Ett shoppingproffs!!

Hahahahahaha jag måste bara berätta om Harrys shoppingrunda på Rusta i fredags: Vi hade ingen vagn eller så med oss så Harry fick gå fritt där inne. Han skulle bestämt ha en korg med sig så självklart fick han en att släpa runt på.... vi kom inte längre än till shampoot innan han började ösa ner saker i korgen, minst 10 Respons shampoo skulle han ha!!! Sen gick vi vidare till kläderna & då skulle han ha i både skor & tröjor i korgen ( vi plockade naturligtvis ur det mesta) men julservetterna & ljuslycktan han la i korgen fick han köpa & ge till farmor i "krya på dig present"!! Det skulle nog bli väldigt dyrt att släppa lös honom på Ullared....haha han har ju lärt sig av den bästa!!!

Annars har helgen varit ganska lugn... vi har fikat hos svärföräldrarna  två gånger, bakat lussekatter & pepparkakor, varit på julmarknaden i stan...

Idag på eftermiddagen kom Angelica, Johan & Anthon på besök!!! Det va verkligen hur trevligt som hellst!! Underbar att alla sex kommer så bra överrens!!!!


Resultatet av bakningen!!!


Busfröna hade picknick med russin....ööööverallt!!!



....& så åkte pepparkakorna fram.....

Nu blir det pizza & soffmys för våran del!

Kommentarer
Postat av: Angelica

mysigt var det =) våra små busfrön.. de stora med =) hahhaa, johan hade nog gärna stannat en stund till =) vi får se till att ta en dejt till snart..

2009-11-29 @ 21:16:20
URL: http://muchlov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback