Godmorning sunshine!!

Hej hopp!!

Igår förmiddag åkte vi till Vbg & trängde oss på Ewa & Milo!!! Harry va dock på världens sämsta humör.... troligtvis för att han va trött efter nattens mardrömmar....
Hur som hellst så blev det en trevlig fika med en hel del bus från Harrys sida, medans snälla lille Milo va sååå lugn så lugn....

På vägen hem stensomnade Harry i bilen & reagerade knapt när jag bar upp honom i sängen....

Eftermiddagen blev väldigt lugn med massa myspys, lite handling på Maxi & en snabbisgungning i ösregnet eftersom jag va tvungen att locka med mig Harry ut på vovvepromenad.....

Idag är det fullt upp!! Vi har redan varit på en betydligt härligare promenad med gungning i det varma vädret!!

Snart kommer mamma & mormor hit på fikabesök!!

När Harry sovit färdigt ska vi träffa & gratta världens bästa Linda på hennes födelsedag!!!

& inte allt för sent ikväll kommer min älskade älsklingsprins hem till mig!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tyvärr jobbar jag heeela låånga dagen imorgon & åker tiidigt till Oslo på lördag morgon..... Men men söndag eftermiddag ses vi igen.... haha ja jössös!!

På tal om Oslo så börjar jag bli lite nervös.... Det ska ju tydligen bli såååå enormt stort detta så att vi inte kommer att fatta va som hänt förän vi kommit hem igen.... Snacka om att höja förväntningarna!!!!!!

Jag har kommit fram till att det blir 2årskalas fredag den 14 maj!!! Men jag återkommer med en mer formell inbjudan & tid!!

Haha öööh???

Okej var tog texten vägen från igår då?? Det blev ju tydligen bara en rubrik.... jaja hur som hellst så är det som sagt 30% på alla kläder på CUBUS idag!!! Hoppas ni kommer & hälsar på mig i kaoset!!

Hade förresten väldigt gärna uppskattat om ni kunde svarat på min fråga gällande Harrys barnkalas...... vilka är lediga fredag den 14......?!?! Är det nån idé att jag planerar ett kalas då??

Imorn är det 30% på alla kläder på CUBUS!!!!!


Hahahaha....

Jag måste bara slänga in en bild på Gizmo... jag hittade honom sovandes så här i hallen för tio minuter sen:



Men han som ska sova... han hittade jag lekandes på golvet i sitt rum:



Men nepp det gick inte mamma med på denna kvällen heller så det va bara att lägga sig i sin säng.... titta va mysigt det ser ut, fattar inte att han inte vill somna.... det som e sååå gott?!?



Annars har det varit en ganska lugn dag... det enda som egentligen har hänt idag va väl att min älskling lämnade mig igen.... han va tvungen att åka till dk!!! Men men nu kan jag iallafall ringa honom dygnet runt & tjata hål i huvudet på honom, hahaha!!

Imorn ska det jobbas för hela slanten & lilleplutt ska va på dagis!!

Jo just det förresten.... hur har ni mammor & barn det på fredagen den 14 maj??? Det är ju en klämmdag så jag tänkte att många av er kanske är lediga???
Anledningen till denna konstiga fråga är att min "lille" prins fyller hela 2 år den 9 maj & jag tänkte kanske ha ett litet barnkalas den 14 maj....om det nu är några som över huvud taget kan komma då.... Va säger ni?!?!

Fullt upp i solskenet!!!

Ja den här lördagen har verkligen varit fullspäckad, jätteroligt!!!
Vi har spenderat i stort sett hela dagen i trädgården & njutit av den underbara vårsolen!!
Vi picknickade lite till lunch med grillad korv med bröd på gräsmattan............
Sen va det tänkt att Harry skulle sova... men det tyckte inte han!! Men men det är väl klart att han oxå ville njuta av solen så mycket som möjligt idag!!

Runt 12 kom första fikabesöket: Mickes syster & hennes blivande man!!! Skitroligt verkligen.... eftersom dom bor i Västerås så träffas vi ju tyvärr inte så ofta!!!!

En kosrt stund efter som åkt vidare så kom Nisse, Marie & Robin!!! Robin & Harry lekte som bara den medans vi andra kunde sitta i lugn & ro & fika.... Robin är betydligt äldre än Harry ( vågar itne riktigt säga hur gammal han är men tror att han är 7-8 år nånstans) Men han är så himla snäll & verkade faktiskt ha riktigt roligt med Harry & Gizmo!!!

När den fikan va färdig så åkte vi till Maxi för att inhandla kvällens grillning tillsammans med Anthon & co.!!!!
Massa mumsig mat blev det & hel heeeel deeel bus!!! Dom är så himla söta våra små prinsar!!!

Vi har helt enkelt haft det helt fantastiskt idag & bara umgåtts med underbara människor!!!!!!!!! En toppenlördag i solen!!!

Fredagsmys!!!

Nu är det äntligen dags för riktig fredagsmys!!!!!

Medans världens bästaste håller på med nattningsskiftet så har jag passat på att ta en härlig dusch efter allt slit (?) på jobbet idag.... snart snart ska vi mysa ner oss i soffan & bara njuta av varandra...hahaha fy va klichigt det lät!!!

Imorn blir det en härlig familjedag i det (förhoppningsvis) fina vädret!!! Lite picknick, korvgrillning & annat mys står på schemat!!!

Hmm.... än så länge är det fullt ös på övervåningen.... det kommer nog bli en lång kväll för Harryplutt idag!! Inte så konstigt nu när pappsen äntligen är hemma igen!!!

Jo men just det, jag måste ju berätta att jag fått HUR MYCKET FINA PRESENTER SOM HELLST av min underbaring!!! Smycken, kläder, skor..... men som sagt så hade det itne behövts några presenter för den största va ju att han kom hem!!!!!!!!! Älsklingen måste iallafall ha tänkt mycket på mig nrä han va i USA eftersom han köpt så himla mycket fina grejer till mig!!!
Harry fick skitcoola kläder, ett minibasebollträ & boll, en basebollbadanka & det fräckaste utav allt (enligt Harry) en väldigt speciell "dricksmuggsgrej" med sugrör.... den har han sprungit runt med i handen hela tiden & självklart druckit en massa saft i den!!!

När älskis kom förbi på jobbet idag sa jag att jag hade hittat ett par skor som jag skulle vilja ha till Cubusresan till Oslo nästa helg..... Jag förklarade hur dom såg ut & efter en stund kom han tillbaka med en påse.... det va inte dom skorna jag hade sett, utan ett par som va mycket mycket snyggare.... plus att han hade köpt ett par skitsnygga sandaler oxå!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Han är bara föööör söt min älskade älskling!!!!!!!!! Duktig på att shoppa till mig har han blivit oxå.....hmmm.... va har hänt????

Nä nu får jag nog snart gå upp å styra upp den här nattningen.... jag vill ju ha soffmys lääänge innan jag somnar ikväll, hahaha!!!

HAN ÄR HEMMA!!!!

Eller förlåt ursäkta ni kanske missade rubriken så jag tar det några gånger till:  HAN E HEMMA HAN E HEMMA HAN E HEMMA HAN E HEMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alla bekymmer är som bortblåsta!!! Snacka om att gå från jordens undergång till världens mest fantstiska himmel!!! Jag svävar på små rosa moln just nu!!!!!!!!!

Jag kan ta det från början....
Micke smsade som vanligt på eftermiddagen igår & frågade hur allting va & bla bla.... precis sóm vanligt & så skrev han att han skulle ringa senare på kvällen!!! Wiiiiie kände jag då, jag ska få höra hans röst!!!!
När klockan sen närmade sig halv tio här hemma så ringde jag till honom & skulle säga go natt.... men då hade han dåligt batteri & "satt i en taxi" så han kunde itne prata, utan skulle ringa lite senare....
Hmm.... jaja skit i mig då tänkte jag & gick & la mig....
Jag måste sovit väldigt djupt för jag hörde inte dom tre första gångerna han ringde till min mobil.... men sen vaknade jag med ett ryck & blev livrädd.... jag hörde någon/något på baksidan.... men första tanke va att rådjursjävlarna va i farten igen, men så klumpiga är dom inte.... Faaan va ska jag göra??? Vågar jag titta ut???
Då va det nåt som träffade rutan... flera gånger.... Jag trodde ju att det va nån som ville jävlas med mig men jag smög mig upp & drog upp persiennerna.... & DÄR STÅR HAN, MIN DRÖMPRINS!!!!!!!!!!!
Jag flög ner för trappan & låste upp ytterdörren & DÄR STOD HAN IGEN, det va alltså ingen dröm!!!!!!!!!!!!!
Fattar ni vilken lycka????? Jag bara slängde mig runt halsen på honom & där satt jag fast medans han tog sig in genom dörren & försökte få av sig sin tunga ryggsäck!!!!!!!!!!!!!
Stackarn va sååå trött, det hade tagit honom över ett tygn för att komma hem till oss.... dom hade dessutom fått dela på sig & ta olika plan hem!!!!!!!!!! Men vem bryr sig???? HAN ÄR HEMMA!!!!!!!!!!!!

I natt har det inte blivit mycket sömn för min del..... först va det naturligtvis över en timmas kramandes & gosandes i sängen innan hjärtat somnade i mina armar!!! Jag kunde verkligen inte somna... jag bara låg där & njöt av att höra hans underbara små snarkningar!!!!!!!!!!!!

Tyvärr tyvärr så jobbar jag ju idag & Harry ska till dagis några timmar så att pappa kan få sova & vila ordentligt!!!! Men om en stund ska vi allt gå upp & väcka honom så Harry får se att PAPPA ÄR HEMMA innan han går till dagis!!!!!!!!!!!!

Men ikväll nrä jag slutar jobbet kommer jag flyga hem, rakt i armarna på världens underbaraste pojkvän!!!!!!!!!!!!

*ingen kommentar*

Jaha ja.... precis när jag trodde att jag inte kunde må sämre & sjunka djupare, då händer det...... FY FAN!!!!!
Hur i helvete kan man få en "psykologisk" utskällning för att man är nere & deppig när mitt liv ser ut som det gör just nu?????? & framför allt hur i helvetes jävla faaaan kan jag bli jämförd med HENNE?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Det här va verkligen droppen..... jag varken vill eller orkar gå inte på detaljer för jag vet inte exakt vilka som läser min blogg.... jag orkar inte göra mitt liv ännu sämre.... om det nu går.....
Jag är så fruktansvärt besviken på en person... hur kan man göra så???
Hade jag inte haft ensamt ansvar för Harry just nu så vet jag faktiskt itne va som hade kunna hända..... JAG ORKAR INTE MER NU!!!!!!!!!!!!

Sammanfattning av dagen då:
Fick ett hjärtskärande samtal i morse innan jobbet..... Sänder all min värme jag har kvar till dig gumman!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sen jobbade jag på som vanligt!?!

& sen kom droppen..... helt otroligt!!!!!

Om jag tyckte att jag mådde dåligt igår..... hmm ja.... då visste jag inte hur jag skulle må idag!!!!!

Tabletterna....ja dom kommer närmare & närmare...... frågan är hur många man ska ta???

Vilken tur jag har....

....som har så underbara vänner runt omkring mig!!!!
Tack för alla snälla kommentarer!!!

Idag har jag haft fullt upp... helt underbart!!
I morse åkte jag & Harry & handlade lite på Överby, sen kom Linda & fikade & åt mat med oss!!!
Efter det blev det en sväng till Uddevalla för att äntligen få byta till sommardäck på bilen!!! Tack pappa!!!!!
Sen blev vi kvar hemma hos mina söta föräldrar ända tills det va läggdags för Harry & alltså dags att ta "mammas bumbum" hem....

Nu sitter jag här & kollar mailen.... som tyvärr va tom.... Så jag får väl mysa ner mig i soffan en stund innan jag ska hälsa på sängen!!

Imorn är det dags för jobb & dagis heeela dagen!!

En hel förbannad vecka.....

.... ja roligare än så verkar det inte bli....Micke kommer inte komma hem förän måndag nästa vecka....

Självklart är det skitjobbigt för honom att inte komma hem, jag säger inget annat.... men fy åt fan, jag orkar inte mycket längre asså....
Tabletterna är inte långt borta nu, & jag vill verkligen inte äta dom nu när jag är gravid....jag vill inte!!!!!!!!!!! ( det är inte många som vet va jag pratar om nu, men ni som vet förstår säkert hur jag känner just nu.....)

Min söta underbara mamma kom hit å höll mig sällskap under störer delen av dagen!!! Det blev även en sväng till tygladan för att få mig på andra tankar!!! Äntligen äntligen hittade jag gardiner till burspråket!!!! Kanonsnyggt blev det.... tuusen tack mamma!!!

Jag har mått illa som en tok hela dagen..... men nu är det nog inte bara gravidillamående längre..... det psykiska börjar bli mer & mer påtagligt. Jag får nästan inte i mig nån mat längre....& det är inget bra tecken.... Fan varför ska det behöva vara så här?!?!?!?!

Bloggen har itne varit så rolig att läsa dom senaste veckorna så jag får be om ursäkt för det.... men tyvärr lär det inte bli mycket roligare innan Micke kommer hem!!!

Dom är förövrigt kvar i N Y & får stanna där tills... hmm ja som sagt tills på söndag om det inte händer ett mirakel på stand by-listan....

Jag känner mig så förbannat ensam....som tur är har jag några underbara vänner som försöker hålla mig sysselsatt så gott dom kan!!! Men vissa dagar, som i dag tillexempel, vill jag bara gå å dränka mig.... inte träffa nån.... bara gömma mig under täcket å försvinna!!!! Tyvärr går ju inte det riktigt när jag har en underbar son & en söt liten vovve som behöver mig.... eller tyvärr & tyvärr... det är väl kanske tur!?

Här komemr iallafall lite efterlängtade bilder på unge herr Hjelm i sin lilla sandlåda:









Här är även mitt "nya" fina matrum!! Bilden blev dock lite mörk eftersom jag tog mot ett fönster.....



Väckning beställd....!!

Haha japp kl 04.10 vibrerade mobilen brevid mig.... Världens finast röst va det som pratade i den!!!!! Underbara underbara älsklingen ringde från flygplatsen & berättade att dom först inte skulle få lämna N Y förän den 25 april.... Men det hade jag aldrig gått med på så som tur va hade dom ringt kundservice istället & fått liiiite bättre blaner iallafall!
I natt skulle dom få sova på tältsängar på flygplatsen tillsammans med en jäkla massa annat folk!! Imorn ska dom flyga till Dallas & sen imorn natt skulle dom flyga viadre till antingen London eller Madrid!! Hamnar dom i London så kommer dom ju va fast där tills flygtrafiken öppnar igen, men åker dom till Madrid (dit alla andra åker just nu & det e tooootalt kaos) så kan dom ju ta sig hem på annat sätt. Buss, tåg, bil...... precis som alla andra försöker göra....
SÅ absolut tidigast onsdag natt/torsdag kommer han till Sverige.... om vi har tur!!!!! Fan det här är så jäkla sjukt.....

Han berättade att det sprang runt folk från kyrkor på flygplatsen & delade ut vatten & grejer.... det är ju sånt här man bara ser på film liksom.... Jordens undergång- filmer typ.... INTE ROLIGT!!!!!!!!

Men men jag får sysselsätta mig så gott jag kan dom närmaste dagarna.... är ju tyvärr ledig idag, mån & tis..... så idag blir det faktiskt Leklandet på förmiddagen med Angelica & Anthon (jaja skratta du Emilia).... Förhoppningsvis är det itne så mycket folk precis när det öppnar!!

Eftermiddagen ska vi oxå spendera med denna underbara familj!! Förhoppningsvis är det bra väder så vi kan va ute på lekplatsen eller nåt sånt!!!! 

Måndag & tisdag har jag inga planer alls, så kom gärna med förslag för jag fixar inte att bara sitta hemma & läsa på Aftonbladet var femte minut!!!!

Jag fixar inte det här....

Fan jag som hade klarat mig igenom dom här två helvetesveckorna nu med alla hormoner & skit & så kommer detta........... Livet är fan inte rättvist.... tårarna bara sprutar på mig........ Jag kommer inte kunna slappna av en sekund förän min älskling är hemma hos mig igen.... Tänk om dom öppnar flygtrafiken för tidigt & planet strötar för att dom räknat fel på vindarna..... Hur många dygn extra komemr det att ta innan min älskling är trygg i mina armar..... eller rättare sagt innan jag är trygg & lugn i hans armar?????
Det här är bara helt jävla osant..... Jag skulle göra precis vad som hellst för att ha honom hemma hos mig NU!!!!!
Hur ska jag överleva dom sista dygnen???? Var kommer dom landa nånstans???? Hur ska dom ta sig därifrån & hur länge ska dom behöva stanna där dom landar innan det händer nåt??????

Fan fan fan fan fan fan fan........................ det finns inte så mycket mer att säga än FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!


Tack Island.....

... jaha ja det va ju roligt, tack Island för vulkanutbrottet!!!!
Jag håller alla tummarna som går at det är över tills min älskade älskling ska flyga hem!!!!!! Hoppas ni oxå gör det!!

Annars då?! Jo tack det har väl inte varit världens bästa dag direkt.... har sovit som en kratta eftersom jag vaknat flera gånger under natten & hållt på & spy.... men det kom aldrig nåt.... detta fortsatte även från 4.15 när min söta son vaknade & i stort sett hela dagen.....
Jag va med andra ord tvungen att sjukskriva mig idag.... Jag ska va hemma imorn oxå, tyckte det va lika bra eftersom jag är så fruktansvärt trött & fortfarande mår halvkasst!!

Just nu springer jag upp & ner för trappan för att försöka få min son att somna....Jag blir toookig!!!!!!!!!!
Förhoppningsvis har han somnat innan Sveriges värsta bilförare börjar!!!
.... när man talar om trollen.... jag får väl vackert gå upp & sätta mig där som vanligt.... Aaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!

Man blir så pigg!!

Igår hade vi en helt underbar dag i solen!!! Massor med lek & bus som vanligt men oxå lite blomplantering, billtvättning & utefika!!!!

Idag kom Ewa & Milo på besök!!! Verkligen kanonroligt... det va så fruktansvärt länge sen sist!! Vi mumsade på blåbärs paj & vaniljsås, busade lite inne & busade ännu mera ute!!

Sen va det dags att åka & hälsa på svärisarna!!! Där blev det ju så klart ännu mera bus ute i deras trädgård & mumsig köttfärssås till middag!!!
Söta söta svärmor hade köpt två krukor till mig som jag prtata om att jag ville ha på framsidan!!!! Tusen tusen tack!!! Jag fick även kanonfina blommor så dom är färdigplanterade & klara!!! NU väntar jag bara på att Harry ska somna så jag kan gå ut & hänga upp dom!!

Grannen grillar för fullt & det luktar så jäkla gott..... funderar nästan på att sträcka mig äver staketet & sno en köttbit!!!

Måste även tillägna en rad åt Johan (läs klantskallen) som lyckats bli av mid sitt körkort i NORGE!!!!!! Härligta böter lär det ju bli oxå....underbart!!!!

Jaja hur som hellst ska jag försöka få lillgangstern att somna nu!!! Imorn blir det mvc, dagis & jobb!!


Söta lilla Milo!!!


& prinsen själv!!!!

Vilken överraskning!!!

Jössös va jag blev glatt överraskad när jag kom hem efter jobbet & va totalt medvetslös & berädd på att brottas med Harrys nattning i minst en timma......
Svärfar höll som bäst på att natta Harry, svärmor städade som en blådåre & på diskbänken stod världens största skål med räkor!!!!!!!!!!!
Vi har haft riktigt mysigt fredagsmys med räkor & Talang!!!!!! Tasen tusen tack för en toppenfredag!!! Haha jag som trodde jag skulle få sitta helt ensam & oroa mig för att micke inte hört av sig......

Det som gjorde kvällen om möjligt ännu bättre va att när jag tittade på mobilen nu precis innan jag skulle lägga mig så hade jag ett missat samtal....FRÅN ÄLSKLINGEN!!!!!!!!!!!!!! Äntligen fick jag ett livstecken!!! & det som va ännu ännu bättre va att det bara va två minter sen han ringt så det fanns en chans att han fortfarande hade på mobilen!!! Jag slängde mig på telefonen & efter aldeles för många signaler hörde jag världens underbaraste röst!!!
Gottegrisarna hade legat vid poolen & slappat nu på morgonen.... & nu skulle dom ut på en shoppingtur!!! Självklart skulle han blogga & maila till mig först så jag väntar spännt på att läsa om deras äventyr!!!!!

Haha på jobbet när jag fick en sån där nojjatack sa jag att antingen så ligger han i nåt dike nånstas eller så har dom fastnat på nån stripbar.... & det är bäst för honom att han ligger i diket, hahahaha!!!! Som tur va så gjorde han ju inget av det!!!

Hihi ååh jag har fjärillar i magen & känner mig helt nykär!!!!!

Vilken toppenfredag detta visade sig att bli!!!!

En händelserik dag!!

Ja idag ahr vi verkligen haft fullt upp!! Underbart så jag slipper sitta hemma & tänka för mycket....

Jag är fruktansvärt trött nu så jag orkar inte skriva allt som hänt idag, men jag har iallafall gjort av med en hel del pengar på Ttelakvällen på överby medans bästaste mamma passade busfröt!!

Min underbara svärmor va här för en stund sen med nybakat bröd....Mmmmm så gott!!! Självklart va jag tvungen att ta en smörgås nu på kvällen!!!!

Jag ska sätta mig & skratta lite åt bilförarna innan jag besöker kudden & täcket!!

Tack alla söta som förgyllt min dag idag!!! Ni är guld värda allihop!!!

Jag är så lycklig!!!!!

Ni anar inte hur glad jag är just nu!!!! Världens bästaste underbaraste älskling ringde till mig samtidigt osm jag läste hans nya mail imorse.... ja alltså för en halvtimma sen ungefär!!!!!!!!!! Fattar ni??? Han ringde & jag fick i stort sett vakna till hans röst.... ååååh som jag har längtat!!!!
Detta va den absolut bästa medicinen jag kunde få!!!!!! Jag är så lycklig just nu!!! Hoppas att det håller i sig resten av tiden han är borta!!!  HIhi jag kan itne sluta le.....

Tycker dock väldigt synd om honom efter att jag läste bloggen.... han får alltid problem med sina fötter stackaren.... & dom har ju ett antal mil kvar att gå på 1½ vecka.... usch....

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med min son framför bolibompa!!! Han har förresten hållt mig sällskap större delen av natten genom att ta pappas sida av sängen!!! Min lilla miniMicke!! Han gör allt så gott han kan för att ta pappas roll här i huset.... får se hur det ska gå när pappa kommer hem igen bara?!!?


Äta kan han minsan!!

Dagen har varit kanon förutom dom tre timmarna jag satt här själv mitt på dagen & bara deppade.....

Eftermiddagen bestod av bus på baksidan, tacosätning med piggelin till efterrätt följ av en promenad till lekplatsen för ännu mera bus!!! På vägen hem mötte vi dessutom Marie & William!!!! Allt detta skedde ju då så klart tillsammans med bästaste Angelica & Anthon!!

Måste bara komma med ett mellaninlägg: Aaaaaaaaaaaaaaaaah det tar över en timma varje kväll att lägga Harry nuförtiden, jag blir fulkomligt tokig!!!!!!!!!! Det spelar ingen roll hur sen jag lägger honom eller hur mycket han har härjat under dagen.... ett förbannat spring upp & ut genom dörren hela tiden....hjälp nån!?!?!?!

Åter till dagen då....
När Anthon & Angi åkte hem till sig för kvällsmys & bad så gick vi vidare till fam. Hansson!! Där blev det fika med trevligt sällskap!!!
Harry va dock inte så intresserad av att stanna där nån längre stund eftersom varken "ia"=Göran elelr Dumlan va hemma...

Just nu håller jag på att försöka få honom att somna som ni säkert förstår av mitt mellaninlägg...... pust.... Sånna här saker är väldigt påfrestande när man är ensam!!! När Micke är hemma brukar han ta dom här jobbiga nattningarna så att jag kan få vila på kvällarna eftersom det för det mesta är jag som går upp med honom på morgonen! Men men har man ingen man i huset så ahr man inte.... han sitter väl på nån krog nånstans i Vegas & gottar sig just nu.... snyft!!!




Säga va man vill om min son, men äta det är han bra på....hahahaha!!!


Gottigott med tacos!!


När det va dags för efterrätten va det Anthons tur att se rolig up på bild....


Buselibus...

Tack söta ni för era kommentarer!!!

Klockan 8.30 idag åkte vi ner till Maxi med Anthon & Angelica för att handla till tacosen som vi ska äta här i eftermiddag nrä barnan sovit färdigt!!! Sen stannade vi hos dom för lite bus & lek.... Harry va dock itne så sugen på det, han va väääldigt trött så vi åkte hem & han somnade direkt när jag la honom i sängen.... alltså redan kvart över tio!!! Jaja är man trött så är man! Han är ju dessutom lite snorig & hostig, det tar ju på krafterna....

Usch men nu sitter jag ju här ensam igen & väntar på att våra barn ska vakna så att Anthon & ANgelica kommer hit & håller mig sällskap & mina tankar på nåt annat håll......
Mailet jag fått från älsko i natt va nog inte helt nyktert hahahahaha.... det gick knapt att förstå va det stod & det hjälper ju inte att det inte finns åäö där heller!! Men men lever som kungar gör dom ju iallafall!!
Jag skulle göra va som hellst för att vara med honom nu, bara få en kram.... Jag tror allting hade kännts lättare om jag åtminstone kunde få höra hans röst.... men han kan ju inte ringa därifrån, det kostar ju skjortan!!!!

Jaja dom har väl nyss gått & lagt sig så jag lär väl få vänta tills imorn bitti innan jag får nåt nytt mail från min prins....
Jag får väl gå & lägga mig & hoppas på att jag kan somna.....då går ju tiden lite snabbare oxå!!

Slutsats: Gravid & ensam är ingen bra kombination..... fruktansvärt hur känslig man blir.... det är SÅÅÅÅÅÅ löjligt!!!!

Nähä....

Pirret i magen varje gång jag sätter på datorn & kollar mailen är helt underbart.... tyvärr va det som jag egentligen redan visste denna gången: Inga nya mail från min älskade.....& inget nytt på hans blogg
Troligtvis hör jag inget ifrån honom förän dom åker vidare till nästa ställe..... den jävla staden är ju helt sjuk!!!!!!
Usch nu hugger det till i hjärtat igen när jag tänker på hur långt bort han är ifrån mig..... Talesättet "man vet inte va man har förän man har förlorat det" är ju så sant så sant..... Jag älskar honom mer & mer för varje dag han är borta!! Hmm sjukt det där egentligen ju.

Mín söta svärmor ringde för en stund sedan & sa att om jag kännde mig väldigt ensam så va jag så välkommen dit så!!! Det visste jag ju egntligen redan, men mysigt att höra det ändå!!! Men även om dom är Mickes föräldrar så är dom ju inte Micke.....

Jaja hur som hellst så ser jag fram emot morgondagen som ska spenderas med Angelica & Anthon!!! Hon är ju nämligen oxå gräsänka nu.... Johan har börjat jobba i Norge & för henne som absolut itne är van vid att va själv känns det nog ganska konstigt tror jag!!




Aaaaaaaah förbannade gravidhormoner, jag skulle ju inte lipa............

Vegas baby....

Japp japp idag åker min älskling till sitt drömresmål!!!!! Usch det är en sån konstig känsla det här.... jag är jättejätteglad för hans skull att han fick sin drömresa, men fy satan va jag saknar honom.... detta är verkligen löjligt!!!! Det har ju bara gått 3 dagar.... & det är 13 dagar kvar tills jag har honom hos mig igen, hur ska detta gå?! Usch va jag känner mig liten & ensam.... även fast jag är låångt ifrån ensam. Jag har ju Micke junior & den lille hårig hos mig hela tiden, MEN DET FATTAS NÅN!!!!!!!

Usch nä fy nu får jag sluta bete mig som en barnunge....

Idag är det dags för vardagen igen, jobb & dagis!!!
Imorn ska vi leka med Angelica & Anthon, skitroligt verkligen!! Det va så länge sen nu!!
Det ska ju tydligen bli fint väder oxå, hoppas att det stämmer!!! Jag måste ju få lite färg i ansiktet nu, ser ju ut som ett lik.... haha!!
Torsdag är jag & ledig & är det fortfarande fint väder då så ska jag plantera lite blommor på förmiddagen & sen träffa underbaraste Linda på eftermiddagen!!!!!!

Nä nu får jag äta lite yoghurt.... det här förbannade illamåendet vill inte ge sig!!!

Har man tråkigt så har man.....

Det blidde några cupcakes så här på annandag påsk..... Nån som vill smaka?!


Måste bara gratulera....

.....en kompis till Lottovinsten på, ja håll i er: 2,4 MILJONER!!!!!!!!!!!!! Stort grattis!!! Haha jag är inte nåt avundssjuk.....absolut inte=P


Undra va denna gråa trista dag har att bjuda oss på då.....?!

Min älskling.....

För er som vill följa hans resa i USA så bloggar han på http://hjelmett.blogg.se

Ååååååh va jag saknar honom..... detta är ju rent löjligt!!!


Glad påsk!!

Hej hej!

Hoppas alla haft en bra påsk, det har verkligen vi haft!!!

Jag skriver inte så mycket idag.... måste vila magen lite efter denna intensiva helg.... det har inte kännts helt ok i magen idag nämligen, hoppas det är borta imorn!!

Älsklingen är i alla fall framme in the Us nu & fyyyyy va jag saknar min underbaraste bubbe.... trodde inte det skulle vara jobbigt alls eftersom jag är van vid att han är borta mycket, men detta är verkligen annorlunda!!! Det är ju liksom helt omöjligt för mig att få tag på honom.... jag som är van vid att kunna ringa honom precis när som hellst!!! Snyft..... jaja han får sin drömresa med sina två bästa kompisar & det är han absolut värd!!

Här sitter mina pojkar & myser dagen innan han åkte:



Resten av bilderna är tagna från vårat bus på tomten i eftermiddags! Självklart hittade han till vattnet till slut.....











Septemberbebis!!!

Japp japp det va en lite frisk krabat som sprattlade runt i magen.... dock väldigt liiiten, jag är tydligen bara i vecka 12!! MIn första reaktion blev en besvikelse eftersom jag redan känt sparkar & är ganska stor runt magen.... Men samtidigt så va ju allting som det skulle & det va bara EN!!!!
När jag smält beskedet lite så kom jag fram till att det va ganska skönt ändå! Harryplutt får ju en extra månad att bara mysa med sina föräldrar helt ensam & oxå en extramånad till potträning & sånna saker!!!
Eftersom jag va så tidig får jag dessutom komma på ul en gång till & det är ju en jättebonus!!!!
Jag fick inget exakt datum på bf eftersom hon fick lite olika mått, men i slutet av september blir det bebis i alla fall!!!
Räknade lite på det igår & det innebär att jag kommer gå hemma från midsommar, först på semester & sen på havandeskap!!!! Wooohooo vilken sommar!!!

Efter ul fick jag även ett fruktansvärt roligt samtal till mobilen!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är sååååååååå himla glad!!!! Helt otroligt!!!!!!
Puss på dig gumsis!!!

Nu ska jag strax börja med pannkakorna till mina två älsklingar här hemma!!