Sååå...

Då va headern äntligen tillfixad med lite nya fräscha bilder!! Orkade inte lägga nån större energi på det så jag använde samma mall som innan....

Idag har jag haft en riktig myyspyys dag!! Har verkligen bara njutit av livet & inte gjort massa tråkig städning eller annat bröte!!!

Imorgon bär det av till Gbg!! Först till Lek & Buslandet tillsammans med familjen Karlsson/Lundqvist & på vägen hem blir det IKEA för att bland annat köpa två köksstolar till!!! (vi fick fyra jättefina i julklapp av mina svärföräldrar)
Tror dock att det kan bli ganska kämpigt att åka till IKEA med Harry efter att han röjt runt med ANthon på lek&buslandet.... men men det är bara att hoppas på det bästa!!

Micke är på mellandagscuppen & barnen sover så jag tänkte gosa ner mig i soffan & läsa en bok!!

Förhoppningsvis kommer jag ihåg att ta lite bilder imorgon!!

Underbara dagar!!

På julaftons morgon kom mina föräldrar hem till oss & åt julfrukost!! Supermysigt.... sen kom även tomten & hälsade på på förmiddagen!!! Harry va lite skeptisk först men sen fick tomten till&med en kram innan han va tvungen att gå vidare till alla andra snälla barn!
Massa bus & mys blev det & Harry va verkligen överlycklig över sitt garage som tomten kom med!!

Eftermiddagen spänderade vi i Åsaka med Mickes släkt!!
Massor med mat, godis, skratt & julklappar!!! Självklart kom tomten även på kvällen & denna gången hjälpte Harry gladeligen till att dela ut julklapparna!!

Juldagsmiddagen stod vi för här hemma & jössös vilken kanondag det blev!!! Efter mat, kaffe & godis hos oss gick vi allihop en promenad till familjen Hansson i vintermörkret för att dricka glögg & äta ännu mera julgodis!!

Annandagen va vi så rastlösa så vi åkte en sväng till Leklandet!!!! Harry verkligen äääälskade det (det va ett tag sen han va där....). Även Wilma va med i bollhavet, stuttsmattan & åkte till&med rutschkana!!!

Idag har i varit på Överby & spanat in rean lite granna!! Men det blev inte mycket shopping alls... men jag fick i alla fall köpt mig en ny skötväska!!!!

Näpp nu ropar min lilla älsklingssessa på mig!!!


God Jul!!!


Lite fler bröllops- & dopbilder!!




















Obeskrivlig lycka!!!

Harry va verkligen helt till sig av lycka över att få gå till dagis idag & leka med sina kompisar!!!! Min lille skrutt!!!
Hahaha det kommer nog bli ett litet helvete att få med honom hem sen bara.....*pust*

Ja & ännu mer snö har det kommit i natt....tjooohooo va det är roooligt att skotta, NOT!!!!!!

Det blir en snabbis till Överby om en stund & sen ska jag bara vila tills yrvädret kommer hem igen.... natten har inte vart den bästa om man säger så!

Granen är påklädd=P

Jepp idag fick vi hämtat våran gran & nu på eftermiddagen blev det påklädnad *ler* av granen & självklart lyssnade vi på julmusik!!! Familjemys på hög nivå måste jag säga & resultatet blev inte så pjåkigt!!!

Harry är dessutom helt feberfri & kanonpigg så det blir en sista sväng på dagis imorgon för hans del!!!!

Själv tänkte jag kanske ta en snabbis till Överby imorgon förmiddag.... måste bl a till apoteket & höra om det finns nån allergitablett man får ta när man ammar.... Julaftonen kommer annars bli ett litet helsike för mig.....


Mammas lilla ängel:




Just det ja, idag fick jag mitt första brev addresserat till Kajsa Hjelm!!!!!!!!!!

1 vecka....

Japp idag har jag & min älskade man varit gifta i en vecka!!! Inga problem i äktenskapet än så länge *ler*

Eftersom Harry fortfarande har feber & är väldigt förkyld har det blivit en lugn dag i snöovädret för våran del med pepparkaksbak, glöggmys & soffmys!!!

Planerna va egentligen att vi skulle hämtat en gran i Mickes morfars skog idag & klä den nu på kvällen.... men p g a vädret får det vänta lite.... förhoppningsvis imorgon!!!

Nu sover våra två små änglar & för våran del blir det ännu mera soffmys med Sunes Jul!!!

Usch vilket tråkigt inlägg... men men lägger hellre tid på att umgås med mina älskade!!

Febern har hälsat på....

....& verkar stanna ett tag!
Ja min lille prins har åkt på en rejäl förkylning.... hoppas bara det går över snabbt, det är ju snart julafton!!!

Lillsessan har börjat dreggla massor nu...*hjälp*.... inga tänder än på några månader tack!!!!!

Ja annars har det inte hänt så där värst mycket sen sist..... Min älskade man är äntligen på väg hem från danmark & ska va hemma med oss i hela två veckor!!! Wiiihoooo!!

Harry sover redan så jag & Wilma ska ha lite tjejmys i soffan innan hon somnar & sen ska jag bara njuta av tystnaden en stund & förhoppningsvis hålla mig vaken tills älsklingen kommer!!

Trevlig helg allihop!!

Dop & bröllopsbilder!!

Här kommer några bilder från världens bästa dag!!






























Rosa....

Hmm ja va ska jag göra idag då tro???
Jag tror att jag bara skiter i allt annat & fortsätter sväva på mina rosa moln ett tag till!!!!


Fru Hjelm....

Oj oj oj vilket dop det blev igår!!!!

När själva dopet var klart så sa prästen att Micke hade tjatat så på henne om att få ringa i klockorna så det skulle han få gå ut & göra.... Hahah jaja typiskt Micke tänkte jag & alla andra i kyrkan....
Men när han hade satt igång klockorna & öppnar dörren igen för att komma tillbaka börjar kantorn spela bröllopsmarshen & in kommer Micke med världens finaste brudbukett i handen!!!!
Jag stod fortfarande kvar framme vid altaret & fattade aldrig att prästen sagt till faddrarna att sätta sig ner...
Jag började störtlipa när min älskade gick fram till mig under bröllopsmarshen....tårarna bara sprutade!!!
När han kommit ända fram till mig vid altaret går han ner på knä & friar!!!!! Detta är något jag aldrig någonsin trodde att jag skulle få uppleva, ett riktigt äkta frieri... Tårarna forsade ju naturligtvis ännu mer & jag kunde inte prata... det blev bara en stor nickning till svar!!!!!!!
Sen stod vi där i kyrkan, hand i hand vända mot prästen & med världens absolut finaste brudbukett!!!!

Som tur va lyckades jag samla mig något sånär & kunde avge löftena till min älskade!!!!!
När vi satte ringarna på varandras fingrar trodde jag att jag skulle svimma.... jag kunde inte fatta att det va sant!!!
Sen va det dags för oss att gå hand i hand ner för altargången under bröllopsmarshen! Självklart började tårarna forsa ner för mina kinder åter igen!!!! Den lyckan jag kände går inte att beskriva med ord!!!!

Jag är så enormt imponerad av min älskade MAN.... han hade verkligen lyckats & gjort allting så himla perfekt med den underbara buketten & jättefina ringar!!!
Det kommer ta lång tid för mig att smälta detta!!!

Jag älskar dig så otroligt mycket!!! Du har gjort mig till världens absolut lyckligaste!!! Ett finare & mer perfekt bröllop hade jag aldrig kunnat drömma om!!!!

Jag kan ju även meddela att det va ett antal andra i kyrkan som inte va så dåliga på att gråta under vigseln dom heller.... 

När vi senare fått alla lyckönskningar & grattulationer & satt oss ner fick jag nästa överraskning.... Micke skulle inte alls stressa iväg till danmark efter dopet utan Harry skulle sova hos farmor & farfar & jag, Micke & Wilma skulle vidare efter dop/bröllopsfikan till hemlig plats!!!!

Denna hemliga plats visade sig senare vara bröllopssviten på Ronnums Herrgård!!!!!!
Det va så otroligt fint & mysigt & jag började naturligtvis gråta igen.... jössös så känslomässigt allting va!!!!

På bordet stod det framdukat jordgubbar, vindruver, choklad, & massa annat mumsigt som älsklingen hade ordnat!!!! Självklart även champis.... det är ju så nära champang som jag får dricka just nu!!!!

När lillsessan sedan somnat för kvällen blev det ett lååångt härligt bad i det stora bubbelbadkaret....& resten kan ni räkna ut själva tror jag!!!!

På frukosten i morse va vi ganska ensamma.... förutom Torkel Petterson & Susanne Reuter förståss!!! Hehe en liten bonus kan man ju säga!!

Jag har nog fortfarande inte riktigt förståt att detta verkligen har hänt.... JAG ÄR GIFT MED DEN MAN JAG ÄLSKAR MEST AV ALLT I HELA VÄRLDEN!!!!!! Jag är så lycklig.... dansar runt på små rosa moln & bara småler hela tiden!!!!!!!!!
Hade jag inte haft den fina ringen på mitt finger hade jag nog trott att allting bara var en fantastisk dröm!!!

Älsklingen hade verkligen planerat allting i minsta detalj & resultatet blev ju meeer än lyckat!!!!
Ingen annan än han, prästen & kantorn visste om det!!!


Nu är vi dock tillbaka i vardagen igen & MIN MAN är i Danmark.....

Jag har inte ett enda kort från varken bröllop eller dop.... men förhoppningsvis får jag väl det snart av alla med kameror!!!!

12-12-2010

Nu stämmer äntligen bloggadressen!!!!

Skriver hela historian ikväll när barnen somnat!!


Julkort.....

Hahaha ja det va inte lätt att få nåt fint julkort på båda mina barn....men jag lyckades få ett rätt så bra till slut!!

Här har ni tomtenissen....



....& tomtesessan!!


Kortet jag kommer använda lägger jag inte ut här nu!!

Igår när Micke jobbat klart gick vi till pulkabacken hela familjen!!! Underbart! Harry va på toppenhumör & vi hade hur roligt som hellst!!

Idag skulle jag egentligen vart hos tandläkaren, men han va sjuk.....Åååh så ledsen jag blev för det, haha!!'
Så istället gjorde jag lite julgodis & bara myste med lillan!!

Nu är Micke & Harry hos farmor & farfar... lungt & tyst här hemma nu alltså!!

Imorn blir det lunch på överby med Marie & Angelica!!!! Lööövly



Fullt ös!!

I fredags kväll åkte Micke & Harry till jourcentralen för att kolla Harrys arm....
Vi busade & Harry sprang runt som en galning som vanligt.... han ramlade & Micke drog upp honom & sen skulle vi äta middag.... men Harry blev supergrinig & ledsen & sa att han hade ont i armen.... jaja tänkte vi, ännu ett knep för att slippa sitta still & äta mat!!
Men han gav sig inte & han höll sig för armen & vägrade använda den hur mycket vi än försökte & så fort vi böjde & kände på armen började han störtgråta!!
Ja så det va ju bara att ringa sjukvårdsupplysningen & åka in med honom.... våran lille stackars kille!!!
Läkaren kände på armen & vred & vände lite & så kände hon att den knäkte till. "så nu hoppade arbågen tillbaka i rätt lägen...."
Tydligen så är det vanligt hos små barn att armbågen hoppar ur led....
Men Harry hade fortfarande väldigt ont efteråt & läkaren skickade upp Harry & Micke till NÄL för röntgen av handled, armbåge & axel....
Som jäkla tur va så såg allt bra up på röntgen så dom kunde åka hem igen.... annars hade det blivit raka vägen till Uddevalla & ortopeden!

Harry somnade som en stock när han väl kom i säng, men natten blev ingen höjdare för min lille stackare!! Han vaknade & skrek så fort han vände sig om, antingen för att han helt enkelt inte kunde vända sig om med en arm eller för att han lyckats vända sig så att han låg på den onda armen...

När han vaknade på lördagen vägrade han fortfarande försöka använda armen & hade fortfarande väldigt ont...
Pappa fyllde år så vi åkte trots allt till mina föräldrar & åt middag & kalasade lite....
Morfar hade köpt en skitfräck tågbana med Chaggington-figurerna för att han tyckte så synd om Harry!!! Det va väldigt populärt, Harry va överlycklig & lekte som bara den.... men fortfarande bara med en arm...

När vi varit hemma en stund på eftermiddagen så provade Micke att busa med honom igen, & då helt plötsligt hade det släppt..... Helt underbart!!!

På kvällen sen kom Andres & Theres!! Först blev det naturligtvis massa bus med Harry & sen när båda barnen somnat blev det UNO, glögg, öl & en fruktansvärt massa skratt!!! Vi hade verkligen sååå jäkla roligt!!!!
Jag ser fram emot nyår som ska spenderas med dessa två underbara människor!!

I morse när Harry vaknade & ropade på mig ville han öppna sitt kalenderpaket direkt! Jag hjälpte honom att plocka ner det & när han skulle uppnade blev han helt plötsligt överlycklig, tittade på mig & sa "titta mamma, titta armen...." & vifftade, vred & vände på den för att visa att den inte gjorde ont längre!!! Han sken som en sol min lille prins!!!!

På förmiddagen i dag kom min gamla kompis Lisa på ett efterlängtat besök!!! Jätteroligt verkligen!!

Senare på eftermiddagen va det dags för kalas hos Familjen Hansson!! Fullt ös som vanligt när Harry är nånstans!!! Vi va nog där i nästan 4 timmar tror jag!!!

Imorn kommer prästen hit när Harry är på dagis.... på söndag är det ju dags för Wilma att få vatten på sig!!
Tisdag ska jag till tandläkaren..... hoppas hoppas jag itne har några hål nu bara!!!
Onsdag är det dags för bäbis/gravidfika igen med Angelica & Marie efter att vi lämnat storebrorsorna på dagis!!
Torsdag ska Wilma vägas & mätas på bvc igen!
Fredag vet jag nog inget än....
Lördag blir det äntligen jul på Liseberg
& slutligen dop på söndag!!

Fullt upp helt enkelt!!


Nöjd!!

Jag är sjukt nöjd med mitt liv just nu!!
Jag har en underbar pojkvän....
en underbar son...
en underbar dotter...
en underbar hund...
underbara föräldrar....
underbara svärföräldrar....

Ja.... vad mer kan man önska sig??????

Hmm jo jag vet ju förståss EN sak.... *petar på sambon min*

Tjoofaderittan....

Så här sött sover lillsessan med sin nya sängmobil!!!



Syskonmys i babygymmet i morse...



Så här söt blev gizmo efter frisörbesöket i dag!!



Harry är i Uddevalla på sleepover hos mormor & morfar, Wilma ligger i babygymmet & myser, Micke är på väg hem & jag ska äta lite tomtegröt!!!


Var ska jag börja??

Ja det har hänt en heeel del sen jag bloggade sist.... men jag varken kommer ihåg eller orka skriva om allt!!

Min lilla prinsessa Wilma har i alla fall redan hunnit bli 2 månader... jössös va tiden flyger iväg!!



Wilma vände sig oxå för första gången från mage till rygg när hon va exakt 8 veckor gammal.....Harry va 15 veckor när han vände sig första gången.... Liiite skillnad!!



Men det är ju tur för stackars Wilma att hon är såpass stabil & stark redan eftersom brorsan inte direkt är smidigast i världen när han ska krama & pussa henne!!
På tal om det så är Harry fortfarande otroligt snäll mot henne... visst han är klumpig & lite hårdhänt, men han är absolut inte elak mot henne på något sätt!!! Han menar aldrig någonting illa med det han gör!



I morse fick Harry öppna sitt första paket i kalendern!!! Han blev verkligen överlycklig när han väl förstod va det va som hängde på väggen & att tomten nog trots allt är ganska snäll.....
Det blev ju självklart lite tjat om att han ville öppna fler paket men det gick ändå betydligt smidigare än jag förväntat mig!!
Dock va det värre med chokladkalendern som han fick av Sofia & Sandra i går kväll.... han hade extremt svårt att låta bli resten av luckorna, hehehe gottegris!!



Alla kläder är äntligen inhandlade till dopet nu oxå!!! Hihi vi kommer va sååå fina!!
Det känns så sköt att allt är klart... eller ja jag har ju några servetter kvar att vika förstås!!

På lördag fyller min kära pappa år (som va så underbart snäll & fixade datorn åt mig) så då blir det middag & lite kalas hos mina föräldrar!! Myspys!!
På söndagschemat står det oxå kalas för våran del... denna gången är det Göran som fyllt år!!
Mumsigt värre med andra ord!!

Jag måste försöka ta några fina julkort på mina små nissar i helgen oxå!!! Hoppas att vi lyckas!

Ja det här får nog räcka för idag tror jag!!

Återkommer imorgon kväll med dagens bravader!!!!




Äntligen!!!!

Jiiihoooo!! Min kära pappa har varit här med en ny skärm till datorn (Harry lyckades döda den andra....) så ikväll när lugnet har lagt sig i detta huset så ska jag äntligen komma igång med bloggen igen!!!