Öf, fammo & faffa...

Vi fick köpt en jättefin present till Milo igår!! Vi skulle egentligen lämnat den idag & hälsat på den lille plutten men vi va ju på öf igår & där kan det finnas alla möjliga macillusker & mamma vågar inte ta risken att smitta honom, smart tycker jag!!
Jag hade iaf kanonroligt på öf, det kom massa kompisar till mig. Dock bara killar som vanligt, inga brudar att spana in.... Jag lekte mest med mig själv överallt & ingenstans istället för att leka med Melvin, William, Alvin elelr Hugo..... men ääh jag hade så fullt upp med att röja överallt ju!!!

Idag åkte vi till fammo & faffa!!!! Det va ett tag sen vi va där så det va ju hur roligt som hellst!!!  Kaninen som fammo fått av oss va jättespännande tyckte både jag & Gizmo.... men hon blev rädd för oss, tråkmons!!!!

Nu ligger vi & sussar som två slagna hjältar.....





....& mamma ska passa på att duscha i lugn & ro...

Weekend hos mormor & morfar!!

Vi åkte till Uddevalla tidigt på lördagmorgonen för att vi skulle följa med morfar till Torp & handla!! Det va jättelyckat för morfar gick in med mig i leksaksaffären!! Jag fick en borrmaskin & 3 små bilar som jag kan köra med på min bilmatta sen när jag förstår att det är en bilmatta....Åååh vilken snäll morfar jag har!! Sen handlade vi mat & åkte hem & väntade på att mormo skulle komma hem från jobbet!
Kvällen blev jättemysig med massa bus & gos, precis som jag vill ha det! Mamma hade med min resesäng så jag fick premiärsova i den.... madrassen prasslade en del så nästa gång får mamma ta med den andra madrassen!

Igår åkte vi till Jennie i Lilla Edet efter en mysig frukost med mormo & morfar. Jennie hade öppet hus med Me&I kläder & det va massa barn & mammor där när vi kom dit.... men jag va inte på humör alls för att sitta på golvet & leka med dom andra barnen så vi stannade inte speciellt länge....

Resten av gårdagen va lugn, promenad, fika hos grannen, bad med mina ankor & sen natti natti!!

Men sen vaknade jag 23.30 igen & gallskrek....jag drömde nog en mardröm eller nåt men det krävdes välling & över 1 timma i mammas famn innan jag kunde lugna ner mig & somna om!

Idag ska vi till Överby & köpa present till lilla Milo som vi förhoppningsvis ska träffa imorn & sen blir det nog en sväng till Öppna förskolan, det va så länge sen jag va där & fick busa med alla!!! 

Snö snö snö...

Usch nu vill jag nie ha mer snö....det va ju så fint igår, & så vaknar man till hur mycket snö som hellst! Vi kunde inte gå morgonpromenad förän 10 idag för att dom plogar så sent, vi som  brukar gå 7.00-7.30....katastrof!!! Men nu sover jag i alla fall gott i kärran efter promenaden.



Mammas hår blev förresten katastrof.... det skulle bli som förra gången mamma hade den hårfärgen men det blev hmm ja se själva.... ( den ser mörkare ut på bilden än i verkligheten)



Mamma är med andra ord inte alls nöjd med sitt hår....vi får se va hon gör åt saken....

Mamma är jättedum förreste... jag får inte pilla i Gizmos matskålar, men hallå?! dom står ju på golvet & är jätteroliga att leka med!!! Mammor fattar ju ingenting....


Det har varit en lååång dag för mamma idag...

I förmiddags åkte jag & mamma in till stan & fikade med Linda!!! Jag är inte så mycket för att sitta still nuförtiden så det blev en ganska kort fika....sen kollade vi lite i affärer & mamma köpte nånting på Åhlens som jag inte fick se.... jag kanske får det i påskägget om 2 veckor?! *hoppas hoppas*

Mamma har fått för sig att börja banta ordentligt nu mitt i allt annat så det har varit en låång dag för henne med bara soppa som föda. Hon måste va knäpp.... men men jag har ju bidragit en del till hur hennes kropp ser ut så jag får väl försöka stötta henne så gott jag kan!

Det e allt väldigt tomt utan pappa nu....usch hela 2 veckor.... jag tror mamma tycker att det e väldigt jobbigt oxå!!

Linda övertygade i alla fall mamma att hon skulle färga håret, så det gör hon nu när jag har somnat! Hoppas att det blir fint.... jag får vänta tills imorn innan jag får se henne!!

I natt kommer mormor & morfar äntligen hem oxå!!! Vi ska dit på lördag & sova över, mysigt värre!!! Då får jag premiärsova i min resesäng som mamma & pappa köpte här om dagen!! Mamma kommer säkert ta massa bider...


Då va man ensam med mamma igen då...

I morse åkte pappa till Danmark igen....snyft & han ska vara borta enda till påsk, det e 2 veckor, dubbelsnyft!!!!

Men igår fick jag i alla fall äta pannkakor, mmmmm ni anar inte hur gott det va!!!! Jag drog ut på det ordentligt & satt nog nästan i 45 minuter med min lilla pankaka!!



Sen lekte vi lite tittut oxå....



Men det tröttnade jag snabbt på så jag kröp ut i hallen & röjde runt lite med mammas & pappas skor!!



& sen tröttnade jag på det oxå.... & somnade tiidigt, redan 18.30....
Mamma trodde ju förstås att det skulle gå ut h-vete men jag vaknade inte förän kl 6 idag!!! Visst har jag blivit en duktig pojke?!

Idag ska vi träffa mammas kompis Linda, om hon inte ska jobba förstås....

Fika blev Emmaus blev Överby......

Ja gårdagens fikamys med mammas höggravida arbetskompis blev inställd i sista minuten....men inte av vilken anledning som hellst, VATTNET GICK!!!!!! Åååh det e så roligt, mamma spricker snart av nyfikenhet!!! Hoppas allt går bra för dig tjejen, jag längtar efter att få träffa min nya lekkompis/flickvän hehe!!!!! Vi väntar spännt på ett sms......

Hmm ja så va skulle jag & mamma hitta på istället då?? Jo vi åkte till Emmaus med Alex & Millan....men det blev ett snabbt besök där för det va ju jättekallt, snyft!! Men vi hann med lite fika, hälsa på djuren & gunga!!!



Ingen av oss ville åka hem & båda mammorna va shoppingsugna så det blev en sväng till Överby!! Jag fick ett par svart fingervantar....hur fräckt som hellst!!! Nu e man en stooor kille haha!!! Sen blev det inte så mycket mer shopping....mest tittande, men det va nästan lika roligt det... men det tyckte inte Alex förstås, han tröttnade så vi fick åka hem!!!

När vi kom hem igen så kom mammas kompis Linda på en fika & lite Tacos....mysigt, men jag somnade innan Tacosen, skit oxå!!!

Gårdagen va sååå lyckad!

Igår va vi hos gammlemorfar på andra sidan släkten med faster Helen, Mange, farmor, farfar, Sara, Göran & Sofia & klöv ved!!! Jag kröp runt i gräset & leran & hade världens paradis. Det e såååå roligt att vara smuttsig!!! Jag fick till och med köra traktorn med farfar....gissa om jag va lycklig!

När veden va färdig väntade en överraskning till farmor ifrån mig, mamma & pappa....vi hade köpt en lite lurvig vit kanin till henne som satt & väntade på henne när hon kom hem!!! Farmor har varit lite deppig det senaste för att hon inte har nåt eget djur att ta hand om...men nu har hon det & hon blev överlycklig!!! Jag återkommer med bilder på det lilla underverket!!

Senare på kvällen gick vi ut & åt på New Place med farmor, farfar, helen & mange, jag fick ju ingen lyxmat förstås....men det såg väldigt gott ut!!!

Jag stensomnade när vi kom hem kl 20.00 & sov ända till 7.00 idag....mamma va helnöjd!!!

Grundsund hos gammelmormor!!!

Oj oj det e dåligt med uppdateringar... men men har man fullt upp så har man!!

Mamma, Gizmo & jag har i alla fall haft 2 underbara dagar & nätter hos gammelmormor. Vi har faft kanonväder & gått massor med promenader, gungat, fikat på altanen & självklart busat hur mycket som hellst!!!







& det bästa utav allt.... när vi kom hem på torsdag morgon så va pappa hemma!!!!!! Han hade åkt hem en kväll tidigare & skulle överraska oss när vi kom hem, tur att mamma bestämmde sig för att åka hem tiiidigt på torsdagen!!

Mamma åkte iväg en sväng på förmiddagen så då fick jag & Gizmo ha pappa alldeles för oss själva, supermysigt!!!



Så här söt ser jag ut när jag vill bli buren....



Sen åkte vi till överby allihop, eller ja inte Gizmo då förstås.... mamma & pappa fick för sig att dom skulle köpa nya sängar, så det belv en hel del provliggande på Sängspeciallisten!! Inte mig emot, jag älskar att slänga mig hit & dit i mjuka goa sängar! Men dom va lite tveksamma så halva fredagen gick oxå åt att prova sängar, då på Natti natti, hihi låter mysigt....
Där bestämmde dom sig till slut för ett paketerbjudande på två Hildingsängar & en stooor bäddmadrass så att jag kan ligga mellan mamma & pappa!!! Det va ju egentlgien på tiden att dom köpte nya sängar...sängarna dom sover i nu är 30-50 år gamla....så om 2 veckor kommer dom nya!!!

På kvällen åkte vi till farmor & farfar för faster Helen & Mange skulle komma & hälsa på över helgen! Det slutade inte helt oväntat med att jag & Gizmo sov över där, så mamma & pappa fick en mysig fredag kväll alldeles för sig själva!!!

 

11 blev 3....

Imorse vaknade jag av att Harry stod upp i spjälsängen & ropade mammammammamma!!!! Åååh va underbart det va att vakna till det ljudet!!

Me&I träffen som jag & mamma skulle ha idag blev en vanlig fika med 3 kompisar till mig istället för 11... men vi hade kanonmysigt i alla fall!!! Bus & lek på golvet & fika med Mariekex, det kan ju inte bli bättre!!





Öööh flytta på dig tjockis....


När alla hade åkt hem tog vi en lång härlig promenad i det "fina" vädret!

Imorn ska vi åka till gamlemormor & sova över i två nätter!! Det ska bli jätteroligt, jag har inte träffat henne på superlänge & sist mamma träffade henne va på gamelmorfars begravning, inte så muntert...usch R.I.P gamelmorfar!!!!


Natti natti på er...

Det har varit en lång dag idag...

Jag vaknade en timma för tidigt i morse tyckte mamma. Jag fick gröt & sen gick vi en lååång promenad men jag va vaken hela vägen idag faktiskt!!

Mamma har varit lite deppig i två dagar nu....stackars henne.... men det e klart jag hjälper henne knappast när jag e grinig hela tiden va mamma än gör med mig!!



Senare på förmiddagen åkte vi förbi Blomsterhallen på vägen till farmor & farfar. Vi köpte en blomma som tack för resan till Maderia!!



Det blev som vanligt massa bus & jag fick smaka på farfars glass...mmmm mums va gott det e med glass!!! Vi stannade jättelänge hos farmor & farfar men ändå va klockan nästan ingenting när vi kom hem.
Väl hemma va det dags för en ny promenad, dock en ganska kort igenom skogen, mysigt!!!!

Efter ett underbart långt bad med alla mina små badankor fick jag välling & somnade jättegott, lagom till Melodifestivalen!!



Men mamma passade på att greja om hyllorna med DVDfilmer istället för att bara lägga sig i soffan & slappa, hon e allt bra knäpp min mamma!!!

"Mamma bloggar lite"

Fy satan va tråkigt det e när man har gamla sura pensionärer till grannar som inte har annat för sig än att reta upp folk....förbannade kärring!!!!!Tur att vi ialla fall är 5 mot 2....
Jennie Jennie Jennie.....att du inte kunde kommit på det lite tidigare att du va sugen på å gå ut.... Jag har varit sugen jättelänge på att festa loss ordentligt men det e väääldigt svårt att få barnvakt kl 21 på kvällen när min kära sambo är i Danmark & jobbar..... asch va det suger ibland!!!!! Jaja sånt e livet....deppigt som bara den!!! Usch jag har kommit in i en sån period nu.... jag blir nog alltid lite deppig när mamma & pappa inte e hemma, det e så jobbigt att inte bara kunna ringa mamma & tjata massa skit!!! Men jag hoppas verkligen ni har det bra, puss på er!!!
Vi har börjat fundera lite på att bygga hus oxå, ju mer vi pratar om det  desto mer sugen blir jag....men man ska hitta en tomt oxå....å framför allt ska man ha råd.....



Nu ska mamma äntligen sätta sig i soffan & slappa lite innan det är sängdags!!

Bus i sängen med min håiga broder!!!

Hmm kan man få lite hjälp att komma upp här kanske??


....Gizmo har ju en rolig leksak där.....



Yes jag lyckades ta mig upp...med lite hjälp av mamma då förståss!! Nu blir det dragkamp....



jaja han e starkare än mig...jag får väl nöja mig med hundborsten istället....




Snart kommer min sulky!! Dom ringde från Landvetter & sa att den va på väg hit i en taxi, äntligen!!!
Mammas kompis susanne är oxå på väg hit....det va jättelänge sen vi täffade henne så det ska bli kalasroligt!!!!


En hel vecka på Maderia!!!

Sojjy för att jag inte har skrivit om mitt liv på ett tag men jag har haft semester!!
Farmor har fyllt 50 år & därför åkte jag, farmor, farfar, tant Sara, fabbo Jöjan.... ja just det ja, mamma & pappa oxå förstås, till Madeira i en vecka! Egentligen skulle moster Helen & Mange förja med men dom kunde inte pga en dum lärare....dumma dumma den läraren!!!

Planet gick kl 7.00 från Landvetter förra tisdagen så mamma väkte mig jättetidigt med att klä på mig jacka & mössa, men men jag somnade gott i bilen sen igen. Flygplatsen va ju ett kanonställe. Först va jag lite försiktig, men sen kom jag på att det fanns ju hur mycket plats som hellst för mig att krypa runt på, kanon!!!!
När vi kom på planet va det inte lika roligt..... trångt som bara den. Jag kunde ju inte röra mig alls & när vi skulle flaxa iväg så va jag supergrinig. Efter en låång brottningsmatch med mamma så somnade jag gott i hennes knä. När jag vaknade igen efter några timmar så va allting kanonroligt, spreciellt landningen som tydligen va lite farlig för att det blåste så mycket!! Men som sagt jag tyckte det va hur kul som hellst när det guppade & skakade...

Sen va det dags för en liten busstur till hotellet & jössös va spännande det va. Palmer, konstiga blommor, ett stoort hav & massa konstiga hus!



Det har varit en tuff vecka med massa utflykter- lokalbuss, linbana, hyrbil, turistbuss & många promenader....






Till slut blir man ju trött på att sitta i sulkyn asså....


Det fanns en jätteskojsig gunga på hotellet.... Farmor & jag gungade massor!!!



Jag passade på att smyga runt lite i buskarna inne i ett köpcenter, hehe...





Borsta tänderna är ju viktigt att göra mellan utflykter & promenader....





Gräs är allt en bra konstig uppfinning... det kittlar jätteäckligt under foten som råkar vara utan strumpa för tillfället!!!


Håller man igång hela dagarna så kan man sova i vilken ställning som hellst....


Jag ville va fotograf en stund....... men det fick jag inte för mamma. Hon e allt bra taskig ibland!


Vi va i en fågelpark & tydligen så gjorde dom här fåglarna nåt som jag inte får veta va det e för att "jag e för liten"...dumheter!!!!



& nu är vi på väg hem igen....en vecka går fort när man har roligt!!!!


När vi äntligen va på Landvetter efter en timmas försening så upptäcker vi att dom har lastat av min sulky i Malmö när vi mellanlandade där för att släppa av folk....jippi!!! Så då blev kolckan ännu mer innan vi kunde sätta oss i bilen & åka hemmåt för vi va ju tvugna att anmäla det så att jag ska få tillbax den!

Klockan va 00.20 när vi va hemma, jag somnade visserligen 10.30 men jössös va trött jag va!!

I morse kom mormor & Gizmo väckte oss 8.30!!!! Jaaaaaaaa, jag blev överlycklig när jag såg både mormor & Gizmo!!! Oj va jag hade saknat min lilla lurviga vän!!!
Resten av dagen har varit lugn, vi har fikat med grannen två gånger & varit på Överby & köpt skor till mamma & mat till mig!!!

Jag somnade tidigt idag, men för hoppningsvis sover jag ganska länge imorn ändå, så att mamma får sova ut lite extra!! Annars orkar hon ju inte busa med mig & Gizmo imorn....