Slänger in lite bilder!!


"Majskroksparty"



Tävlingen "vem kan få in flest majskrokar i munnen" vunnen av Harry Hjelm!!


Bara en liten till.....

''
Frukost med minikuddar & yoghurt!!


Mmmm....mumma!!


Mannen som äger mitt hjärta!!


Ja jag fick ju bjuda på en bild på mig själv oxå för en gåns skull....

Shit så dåligt....

Haha herregud detta är ju katastrof.... tror nästan att Harry får ta över bloggen igen för här händer det ju inte mycket!!

Men hur som hellst så har helgen verkligen varit fullspäckad!! I fredags jobbade jag till 18 & sen va det en lugn kväll i soffan som gällde...
Lördagen bestod av jobb för min del medans Harry & Micke åkte till farmor & farfar!
Väl hemma från jobbet så va det dags för spelkväll med Anders & Theres!!! Sååå himla roligt!! Synd att det blir så sällan nuförtiden bara....
Jag somnade väl runt tolv & eftersom vi ändrade klockan så va jag & Harry uppe kl 4 igen & lekte... skitkul när jag skulle börja jobba kl ELVA!!! Halv tio somnade Harry naturligtvis igen men då va det ju för sen för mig att gå & lägga mig igen.... jaja så är livet som småbarnsförälder haha!!

När jag jobbat klart så va det stressigt värre för jag slutade 15.30 & Alvins kalas började 15.00... men vi kom dit lagom till fikat!! Kanonmysigt kalas, tackar tackar!!! (Micke åkte till dk så fort jag parkerat bilen hemma efter jobbet)
Efter kalaset va det det dags att städa upp lite här hemma eftersum underbara Sassa & Lisa skulle komma & hälsa på mig i mitt nya hus!!!
Harry somnade innan dom kom så vi fick sitta lungt & fika & prata om allt & inget!! Grymt roligt att ni kom tjejer!!! Saknar er Uddevallabrudar nåt enormt ska ni veta!!!

Igår va jag ledig & på schemat stod bus & lek hemma hos Angelica & Anthon!!! Harry röjde runt som bara den men Anthon va inte så dålig han heller faktiskt!!

Jag har umgåts med så underbara människor dom senaste dagaran, tusen tack för allt!!!!

Idag är det dags & jobb som gäller igen!! Jag jobbar till 21.00 ikväll eftersom vi har VIP-KVÄLL PÅ CUBUS MED 40% PÅ ALLA KLÄDER MELLAN 19.30-22.00!!!! Så mormor ska hämta Harryplutt på dagis idag & hålla honom sällskap medans mamma jobbar!!!

Förresten så måste jag ju tillägga att jag gått ner 3.3kg på en vecka!!! jag är så stolt över mig själv!!!!


Fullt upp!!

Ja dom här två dagarna som jag varit ledig har vi haft fullt upp jag & Harry, underbart!!!

Igår förmiddag träffade vi Nagelica & Anthon på lekplatsen men det va så fruktansvärt tråkigt väder så vi gick hem till oss istället & fortsatte leken här!! Det va första gången vi träffades utanför bloggen & utanför dagis... det va verkligen jättetrevligt!!! Det är så roligt att träffa så underbara människor!! Harry & ANthon är på precis samma nivå ockxå så det är kanon!!
Sen skulle Anthon till dagis & Angelica till jobbet & då passade Harry på att sova i 3½ timma efter maten.... haha min lilla sömntuta kanske kunde lära sig att sova på morgonen istället?!

När Harry vaknade igen så åkte vi en sväng till Linda!! Det blev en ganska kort fika men Harry hade för en gångs skull fullt upp med att plla med saker som han fick pilla med så jag fick sitta förvånansvärt still!!!

Hemma väntade sen mamma för att hålla mig lite sällskap & stötta mig i mitt tråååååååååkiga pulverdietsdrickande!!! Tack mammsen!!

I dag blev det bus hos Emilia & Alvin med alla Alvins nya leksaker han fått när han fyllde år!! Fullt ös medvetslös!!
Efter bus & lek där så va det gdags för Alvin att sova & för oss att åka & handla lite innan Linda skulle komma & fika!!!
När Linda åkt hem blev det en promenad till lekparken för att gunga lite!!!

Efter badet nu ikväll så gick Harry till diskbänken & pekade på vällingflaskan!! Naturligtvis fick han det & sen gick jag upp & nattade honom!! Prinsen somnade direkt!!!

Ladys night!!

Fy fan vilken kväll det blev igår.... så underbara människor man jobbar med (dom flesta måste tyvärr tilläggas)!!!!
Tåg ner med dom bästa, snabb shoppingtur på Åhlens city & en supermysig fika med kaka & alkohol haha!!!
 Lyckades till&med springa på Sassa & Lisa i stoora gbg!!! Skitroligt verkligen!!!

Hur som hellst... efter fikan bar det av med spårvagn till Scandinavium för att invänta resten av gänget som hade biljetterna!!
Väl inne blev det ytterligare lite alkohol till den underbart goda maten!!

Platserna vi hade va väl sådär.... lite för högt upp & långt bort för att kunna se ordentligt. Men showen va kanon!!!!
Sen va det dags att samla alla 11 utanför för att ta oss ner till centralen.... men det blev ändå att vi delade på oss eftersom vissa itne ville åka spårvagn.... men men så e det att va bonne i storstan haha, amatörer!!!!
Vi träffades i alla fall på centralen igen allihop & tog tåget hem!!

Fy satan va alla va sletna.... det va inte långt ifrån att vi somnade allihop!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har min älskling åkt till dk igen, Harry & Gizmo sover & jag sitter här.... ordningen är alltså återställd!!

Imorn är det jobb & dagis som gäller!!

Usch nå nu är jag hungrig, måste se om jag kan gräva fram nåt att äta!

BusNisse!!!

Måste bara bjuda på lite bilder på mitt lilla hjärta!!



Lilla charmtrollet!!


Mysstund...


... men den varade inte länge! Sen va det bara full fart som gällde!!


Vem vinner?!


Matchen slutade oavgjort denna gången!!


Man ser tvn myyycket bättre härifrån!!


Hmm undrar va som händer om man uppnar den här....?


Måste ju läsa lite oxå...


Åååh du är så söt så jag vill äta upp dig min lilla prins!!!! Mammas älskling!!!

Resten av veckan kommer det troligtvis att vara bloggtorka för min del... Ikväll kommer nämligen mitt stora hjärta hem så då har jag fullt upp att mysa med heeela min familj!! Sen på lördag är det ju som sagt Ladys Night med brudarna, längtar som bara den!!

Förresten så gick bilen igenom på besiktningen... höll ju nästan på att glömma det nu ju!!

Näpp nu blir det soffan i väntan på att kärleken kommer hem & imorn förmiddag ska jag försöka hitta mig 2 par nya glasögon mednas plutten är på dagis!!!! Äntligen!!!


Kan inte sluta imponeras...

Kritan är världens bästa dagis enligt min mening!!!
Harry är som en helt annan kille när man lämnar honom där jämfört med förra dagiset. I dag skulle han inte till dagis förän kl 11... alla andra dagar har vi varit där kl 9... Så ja prick kl 9 i morse började han ta fram skor & jacka & blev helt hysterisk när vi itne skulle gå... han va så rastlös så det va helt sanslöst!!!

En stund efter att jag lämnat honom så ringde jag dit & kollade hur det gick & då berättade hans fröken att han hade SUTTIT STILL under hela samlingen, jössös säger jag bara!!!

För en stund sen ringde fröken hit & skulle bara berätta att Harry låg & sov på en madrass på golvet med alla andra barn.... detta har aldrig gått på Tornet.... dom har varit tvungna att vagga honom i vagnen!!

Det är så fantastiskt att hans fröken ringer & berättar hur bra det går för Harry!!! Annars får man ju bara samtal om man ska hämta dom för att dom är sjuka eller så....JAG ÄLSKAR KRITAN!!!!

Nu sitter jag här hemma efter att ha gått en lång promenad med Gizmo & bara väntar på att få hämta min prins igen...

Nåt lite mindre roligt är att jag ska åka & besikta bilen om 2 timmar... känner på mig att det kommer bli massa tvåor, usch!!!!

Infektion....

Jaha.... så va det med det.... har fått nån infektion i gadden.... visste nästan att det va nåt eftersom den läkt jättekonstigt. Direkt när Didi satte nålen i armen på mig diag blev jag supersvullen & röd.... snyft... så den blev inte färdig idag heller eftersom det gjorde så in i helvete ont plus att Didi inte vågade göra för mycket innan det har läkt ordentligt!!!
Men men sånt är livet, är supernöjd med det som gjorts hittills i alla fall!!!

(ja mamma jag vet att du tycker detta är rätt åt mig.....)



Ja ni ser ju hur röd & svullen armen är.... men snyggt blir det!!!

Shoppingrunda!!

Jag ska ju på Ladys Night i Gbg på lördag & kom fram till att jag inte hade nåt att ha på mig.... sagt & gjort bestämde jag & Linda att det får bli en shoppingrunda på Överby för så kunde vi ju inte ha det...

Världens underbaraste farmor & farfar ställde upp & passade min lilla vilding så att jag kunde få shoppa i lugn & ro för en gångs skull!!!! Tusen tusen tack, ni är guld värda!!! Bättre svärföräldrar finns nog inte....

Det blev lite mer än jag hade tänkt mig... men det blir väl lätt så när jag kunde ta mig tid & titta ordentligt i alla affärer & prova kläderna i lugn & ro!! Tack för shoppingstödet Linda, Love U!!!

Självklart måste jag avsluta med att tacka min underbara sambo som tjänar alla pengarna som jag gör slut på *ler* Puss älskar dig mest i världen!!!



Självklart måste jag avsluta med att tacka min underbara sambo som tjänar alla pengarna som jag gör slut på *ler* Puss älskar dig mest i världen!!!

Utslängd....

Jaha ja.... efter kanpt 5 minuter på dagis blev jag utslängd haha!! Personalen tyckte det va onädigt att jag stod där & såg dum ut! Harrys fröken, Sofia, sa till honom att han skulle säga hej då till mamma.... då sprang han fram till mig & gav mig en bamsekram sen sprang han tillbaka & fortsatte leka!!!
Ååååh va jag älskar dig min prins, du är världens finaste!!!!

Pratade med Sofia i telefon för en stund sen & allting gick huuur bra som hellst!! Han hade fullt upp!!!

Så nu har jag snart varit hemma i 1½ timma utan Harry & jag håller på å bli tokig.... snyft... saknar honom som en galning ju!!! Men snart snart är det dags att gå & hämta min underbaring igen!!

Det va länge sen....

Ja som rubriken lyder så va det länge sen jag hade så roligt!! Fredagskvällen blev helt fantastisk!! God middag & massa skratt på New Place, bowling & ännu mer skratt på Buddys, ytterligare några glas & skratt på Olerys & till sist en kanonavslutning i Strihs lägenhet!!!! Tack underbara ni, det måste göras om snart!!

Vaknade lite lagom bakis i lördags & hade grymt ont i halsen... men men det är smällar man får ta! Bara att ta sig i kragen & åka till jobbet.
Kvällen blev lugn & halsen blev bara sämre.... men det va bara att gå upp & jobba på söndagen igen!!

När jag kom hem efter jobbet så hade Micke redan åkt till dk så farfar va hemma hos oss & lekte med busen!!

Idag va det dags att gå till nya dagiset!!! Det gick hur bra som hellst.... efter några minuter va han överallt & ingenstans & lekte med alla andra barnen!!! Jag kunde lika gärna gått därifrån!!! Allting verkar verkligen vara kanon på Kritan. Jag fick massa info om hur dom jobbar & va som händer dom olika dagarna, även hur dom gör om det händer Harry nåt!!! Jag känner mig så fruktansvärt nöjd med att vi bestämde oss för att byta dagis så ni anar inte!!!!!

Idag på eftermiddagen va Harry så rastlös & jag orkade inte riktigt underhålla honom så vi tog en promenad till underbara "grannarna" familjen H. Hela familjen va samlad när vi trampa in genom dörren, kanon!!! Jag fcik sitta i lugn & ro & dricka en god kopp kaffe medans Harry röjde runt som bara den!!!
S,S & G följde oss hem & tog sen med sig Gizmo på en extrapromenad, tackar så mycket! Gizmo är helnöjd!!


Min sjukling ligger & myser på pappas arm på golvet!!!

Älskar mina killar mest i världen!!!!


Mirakelmedicin!!

Ja som ni vet somnade Harry vid 15.30 igår så jag trodde det skulle bli en väldigt kort natt för min del.... men han vaknade 2 ggr under kvällen & va bara vaken en liten stund för att få lite närhet av mamma & pappa sen sov han ändå till 06.45!!!! Jag trodde att det va ett skämt när jag tittade på klockan!!! Snacka om mirakelmedicin!!!

Idag har han inte haft någon feber alls & bara varit "vanligt slö" & förkyld.... helt otroligt!!! Mat har han visserligen inte velat ha i nån större utsträckning, men han har druckigt dessto mer, både vatten & mjölk!!! Även lite välling har slunkit i....
Dessutom har han sovit i nästan 3 timmar idag mitt på dagen.... undrar om penicelinet gör honom trött, för detta är ju inte likt honom på långa vägar som dom flesta av er nog vet! Nu ligger han i sängen igen för han va så fruktansvärt grinig... Provade med mat först men det va inte intressant så då la jag honom istället!! Han har inte somnat men verkar rätt nöjd med att bara ligga där & slappa!!

Ikväll blir det soffmys med Falk nr 3 & 4 som gäller, underbart!!

& imorn verkar det bli middag & bio med några kompisar till oss, om nu Harry är tillräkligt pigg för att ha barnvakt en stund vill säga....

Dubbelsidig öroninflamation....

Usch usch usch min lilla ängel är riktigt dålig idag.... Man trodde ju att han nästan skulle va frisk idag då, men ack så fel... 40graders feber i morse & alvedonen tog inte alls, ingen mat ville han ha heller!! Det ändå som dög va att klänga på mig, stackarn.... vid 11 tiden fick han risifrutti som han faktiskt mumsade i sig gladeligen men på väg upp för trappan för att lägga sig så spydde han upp precis allt & lite till...Feberfrossa hade han oxå & skakade som bara den... jag la han i sin säng under massa täcken & filtar & han slocknade direkt & sov i 2½ timma. Men inte mådde han ett dugg bättre för det, försökte få i honom lite mat men han fick kvälvningar direkt & febern hade inte heller gått ner ett dugg så det blev till att ringa sjukvårdsupplysningen som ordnade så att han fick komma till en läkare på Källstorp!! Innan vi åkte försökte jag med välling för stackarn va ju utsvulten. Den fick han i sig utan problem & det verkade itne som det skulle komma upp ehller så vi åkte iväg.
Efter 40min väntan fick vi äntligen träffa läkarn som direkt kunde se att han hade dubbelsidig öroninflamation & kanske även halsfluss men hon ville inte plåga honom mera genom att försöka kolla i halsen....
När vi kom ut från vårdcentralen & precis skulle sätta Harry i bilen så kom all välling upp igen... det gör så ont i mig att se honom plågas!!!
Micke hämtade penicelin & köpte Ipren som läkarn tyckte va bättre att prova eftersom inte alvedonen tagit nåt av febern... I med medicinerna & upp till sängen igen. Harry somnade direkt & har nu sovit i 3 timmar... han kanske till&med sover för natten, stackars lilla hjärtat!!!!
Måste i alla fall försöka smyga i honom lite välling så att han får i sig vätska & näring!!!

Man känner sig så förbannat hjälplös när dom små är sjuka... man vet ju inte riktigt va man ska göra för att hjälpa dom eftersom dom inte kan tala om exakt va doms gör ont eller är jobbigt...

Det är så skönt att Micke för en gångs skull är hemma när det händer någonting, så skönt att inte va ensam!!!

Harry är redig han!!!

Min lilla älskling är sjuk, stackarn. Feber, hosta & supersnorig.... men men han klarade sig i hela 5 veckor på dagis innan dagisbacillerna attackerade!!
Blir alltså ingen fest för mig ikväll & troligtvis inget klädparty imorn heller.... så förbannat typiskt, men lillen är självklart viktigare än ALLT annat!!!

Men även om han är sjuk så är han väldigt redig min lille son! Han är grym på att sköta tvätten:


"japp här va det mycket som skulle tvättas...."


"Ska du bara stå där mamma?? Hjälp till istället för att ta kort på mig...."


"Hmm... undra om den här färgen går att blanda med det andra...!"


"Har jag glömt nåt nu??"



"Nä den oranga tröjan åkte ut igen, tänk om den färgar"
'
"Så... nu ska bara luckan stängas!"

"Äntligen färdig!!! Bara att vrida på ratten & trycka på knappen!!!"



Tack för hjälpen hjärtat mitt!!! Du gör verkligen mitt liv värt att leva!!!



Folk är galna....

Igår va det som sagt supershopping på Överby & vi hade 25% på alla kläder....Det va totalt kaos, kö ända ner till utgången nästan hela tiden!!! Det vi sålde de sista tre timmarna (19-22) utgjorde 69% av hela dagsinkomsten.... det är ju helt sjukt!!!!!
Ni kan ju förstå att jag va gaaanska trött när jag kom hem efter gårdagen... & naturligtvis bestämde sig Harry för att sova katastrofdåligt just denna natt, tack min älskade prins!!!

Jag orkade inte ta mig upp ur sängen i morse när Harry va superpigg & ville leka kl 5... men men va gör man inte för sina små änglar!!!
Klockan 9 va det dags att börja jobba igen & städa upp efter gårdagsen kaos.
Nu är jag äntligen hemma igen & har en härlig helg framför mig med min son!!!! Känns osm jag akldrig träffar honom nu, fruktansvärt!!!!

Jag hade fått för mig att Emilias fest skulle va ikväll dessutom så jag hade nästan ställt in mig redan igår på att jag inte skulle orka, men i eftermiddags fick jag se att det va imorn festen skulle va!! Men då uppstod ju ett annat problem.... mamma & pappa ska åka bort över helgen & svärmor är sjuk.... Hur som hellst känns det som att jag nästan inte kan med att lämna bort Harry i alla fall eftersom jag knappt träffar han på veckodagarna!!
Jag äter frukost med honom, sen ger jag honom välling & nattar honom..... Han kommer ju snart kalla farmo/mormor/dagsifröken för mamma istället för mig....snyft!!!

Nu blir det godis & mys i soffan i lugn & ro!!! Underbart!!