är så redig så, hahaha!!
Hur som hellst så blev sängen KANONFIN & han har sovit som en prins i den första natten! Det enda va ju bara att få honom att somna i den i går kväll.... det tog väl ungefär 1½ timma!! Men mysigt va det att kunna ligga brevid honom i sängen & natta honom istället för på golvet(!)
Tusentusentusen tack mormor & morfar för den fina sängen!!!!!







När sängen var färdig & Harry hade sovit sin första tvåtimmarslur i den nya sängen var det dags för en lite utflykt till Spikön med fam. Anthon!!
Jättemysig (lång)promenad blev det med massor av brödkastande till ankorna längs vägen!!
Vi fortsatte promenaden runt stan till Hemmakväll där det blev både film & godis!!
På vägen hem sen blev det även kinamat med i en påse!! Mmm mumma!!
Så när Harry väl somnade igår blev det filmmys i soffan för hela slanten!!

Idag åkte Micke till dk igen & jag & Harry följde med morfar till Leklandet på förmiddagen!!! Fy åt *** va mycket folk det va.... men grymt roligt!!! Harry trivdes som bara den & sprang som en galning..... Det är tur att han är en sån bra klättrare för det är itne lätt att hänga med alla gånger!!! ´Den stora rutschkanan blev en favvis som vi åkte om & om & om & om.......... Självklart ville han inte sitta i mammas knä när vi åkte heller!! MIn lilla kille har blivit väldigt stor tycker jag, jobbigt!!!
Efter 1½ timma där va vi helt slut båda två, tog en korv med bröd tillsammans med morfar & sen åkte vi vidare till Överby!!

Jag trodde ju att Harry skulle sova i några timmar medans jag & Linda skulle g¨å runt där & kika.....men icke!!!!! Han sov mellan trestad & Överby..... det va allt!!!
Jag hoppas på en härlig sovmorgon imorn!!!!

När Harry har somnat för kvällen ska jag sätta mig & njuta av New Moon.....mmm lovely!!!

Glömde ju en viktig detalj....

.... den senaste veckan har jag kännt nåt i magen men ignorerat det eftersom jag verkligen itne tror att jag är i v 16 nu utan snarare v 12..... men nu är jag helt säker..... det sparkas som bara den i min lille magge!!! Men det kan itne va möjligt.... då har jag ju faktiskt kommit till ja nånstans runt v 16, för det finns väl ingen möjlighet att man kan känna tydliga sparkar redan i v 12????

Nya pjux till Harry!!

Haha ja trots att Harry lyckades somna på shoppingrundan blev det tre par nya skor till min lille älskling & inte mindre än sex par nya strumpor!!! Det är nån som äter strumpor i det här huset nämligen....han har aldrig två likadana hahaha!!!

Nu har jag passat på att baka färdigt medans lillen fortfarande sover! Efter fyra nångång kommer svärisarna hit med mumsig smörgåstårta!!! Mmmm snacka om fredagsmys!!






Rastlös & instängd.....

Aaaaaaah nu får min lille plutt bli frisk snart..... jag blir ju galen av att vara inne i det här fina underbara vårvädret!!!! Han är naturligtvis oxå grymt rastlös stackarn.... men men sånt är livet!!

Det finns så mycket jag vill greja med... men jag kan inte göra nåt av det så länge älsklingen är sjuk =(
Jag har ju förstås åkt på en rejäl förkylning själv oxå, men orka ligga still i soffan hela dagarna???

Nästa helg ska i alla fall jag & kärleken till Sthlm & bara njuta.... såååå underbart!!!! Jag har faktiskt aldrig varit där så det blir fullt schema hela helgen eftersom jag gärna vill se så mycket som möjligt! Åååh jag längtar!!

Usch blää.... va ska vi hitta på idag?? Igår gjorde jag slingor, dammsög, tvättade & allt det där.... så vad finns det kvar tills idag då??

Mina hantverkare!!!

Underbara bilder på far & son!!!!











Tur att jag har så rediga pojkar här hemma!!!


Melodifestivalen.....

Japp jag blev i alla fall väldans nöjd med låten som vann!!! Tyckte den va grym!! Visserligen så kommer hon nog säkert inte vinna den stora finalen....men vi har åtminstone ett bra bidrag!!

I fredags spenderade vi större delen av dagen med våra underbara vänner Anthon & co.!!! Två härliga långpromenader i solskenet & tacos med massa bus hemma hos oss!!!

Egentligen skulle vi varit hos dom igår & tittat på melodifestivalen men harr y har feber & världes hosta.....min lille stackare!!!

För övrigt va det en riktigt seg dag igår på jobbet.... mycket folk & en hel del att göra... men såååå långtråkigt!! Knepigt det där!!
Mammsen & pappsen kom i alla fall förbi & förgyllde min jobbdag!! Jag fick en mysig lunch & Harry fick presentkort på Trestads lekland!!! Dit ska vi så fort lilleman är frisk igen! Nån som vill följa med??

Annars då?? Jo tack jag mår skiiiiit..... fan detta måste gå över snart!!!!! Det är tur att jag har sån underbar familj/släkt & fantastiska vänner & arbetskompisar som verkligen stöttar & förstår!!! Sen finns det ju även motsattsen...... Orkar INTE med sånt nu..... det räcker som det är ändå!!!!

Nä nu får jag torka näsan på min lille prins & sen börja göra iordning mig för jobb....

Som vanligt....

....är jag för trött för att blogga egentligen.... men en lite uppis får det bli efter dagens händelser!!!

I morse bestämde vi oss för att åka & hälsa på mormor i Uddevalla!!! Jättemysigt!! Det blev massa bus & stök... haha stackars mormor va helt slut efter vårat tvåtimmarsbesök!!!
Harry va bra sugen på att stanna kvar & sova sin middagslur i mormor & morfars stora säng... men vi hade tyvärr inte tid med det idag eftersom jag skulle hem & göra äpplepaj!!
Klockan tre kom nämligen Sandra, Loke, Jessica, Tuva, Emma, Melvin, Amelie & Hugo på fikabus hos oss!!! Verkligen jätteroligt att vi äntligen fick ihop det!!!
Massa bus, lek, tjat, fika & lite gråt blev det....!! Harry lärde sig även att komma under grinden till trappan....haha så nu är det riktigt kört!! Det finns ingenting som är "Harrysäkert"!!

Tack allihop för en kanondag!!!

När alla åkt hem & jag hade städat upp (!) satt vi oss framför tvn & bara myste innan det va dags för välling & nattning!!

Nu har jag precis tagit en efterlängtad dusch & ska sätta mig i soffan & bara slappa.... Imorn börjar jag nämligen kl 07.00 med invetering av butiken.... så det blir nog extra tidigt i säng för mig idag!!
Visserligen så är jag ju ändå vaken för länge sen men vi brukar ju inte göra spciellt mycket mer än att slappa i soffan framför barnbrogram vi den tiden!!
Bara för att så kommer säkert Harry bestämma sig för att han ska ha sovmorgon just imorgon!!! Det hade verkligen inte förvånat mig ett dugg.....

Vi hörs & störs!!

Livet är så orättvist....

Jag har precis läst boken "Någon gång, någonstans möts vi åter igen...." av Sofie Karlsson......

Jag har storlipat mig egenom i stort sett hela boken. Fy fan va hemskt.... sånt får bara inte hända, det går bara inte!!!
Jag tycker att alla borde läsa den. Man ser livet med helt nya ögon efter det!!! Varför gå runt & klaga på massa småsaker..... VI har ju världens bästa liv!!!!

Usch jag hoppas min lille prins vaknar snart så att jag kan ta upp honom i mina armar & aldrig någonsin släppa igen!!!!!!!!!

LÄS DEN!!!!

Ååååh så sööööt!!

Har nyss kommit hem från Maddisen & hennes två underbara barn, Rasmus 4år & lillskruttan Lova 2 veckor!!!!! Hon va sååå liten.... fattar inte att Harry har varit så lite!!!
NU längtar jag som en tok tills jag har min egna lilla bebis i mina armar som ni säkert förstår!!!!
*drömmer*

Jaja det är bara att vänta.... & under tiden ska jag ut i solen & njuta!!!

Fullt på schemat idag!!

Idag händer det mycket!! Först kommer mamma & pappa hit på en fika!!
Sen ska jag till Madelen & träffa det nya lilla miraklet i deras familj, Lova!!!!
På eftermiddagen ska Harry & Gizmo ut i skogen med farmor & farfar på grillning (supermys) & sedan sova över där!!!
& slutligen, ikväll ska jag & Micke ska äta på Italia & gå på bio!!!!

Underbar lördag helt enkelt....fint väder är det oxå!!!



Myselimyspys!!


Ännu mera mys!!


Sötaste vovven som finns!!


Dom underbara tulpanerna som pryder mitt köksbord!!! Tuuuuusen tack svärmor!!!!

Solen skiner...

... & livet känns allmänt underbart!! Det är en riktigt bra dag idag!!

Tacka för alla söta & gulliga kommentarer!!!!
Marie: Sjaälvklart ska vi date när vi är mammalediga samtidigt & dessutom bor på samma gata, haha!!

Harry kom iväg till maskeraden i förmiddags!!! Tyvärr fick han ju bara stanna där en timma... men men han hade i alla fall haft jätteroligt!!

Nu sover lilleman & jag ska nog ta en härlig långpromenad med Gizmo i den härliga vårsolen!!!

När Harry har vaknat sen ska vi till min arbetskompis för att Micke ska göra färdigt jobbet där & jag & Harry ska fika!!
Det va meningen att vi skulle träffat Anthon & co. senare men det blev lite ändrade planer.... vi får ta det en annan dag!!

Näpp nu väntar solen på mig! Hej svejs!

Ut ur garderoben....

Japp för er som fortfarande har missat detta nu då så ska Harry bli storebror!!!!!! Helt underbart!!!!!
Så ni som tycker att jag varit osocial & tråkig det senaste..... Jag har mått/mår katastrofdåligt!!!!!! Jag mår illa hela tiden, är supertrött & har dessutom väldigt lågt järnvärde vilket inneburit att jag fått börja med järntabletter som i sin tur har gjort att jag mår ännu sämre.... magkatarr uppe på allt annat illamående!!! Men snart vänder det hoppas jag & då kan jag återgå till mitt vanliga jag igen!!!
Jag är ändå ganska nöjd med mig själv att jag har tagit mig till jobbet varje dag trots allt!!! 

Då kommer nästa stora fråga: När blir det???
Jo det blir september/oktober..... jag är inte helt säker så ultraljudet får avgöra om jag ska backa eller flyttas fram!!! Spännande som bara den ju!!!

Usch åter till min mage förresten: Den är så fruktansvärt svullen eftersom jag mår så kasst så det ser nästan ut som jag ska föda imorn.... inte speciellt kul alls....

Hur som hellst så är jag/vi överlycklig över att utöka våran underbara familj!!!

Harry vaknade med feber & världens förkylning i söndags....stackarn!! Så vi har fått lösa av varandra jag & micke både igår & idag! Jag börjar jobba såpass sent så det har funkat så att ingen av oss har behövt stanna hemma helt!! Men nu börjar han bli bra rastlös min lille prins.... ingen feber har han haft det senaste dygnet heller!! Han behöver dagis stackarn, dessutom är det ju maskerad imorn!! Jag tänkt att jag ska ringa & höra med dagis om han kan få komma några timmar imorn även fast jag är ledig så han får leka av sig lite & va med på maskeraden!! Han är trots allt bara snorig nu!!

Nu ska jag börja med maten till min lilla älskling så att jag hinner natta honom innan jag ska till jobbet kl 12!  

Här kommer förresten bilder på Harrys nya frisyr....det syns inte så tydligt på bilderna men ni får använda fantasin!!

Lilla sjuklingen......


Min snorfis......