Imorn blir det 10-21

Tack för alla komentarer på min gadd!!! Jag är så superdupernöjd!!!!

Amelie: Jo då vi har allt tänkt oss ett barn till & det namnet kommer antingen hamna på insidan armen eller på vaden!!!

Imorn blir det en lååång dag på jebbet eftersom det är Supershopping på Överby... Ska jopbba 10-21, *pust* Men det värsta med det är att jag knappt kommer träffa plutten alls imorn... snyft!!!

Nä jag ska krypa ner med min underbara bok nu!! Ni får njuta av lite bilder på världens sötaste: 



" men skit oxå va högt det va...."


"Nähä jag kunde inte ta mig upp till handfatet"


" Toapappret ska va i toan, det vet jag!!!"


"Grymt spännande med ljusknappar ska ni veta"


"Får väl ta & städa lite bland alla grejer här i skåpet... mamma ställer dom alltid fel ju!"

Nu sitter den där!!

Japp nu sitter den där, men den är långt ifrån färdig som ni kan se....
Jag är så himla supernöjd över resultatet!!!! Nästa datum är bokat för att göra färdigt den & jag längtar som bara den!!!! Tusen tusen tack underbaraste Didi, du e grym!!!





Imorn smäller det!!

Ja ännu en dag på jobbet är slut, Micke är på väg till dk igen, Harry sover, Gizmo tuggar på ett ben & jag sitter här.....

MEN IMORN är det ingen vanlig dag inte!!! För imorn ska jag nämligen lägga mig under nålen....wiiiie!!! Jag har ingen som hellst aning om hur resultatet kommer att bli heller så det är riktigt spännande!! Jag är inte ett dugg orolig, litar på Didi till tusen procent!!!
Harry & Gizmo ska vara hos Sandra & Sara imorn & busa medans jag ligger & plågar mig själv haha!! Tack underbara ni för hjälpen med barnvakt!!! Det är guld värt!!!

Här kommer en bild på Harry (som vanligt) när han äter sitt stora sura gröna äpple!! Vi har  samma smak han & jag!!

 


Det har hänt en del sen sist...

Ja för det första så ska Harry byta dagis.... men jag ska ta det från början: I tisdags ringde Cristina Roslund & frågade om vi fortfarande va intresserade av en plats på Kritan för det ska bli en ledig nu... Öööh hade inte den blekaste aning om att vi stått kvar i kön dit & blev helt ställd. Vi har itne varit supernöjda med Tornet men ska man "börja om" igen med lillen?! Som tur va hade jag ju Micke hemma så vi bestämmde oss helt enkelt för att göra ett besök på Kritan så skulle vi se sen hur det känndes. Sagt & gjort så kom vi dit mitt i mellanmålet... "skit tänkte jag, vi får komma tillbaka imorn då...." men näpp vi va sååå välkomna såååå & Harry fick sitta med dom andra barnen & äta mellanmål!!! Så himla otroligt gullig personal!! Alla va verkligen hur goa som helst & harry trivdes som bara den så vi fick en rundvandring på alla avdelningar medans Harry satt & mumsade mellanmål!!!
Den fröken som skulle skola in Harry hade slutat för dagen men dom tyckte att vi skulle komma tillbaka dagen efter när alla va ute & lekte så att vi fick träffa henne & att Harry skulle få busa lite ute på gården!!

Så i onsdags va vi där igen & allting kändes verkligen kanon, så det va ingen tvekan om vilket beslut vi skulle ta!!! Det va ju trots allt Kritan vi ville ha från början!!!
Måste även tillägga att vi träffade Anthon & Angelica som häll på med sin inskolning!!! Jätteroligt att Harry & Anthon kommer hamna på samma avdelning nu!!! Kul att få ett ansikte på den man pratat med oxå!!

Ringde även till min chef eftersom jag måste vara ledig en vecka igen för inskolning, men det verkade inte va några problem!!! Underbart underbart!!!

Efter dagisrundan åkte jag & Harry till Lilla Edet för att hälsa på Jennie & hennes två galningar till barn haha!!! Nä då LIam & Nova är så söta så!! Jättegod mat & efterrätt fick vi oxå!!! Tack för en supermysigt besök!!

Men efter det kan man ju tänka sig att vi skulle hem, men näpp, då va det vidare till Emilia & Alvin!!! Alltid lika roligt att träffas!!!

Torsdag, fredag & Idag har jag jobbat.....så ja.... då har det inte hänt sådär värstans mycket!! Igår va det ju löning för ALLA sådet har varit lite smått kaos både igår & idag!! Men det är härligt, det är så det ska vara!!!

Nu har Harry somnat & jag har bakat drömmar i väntan på att micke kommer hem så vi kan se den sista filmen vi hyrt, den nya fast and the furious!!!

Längtar till nästa helg, är faktiskt tro det eller ej grymt sugen på att partaja lite!!!

Bjuder på busbilder på mitt lilla hjärta!!

Hej hej jag varken orkar eller har tid att blogga just nu men jag bjuder i alla fall på lite bilder på min älskling!!!

Massor har hänt denna veckan men jag får berätta om det en annan dag!!!
















Barnkalas!!

I morse åkte vi till Öresjö & hälsade på Berit igen!! Så himla mysigt verkligen & Harry blir så glad varje gång han träffar henne!!
2½ timma gick snabbt som vanligt & sen va vi tvugna att åka hem för att hinna äta & Harry skulle hinna sova inna det va dags för Hugos 1årskalas!!

På kalaset hade Harry en konkurrent, han va inte den vildaste för en gångs skull haha!! En busig tjej som vi inte träffat förut, Nova, va faktiskt snäppet värre!!! Fullt ös medvetslös kan man väl sammanfatta kalaset med!! Men framför allt en supergod & häftig tårta i form av spindelmannens mask som Amelie hade gjort alldeles själv!! Grymt duktig är du!!!
Jag måste erkänna att jag hellre stannat hemma under täcket i soffan denna tråkiga söndag, men kalaset va hur trevligt som hellst & piggade upp mig!!!

Nu har jag precis tagit en lång härlig dusch, & nu är det dags för naglarna att få sig en skönhetsstund!!

ps. IMORN KOMMER KÄRLEKEN HEM!!!! ds.

Utflykt!!

Idag åkte jag, Harry, mamma & Gizmo till min mormor i på kusten!! Vi kunde verkligen inte valt en bättre dag, jössös vilket härligt väder det har varit idag!!
Det blir tyvärr ganska långt mellan gångerna nu som vi åker dit & hälsar på... men det är desto roligare att komma dit!!
Harry stotrivdes eftersom mormors trappa till övervåningen itne har nån dum grind, haha, & det utnyttjade han naturligtvis till tusen!! Men han är ju grymt skicklig på att gå i trappor som tur är!!
Innan lunchen gick vi på en liten promenad ner till kajen & tittade på alla som gjorde i ordning sina hummertinor inför morgonens fiskestart!!! Det är sååå mysigt! Harry tyckte att det va jättespännande med båtarna som brummade förbi... Han kommer nog bli en liten fartdåre, eller ja bli & bli, det är han ju förstås redan med sin bobbycar!!!
Efter den mumsiga maten blev Harry lite rastlös så vi gick & frågade grannen om han fick leka lite i deras sandlåda, & det va absolut inga problem så där fastnade vi ett bra tag!! Efter en stund kom även deras lille valp på 14 veckor ut & busade med Gizmo!!! Det va så roligt att se dom här två springa runt & brottas!!!
När det va dags för eftermiddagsfikan så kom även min morbror förbi!!! Alltid lika roligt att träffa honom!!
Innan vi åkte hem blev det naturligtvis ännu mera bus för både Harrys & Gizmos del, medans vi andra va totalt slut, haha!!

Innan vi åkte hem så blev det ett snabbesök hos Linda & Hans för att se hur långt dom kommit med sitt kök. Harry va inte på världens bästa humör så det blev som sagt ett väldigt snabbt besök... men men så är det ibland! Man kan ju inte va på topp jämt!!

Efter att plutten somnat satte jag upp gardiner som jag fick av min söta mormor!!! Äntligen fick jag gardiner i tvättstugan & även bytt ut dom hemska i köket... resultatet blev väl itne jätteläckert med ändå betydligt bättre än innan!!!

Nu är det nog dags för en slappis i soffan innan jag däckar helt!!

Har haft en härlig kväll hos mina föräldrar!!

Jag orkar inte skriva nåt större nu, men jag lägger in ett antal bilder från kvällen istället!!! Titta & njut....


Harry fick lyxa till det lite & mumsa på en alldeles egen sandwich!!!


...men det va inte länge han hade tid att sitta still & äta den inte!!


Buselibus i min gamla säng!!


"jag ska bli hantverkare när jag blir stor"


Självklart va han ju tvungen att testa den nya duschen som morfar satt in!!


"hmm ja den funkar finfint!!!"


Papper ska inte va på rullen...



....det ska va på golvet!!!

Mitt i allt inomhusbus va vi ute & lekte oxå! Det va meningen att vi bara skulle gå till närmaste lekplatsen, men vi gick runt halva södra ua, hahaha!! Harry vill ha en guidad tur på min gamla skola, bland annat....
Han va inte nåt trött, men det va däremot jag, mamma & Gizmo när långpromenaden va slut!!!

Imorn är det jobb & dagis som gäller igen. Men ni har väl itne glömt det stora som händer imorn?!? JAG SKA KÖPA MINA STÖVLAR som jag la undan igår!!!!!


Harry är helt slut...

Japp japp i natt va det väl sådär måste jag säga.... vet inte riktigt va det va med Harry-plutt i natt men han smågnällde precis hela tiden. Han ville inte ha nappen, inte välling, inte va hos mig.... så han fick helt enkelt ligga i sin säng & smågnälla.... Som tur va så sova han ända till halv åtta idag!!! Klockan 10 bar det av till Emilia & Alvin för massa bus. Hur roligt som hellst med alla Alvins leksaker.... sen blev det väldigt trött & gnälligt & efter en sväng på lekparken somnade båda pojkarna så sött i sina vagnar på promenaden genom Blåbärsdalen!!

Om nån timma ungefär ska vi till mammsen & pappsen på lite mysmat & massa massa bus, så det är tur att Harry vilar upp sig!!

Jag är grymt sugen på att baka, men jag vet inte riktigt vad bara.... hmm får se om jag ska baka lite hos mamma & pappa ikväll kanske!!


Nytt utseende igen....

Så nu har jag ändrat utseende igen & hoppas att alla kan läsa min blogg nu då.... ( det va tydligen vissa som bara kunde se bilderna förut.... så nu hoppas jag att det blir bättre!!)

Veckans dagsibravader hittills består av en fläskläpp & två klämda fingrar.... min lilla lilla älskling.... mamma ska säga upp sig så att jag kan skydda dig dygnet runt istället!!!!

Själv är jag totalt slut, jag har fortfarande inte vant mig vid att jobba, men det kan ju till stor del bero på att jag går upp runt 5 varje morgon trots att jag inte börjar förän 10.... Jaja solstrålen vill väl passa på att busa så mycket med mamma som han bara kan!!

På rasten idag blev jag i alla fall överlycklig när jag & Malin gick runt i alla skoaffärer på Överby! Jag hittade nämligen ett par svart höga skinnstövlar som va precis på pricken sånna jag ville ha.... tyvärr har jag inte ett ruttet öre just nu men Harry kanske är snäll & köper dom till mig när barnbidraget kommer på fredag?! *håller tummarna*

Igår efter jobbet va vi på Gillet & fikade med Linda, Viktoria & lille William!!! Varsin voffla med sylt & grädde blev det, supermys!!! Gissa om Harry mådde som en prins, haha!!!

Hmm ja annars har det väl inte hänt så värstans mycket, gardiner har jag fortfarande inte fått köpt några.... så vardagsrummet blir nog aldrig riktigt färdigt känns det som!!!

Imorn är vi lediga från jobb & dagis!!! På schemat står att vi äntligen ska hem till Emilia & Alvin på busfika!! Även hinna med att träffa Linda en sväng hoppas jag!!! Fullt upp när man är ledig, som vanligt!!!

Nu blir det bok & säng för min del, Harry sover så sött för länge sen!!

Natti natti....


Usch så dåligt...

...Ja som ni säkert förstår så är Harry grymt besviken på mig eftersom jag är så extrem dålig på att blogga!!! Men jag har faktiskt haft fullt upp med jobb & familj...

I onsdags kväll målade vi 2 av väggarna vardagsrummet ljusgråa istället för den heskt tråkiga färgen som jag inte orkar stava till haha, & under torsdagen när jag jobbade så tapetserade Micke & hans kompis dom två resterande väggarna!! Jäklar i havet va snyggt det blev, en sån extrem skillnad på hela rummet.... Nu är det äntligen VÅRAN stil i vardagsrummet & jag har fått ro i själen haha!! Nu är det bara gardinerna som saknas igen då...
Igår va vi runt lite överallt & kollade gardiner, men vi kom inte riktigt överens, så jag får vänta med att köpa dom jag ville ha tills MIcke åkt till dk igen, tihi!!
Eftersom det va så underbart väder igår så blev det även plantering av blommor i trädgården, skönt att piffa upp hösttråket lite!!!
På kvällen åkte vi till Anders & Theres i Ua för att ha en efterlängtat spelkväll.... men hmm ja det blev inte som vi tänkt oss riktigt. Harry totalvägrade sova & när kl va över 22 så gav vi upp försöket med spelkväll & åkte hem. (behöver jag säga att han stensomnade på vägen hem.....) Men det va i alla fall riktigt roligt att komma dit & umgås lite, det va ju ett bra tag sen vi va där!! & Harry stortrivdes verkligen & sprang runt som en galning... klart att man itne kan osva när det finns massa nya spännande saker att busa med & en Anders som busade med en som bara den!!!!

Idag åkte älsklingen till nån rallycross tävling med sin farbror & jag ska träffa Emilia när våra småpojkar sovit färdigt!!! Myspys med fika & bus!!










Min prins är hemma!!!!

Spana in va min prins hade med sig till mig igår kväll när han kom ridande i sin blåa corolla!!!!!!



Ledig & solen skiner!!

Kan man önska sig nåt mer än att spendera en ledig dag i solen med sina två bäbisar....hmm ja det kan man faktiskt, att älsklingen skulle vart med oxå...snyft!! Men men imorn kommer min prins ridande på en vit häst, nä troligtvis i en blå corolla haha!!!

Jag är egentligen inte på hurmör för att blogga idag men en lite uppdatering får det ju bli!

I morse åkte vi till vår kära f.d granne i Öresjö, & gissa om hon blev glad?! Vi kom & överraskade henne mitt i frukosten, precis som vi alltid gjorde varje morgon när vi bodde grannar!!!
Det va superroligt att träffa henne igen & det blev både fika & långpromenad!!! Tiden bar flög iväg & helt plötsligt hade vi varit där i 3 timmar.... då va det dags för oss att åka vidare för hon va bjuden på middag kl 13!!

Resten av dagen har varit väldigt lugn & mysig, en lite promenad till fam. Hansson som fortfarande va sjuka, så det blev ett kort besök & sen massa bus inne & ute med mina pluttisar!!!

Nu sover Harry så gott så &´imorn är det jobb & dagis igen!!! Men det absolut bästa med morgondagen är ju självklart att min älskade kärlek kommer hem till mig!!!!

Nu ska jag slänga mig i soffan med en påse naturgodis & fortsätta läsa min bok!!

30% på alla kläder imorgon lördag på CUBUS!!!!!!

Ja jössös, jag har verkligen kastats rakt in i verkligheten igen... mina fötter & bem värker som bara den & jag har grymt ont i ryggen....aj aj aj va man är ovan... Jag tyckte att jag sprang & bar runt på Harry & höll på hela dagarna, men icke då...

OBS OBS OBS!!!! IMORN (LÖRDAG 5/9) ÄR DET 30% PÅ ALLA KLÄDER PÅ CUBUS!!!!!

Hur som hellst så är det fruktansvärt jobbigt att lämna min älskade åluttesnutt på dagis varje morgon... han gnäller som bara den när jag säger hej då, men så fort jag gått ut genom dörren bryr han sig inte längre & börjar leka.... MEN DET SER JU INTE JAG!!! Jag ser ju bara hans sorgsna ögon & vädjande blick om att få vara med mamma istället för att jag ska lämna honom där....fy bubblan säger jag bara....fruktansvärt ont i mammahjärtat gör det!!!
Men jag har i alla fall fått shoppat loss lite på jobbet igen, haha förlåt älskling!! 2 par jeans, två tröjor & en mössa till plutten, en bh,2 tröjor, en kofta, ett armband & ett par leggings till mig!!!

Imorn blir det jobb igen & Harry ska till Emaus med mormor & morfar, supermysigt!!!
På kvällen är det inflyttningsfest hos Emmis & Robert men jag tror att jag kommer vara alldeles för trött för att orka...tyvärr tyvärr, men det har varit en slitig vecka detta...


Utövar lite morgongympa...


Här kommer suuuperman med kökshandduken & gummistövlarna....


Puss puss vovven!!


Vilostund.....