Regnet bara öser ner...

Ja idag har det väl inte hänt så värst mycket.... pappa har åkt till dk, morfar kom på en fika med krusbärspaj & vaniljsås, jag & mamma åkte till Överby för att leta gardiner, present till Loke, kläder till mamma & saker mamma kan önska sig i present.... men va tror ni vi kom hem med?! Jo enbart två matkassar.... jaja det är som vanligt detta!!

När vi kom hem från Överby tyckte mamma att vädret såg lite bättre ut så vi gick iväg på långpromenad med Gizmo.... & det började ösregna & åska....jippi... mamma & Gizmo va totalt dränkta när vi kom hem. Jag klarade meig ganska bra i vagnen med regnskyddet!! Det värsta va att precis när vi kom innanför dörren så slutade det att regna & solen sken.... tack gud för att du va tvungen att kissa precis när vi skulle på långpromenad....

Lisa skulle kommit & hälsat på oss idag egentligen men vi kom fram till att vi ska ta det imorn eftermiddag istället. Hoppas det blir bättre väder då oxå!!!

Äntligen uppdatering!!

Ännu en gång har det gått alldeles för långt mellan inläggen.... men men mamma & pappa har haft fullt upp!!

Det har hänt en hel del ses sist!! Melvin & William kom på busbesök & mamma hade bakat äpplepaj....som säkert smakade mumma men vi grabbar fick nöja oss med majskrokar, smörgåsrån & hemmagjord svartvinbärssaft!!! Inte fy skam det heller ska ni veta!!

I måndags åkte jag & Gizmo med mormor till Grundsund & hälsade på släkten medan mamma & pappa åkte med Linda & Hans till Ikea! Jag hade sååå fullt upp med att leka med min syssling Isak som är ett år äldre än mig att jag inte han tänka minsta tanke på mamma & pappa.... jag & mormor hade en heldag med massa god mat & buselibus med släkten!!
Mamma & pappa hade det lite stressigt på Ikea för det va så sjukt mycket folk... men men dom kom i alla fall hem med 2 bokhyller till dvdfilmerna, två hallampor, ett databord & en datastol....& massa annat smått & gott som alltid slinker ner när man är på Ikea!!!

Här hemma har huset varit fullt i stort sett varje dag sen pappa kom hem... nu har alla vägarna förbi hela tiden, det är kanonroligt!!!

Jag har fått en sandlåda nu äntligen som morfar va så snäll & byggde ihop till mig!!! & min gungställning som jag fick när jag fyllde 1 år byggde farmor & farar ihop igår!!! Nu har jag en hel lekplats på våran tomt, underbart!!!

Tvättmaskinen gick sönder så det fick bli en ny illa kvickt eftersom jag blir så smutsig hela tiden säger mamma.... Så nu har vi en superduperbra tvättmaskin!!

Både igår & idag har söta Sofia varit här & lekt med mig så att mamma & pappa skulle få nånting gjort!!! Tusen tack Sofia!!! Idag fick hon till&med hjälpa till & måla en fondvägg i burspråket eftersom jag låg & sussade när hon kom!!

Hmm.... jag har säkert glömt hur mycket som hellst som har hänt sen sist....men men så är det ibland!!

Imorn åker pappa till Dk igen, snyft, & mammas kompis Lisa ska komma & hälsa på oss på eftermiddagen!! Innan dess ska jag & mamma ut & leta nya gardiner till burspråket etersom dom gamla absolut inte passar till fondväggen!!! Sen är det väl säkert lite annat smått & gott som mamma tycker att hon behöver köpa kan jag tänka mig, hihi!!

På lördag är det kalas hos Loke, det ska bli sååå roligt!!!  Just det, måste ju hitta nån fin present till honom imorn oxå!!

Efter ett långt bad i min stoora badkar somnade jag tryggt i pappas famn.... myspys!!

Tyvärr blir det inga bilder förän mamma får kopplat in sin dator ( hon lånar morfars nu) för usb-sladden är bortslarvad & denna datorn har ingen kortläsare.... så ni får tyvärr stå ut, men den som väntar på nåt gott....

Natti natti!!

Näpp inga bilder nu heller...

Mamma har blivit riktigt värdelös på att ta bilder sen vi flyttade hit....men imorn ska jag säga till henne på skarpen att hon måste skärpa sig!!

Hur som hellst så har det väl inte hänt så mycket sen sist.... jag & mamma va på Överby idag med Linda för att kolla efter kläder till mamma men det gick lika bra som vanligt så det blev en fika & matinhandling...jippi....
Sen va det väl meningen att Linda & Hans skulle komma hit & hälsa på i det nya huset.... men dom fick säkert fullt upp med annat så det får bli en annan dag!!

Imorn kommer Melvin & William hit med deras mammor på fika!! Det ska bli såå roligt att träffa dom, det va ju ett tag sen nu!! Det va väl egentligen meningen att det skulle komma mer folk men men....så är det ibland!!

bilder & längre uppdatering kommer förhoppnings vis imorn när pappa kommer hem!!!

Mamma bloggar

Nu blir det äntligen lite uppdatering här!! Vi har haft så himla fullt upp.... i fredags va vi på banken & fick nycklarna till nya huset, underbart!!!! Sen va det full fart med flyttlastbilen, släpkärran & bilarna. Tusen tusen tack till alla som hjälpt till!!!!

Det har varit en lång helg med mycket slit men nu börjar det bli ordning på torpet & Harry har bott in sig ordentligt nu, han trivs som fisken i vattnet... det gör självklart jag oxå!

Men tillbaka till fredagen... M åkte iväg med svärfar till midnatsolsrallyt på eftermiddagen & jag & Harry följde med Sandra, Sofia & Sara in till Fallens för att kolla på Hujeda mig så många sånger, det va kanonroligt.... en stund... Harry började naturligtvis tröttna på att sitta still & nån idiot ringde & sa att jag va tvungen att flytta på bilen för att jag blockerade hans garage.....så det va ju bara att ge sig av mitt i föreställningen & när jag kommer fram till min bil så stod jag inte alls & blockerade hans garage, utan det va bilen framför mig som gjorde det.....fy faaaaaaan va arg jag va... men men det va ju ingen idé at gå tillbaka så vi åkte hem & fortsatte uppackningen istället!!

Lördagen bestod av staketuppsätting, trappgrindsuppsättning & tömning av massor massor med kartonger.... åter igen tack för all hjälp!!!!
På lördagkvällen stannade mamma kvar  när dom andra åkt hem & passade Harry så att jag & M kunde ta en sväng nere på fallens.... men det va ju inte mycket att ha. Dåligt väder & lite folk så det slutade med att vi åt mat, hyrde film & åkte hem & myste ner oss i soffan!!!

Söndagen bestod till stor del av städing av det gamla huset.... så jävla tråigt, men men jag fick i alla fall hjälp av världens underbaraste Linda!!!!! När städningen äntligen va färdig åkte vi till McD & åt en välförtjänt måltid, mmm mums!!!

När jag kom hem igen så hade min älskling åkt till Danmark igen, snyft.... men han är inte borta så länge denna gången som tur är! Så hemma hos mig va istället mamma & passade Harry.... & hon är fortfarande kvar här!! Underbart med barnpassningshjälp & sällskap så man kan få greja så mycket som möjligt!!!

Bilder har jag inte riktigt hunnit med i allt flyttande men det kommer snart, jag lovar!!!

Imorn åker mamma hem till sig igen & jag ska nog försöka ta mig ifrån huset lite....eller om det är någon som vill komma & hälsa på kanske?! Jag behöver träffa lite folk & tänka på nåt annat än uppackning känner jag!!

Förresten så har vi ingen hemtelefon än & min laddare till mobilen har kommit bort i flytten så jag har ingen telefon för tillfället.... vill ni mig nåt så nås jag lättast på msn eller här på bloggen!!!

Hej hopp!!

segarne har börjat skriva

hej

ska informera om att min pojkvän micke har på börjat sin blogg igen efter en lång t uppehåll läs hans sjuka ideer här

hjelmett.blogg.se

Mamma bloggar om semestern!!

Då va man äntligen hemma igen, husvagn hyffsat - hemma underbart!!!! Det är tredje året som vi lånar svärföräldrarnas husvagn & visst det är mysigt & roligt att se sverige.... men det är inte riktigt min grej asså....

Hur som hellst så bar det av till Vimmerby där vi låg på en & samma camping hela veckan ( såå skönt att slippa kämpa med förtältet mer än en gång)
Det va folkracefestival i Vimmerby (största anledningen att vi åkte dig eftersom min kära sambo är galen i det) & Harry tyckte att det va jättespännande med bilarna...första dagen i alla fall!!
Onsdag kväll kom svärföräldrarna till husvagnen & tältade en natt i förtältet haha... & sen följde dom med till folkracet på torsdagen!!!

I lördags bestämde vi att vi skulle till Katthult & Bullerbyn!! Vädret kunde ju varit bättre men vi fick i alla fall sett hur det såg ut, man kände verkligen igen sig!!! I Katthult hade dom till&med griseknoen där, lite synd bara att Harry är för liten för att veta va allt det här är för nåt... Men han fick i alla fall en Emilmysse... passar perfekt på våran lille busunge Emil 2!!

På lördag eftermiddag kom mina föräldrar & hälsade på i husvagnen på fika!! Sen blev det en lite sväng till folkracet med dom för att dom aldrig hade varit på något sånt innan!! Men det spöregnade hela tiden så vi stannade bara nån timma & sen åkte dom hela vägen hem igen!! HIhi jaja så är det när man saknar sina barnbarn.... då kan man åka hur långt som hellst!!! Ni är så söta!!!

Söndag va det final & hur mycket folk som hellst!!! Harry hade hunnit tröttna rejält på att titta på bilar så vi satt & lekte i sanden i stort sätt hela dagen jag, Harry & Gizmo medans pappa fick titta på racet!!
Vi fick även lite besök där vi satt, helt plötligt va vi omringade av 5-6 ungar som ville klappa Gizmo.... självklart fick dom det & det utnyttjade dom till max...tror dom höll på i minst 30 minuter innan dom va nöjda, haha!!! Måste även tillägga att en av tjejerna frågade om min lillebror va tung att bära....hahaha....ser jag så ung ut?! Det tackar man ju för!!!
Det blev lite kärleksdrama som utspelade sig framför ögonen på oss när vi satt där oxå... en liten tjej sprang efter en kille som lekte helikopter, sen kom hon fram till mig & förklarade att han va sååå söt & hon hade gett honom en puss... barn är så underbara!!!!

Resan hem blev allt annat än trevlig.... sista 1½ timmen skrek Harry som en dåre & hade fått 40 graders feber....jippi.... så det blev att vi stannade hos svärföräldrarna, tog tempen, gav honom alvedom & välling & sov en sista natt i husvagnen på "Åsaka camping"... Igår morse hade Harry fortfarande feber men va hur pigg & glad som hellst så vi kunde göra som vi planerat, Harry stannade hos farmor & farfar & vi åkte hem & packade!!!

Som sagt resten av veckan blir det en jäkla massa packande & skräpslängande & sen flyttar vi på fredag!!!Wiiiie!!!!!

NU ska jag uppdatera mig & läsa alla bloggar....får se hur mycket jag missat under veckan!!


Nanar så snällt på folkracetävlingen!!




Mmm gott med ost!!


Skitroligt när man kan stå & titta på folk som går förbi!!


Åååh om det kunde sluta regna nångång så jag får gå ut......


Tittiut i luvan....


Dom är såå söta när dom busar med varandra!!


Tittut ur husvagnen....


Jag har fått en EMILMYSSE!!!


På språng....


Låångt där nere fick jag springa & hämta min busige son....


.... & här fick jag springa igen innan han hoppade i badet!!


"Yyysch pappa sluuta...."


Harry matar sin bebis med nappflaskan....

Mamma bloggar!

Haha Emma du är nog ute & cyklar tror jag!! Det skulle vart sista helgen i juli annars men vi får flytta in tidigare!!!

Igår kom världens bästaste & underbaraste älskling hem till mig!!!! Vi hämtade honom vid stationen sen blev det pizza med hem som vi satt & myste med på altanen!!! åååh jag är så lycklig över att vara din!!!
När Harryplutt somnat bad vi vår kära granne att hålla ett öra åt vårat håll & så gick vi ner & tog ett uuuunderbart kvälldopp, gissa om vi hade mysigt!!!

Efter det svalkande doppet blev det film & ännu mer mys i soffan till älskis inte orkade hålla ögonen öppna efter sin långa resdag... då blev det natti natti!!

Som vanligt va jag &Harry uppe före tuppen medan mitt hjärta ligger så sött & sussar!! Har inte riktigt bestämt mig hur länge han ska få ligga där & se söt ut.... snart snart blir det bus & hopp på pappa i sängen!!!

Sol sol sol & bad!!

Idag åkte vi till stora badplatsen här i Öresjö för omväxlings skull & badade som bara tusan i det numera riktigt varma vattnet!! Massor med folk va det som jag hade fullt upp med att spana in & lite senare kom även Linda dit & myste med oss!!
Innan vi åkte hem blev det en glass i kiosken & sen somnade jag så sött i bilen på vägen hem & fortsatte sova en bra stund efter att mamma lyft över mig i vagnen... sol & bad tar på krafterna!!
När jag vaknade igen va jag totalt otröstlig, mamma försökte med allt men ingenting hjälpte.... till slut gick vi över till våran kära granne & då fick jag annat än gnäll & skrik i tankarna!! Jag satt & lekte med en after eight kartong hur länge som hellst!!! Hur ska vi klara oss utan Berit???
Det va fortfarande fruktansvärt varmt så vid 19 tiden gick vi ner & tog ett kvällsdopp i sjön allihop...eller ja... jag fick inte bada för mamma ville inte att jag skulle bli pigg igen!! Men men det va roligt att titta på när mamma simmade runt som en tog för att det va sååå underbart med ett kvällsdopp!!!

Nu ligger jag & småpratar i sängen innan jag snart slocknar helt.... Mamma ska ta en glass & sätta sig på altanen med sin bok & bara njuta av den sköna kvällen!!!

(vi skulle egentligen vart iväg till Ua på nattsudd men varken jag eller mamma orkade sätta oss i den varma bilen igen....)

Imorn vet jag inte riktigt va som händer...nån som vill hitta på nåt?!

Snabbis fika med bad!!

Idag åkte vi till Loke, Sandra & Johannes för att fika & bada i Lokes pool! Men varken jag eller Loke va så värst intresserade av att bada men mamma tyckte att fikat som Sandra köpt va supermumsigt!!!
När vi väl fått på oss kläderna & blöjorna så blev vi jättesugna på att bada i poolen...haha så fi fick provat uppsugningsförmågan i våran blöjor jag & Loke!!!
Men som sagt det blev en kort fika för Loke va jättetrött & ville sova, Sandra & Johannes skulle städa & packa inför bröllopet på fredag & jag & mamma skulle hem & laga mat!! Det va i alla fall roligt att träffas en stund!!

Hemma blev det självklart ett bad i sjön med grannen. Denna gången upptäckte jag hur kul det va att sitta vid kanten & kasta stenar, så det blev ett ganska långt bad idag!! Efter badet blev det lite fika på våran altan & sen tvättade jag & mamma bilen för den va sååå dammig efter allt körande på den torra grusvägen.

Efter att jag somnat så fick mamma äntligen klippt färdigt resten av "höet" på våran gräsmatta, så nu är det färdigklippt inför ägarbytet!!

Det har vart massa vel fram & tillbaka om när pappa ska komma hem denna veckan men nu verkar sista budet vara fredag!!!!!! Wiiiiiiiiiiiiie, jag saknar min pappa jättemassamycket!!!


Så här stor & stark är jag!!


Se upp för dåren.....


När mamma la in klädseln i tvättmaskinen passade jag på att klättra upp & sätta mig i vagnen & kolla konstruktionen....


...& självklart kunde jag ta mig ner oxå, & upp igen, & ner, & upp, & ner....tills mamma inte vågade låta mig hålla på längre.... tråkmons!!!