Rasmus, Alex & Gbg!

Jag har haft två kanondagar till....vilken vecka!!!!

Igår åkte jag, Gizmo & mamma till Uddevalla... Först blev det fika & bus hos Rasmus & Madde! Rasmus som är 2 år äldre än mig försökte lära mig hur man kör grävskopa & bil....jag fattade inte så mycket men det va roligt som bara den!!!





Sen va det dags för nästa ställe...Alex & Millan!!!!



Alex & jag är lite mer jämngamla...så det blev lite enklare lekar där, krypa, resa sig, pilla på massa saker, röja i leksakslådan.... jag klättrade till & med upp i lkesakslådan, hehe busigt va?!



När vi hade busat & fikat färdigt hos Millan & Alex så åkte vi vidare till det sista stoppet för dagen - mormor & morfar!!!
Mamma passade på att klippa sig & sola mednas jag & Gizmo hade fullt upp med att underhålla mormor tills morfar kom hem från jobbet...



(mormor hade jättespännande böcker som jag fick bläddra i...)

Jag somnade tidigt även denna gången, inte så konstigt kanske efter allt bus & knappt 5 minuters sömn på hela dagen!!


Idag åkte jag & mamma till den stooora staden Göteborg!! Vi hälsade på en kompis till mamma som hon inte hade sett på 4 år... hon va jätterolig att leka med!!! Det blev fika även hos henne & sen gick vi en promenad in till stan!! Mamma köpte 3 böcker till mig på bokrean!!
När vi skulle gå tillbaka igen så spöregnade det, så vi åkte spårvagn!! Det va säkert spännande, men jag stensomnade direkt... det e ansträngande att hålla koll på allt folk i Nordstan!

Idag verkar det som jag har tänkt att vara uppe länge... mamma är hur trött som hellst men det e inte jag...





Ännu en kanondag!!

I morse vaknade jag tidigare än vanligt, men jag somnade faktiskt tidigare igår oxå....

På förmiddagen kom tant Linda & fikade... sen åkte jag & mamma med henne till Uddevalla för att hon skulle ta hål i örat. Jag tyckte det va hur spännande som hellst!!! Tills jag kom på hur hungrig jag va förstås... då fick mamma skynda sig hem till maten! Det blev laxbullar med potatis & vit sås, mmm mums!!!

Efter maten bar det iväg till farmor & farfar. Försat satt vi runt bordet allihop & fikade, men det dröjde inte länge innan alla fem satt på golvet & lekte, haha!!! Både jag & gizmo är helt slut efter allt busande med famor & farfar så det blev tidigt i säng för mig idag igen... men mamma hoppas att jag kan sova lite längre imorn ändå!

(tyvärr inga bilder från dagen för mamma hade glömt att ladda kameran...ajjabajja mamma)

Imorn ska vi först hälsa på Alex & Millan, & sen vidare till mormor & morfar & sova över, kanon!!!!

natti natti


En kanondag!!

I förmiddags kom Jennie & Nova hit & åt frukost!!! Det va kanon...jag är lite hemligt förälskad i Nova, men säg det inte till nån!! Nova fick både gröt & strumpor av mig tihi... men när hon började leka med mina leksaker så tog jag dom ifrån henne, nån måtta får det ju änna va!!! Mamma sa att jag va för egoistisk, men jag har ingen aing om va det konstiga ordet betyder....





När Jennie & Nova åkt hem gick vi en promenad & jag somnade som en stock efter allt bus...

Sen va det dags för Öppna Förskolan. Jag lekte mest med William & Melvin, eller nä förresten jag lekte mest med mig själv när jag tänker efter... Mamma bara satt & tjata en massa med dom andra mammorna. Dom ska tydligen till Ullared på lördag, tiiiidigt, till&med innan jag har vaknat ska dom åka!! Hoppas mamma köper massa fint till mig!!!!

Undra va jag & pappa ska hitta på för nåt skojigt på lördag när vi har mf=mammafritt!!!! Hopaps det blir nåt killigt....

Näpp idag somnar jag tidigt för jag är helt slut efter allt bus & lek, natti natti

 

Tove & Tuss!!

Medans mamma satt & fikade & pratade massa tjejtjaffs med Linda så passade jag på att busa med några lurviga filurer som bodde hos Linda, Tove & Tuss! Det va jätteroligt att leka jage med dom. Gizmo verkade va rädd för dom, men jag för står absolut inte varför. Katterna va ju jättesnälla!!

Mamma fick en present från Chile:


Resten av dagen har varit lugn, en promenad i det fina vädret, lite bus & ett härligt bad som avslutning innan vällingen!!



Natti natti!!!

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Jag trodde ju att mamma & pappa skulle till Överby igår för att handla i massa roliga affärer, men inte då... dom skulle bara handla mat, & hur kul är det på en skala....blääää!!!!

Men på eftermiddagen blev det en sväng till till Överby & då gick jag mamma & Theres i dom roliga affärerna!!


Spana in rockstjärnan!! ( dumma mamma köpte inte dom till mig....)

Jag va hur snäll som hellst i över två timmar när dom gick runt & kollade tjejkläder & tjejskor.... men inte hjälpte det, jag fick bara en tråkig solhatt som jag tydligen måste ha på Maderia... jaja bättre lycka nästa gång!!!
Mamma fick i alla fall äntligen köpt en jeanskjol, så nu slipper jag höra det tjatet, *pust*!!

När vi kom hem till pappa igen va jag jättehungrig & grinig. Men efter grötpåfyllningen så va det full fart igen!!


På nått sätt hamnade jag uppe på min leksakskorg...


...men till slut tog jag mig ur. Alla sätt är bra utom dom dåliga!!!

Idag ska pappa åka tillbaka till Danmark, snyft, men han är inte borta så länge denna gången!!!!
Vi ska träffa mammas kompis Linda senare idag. Tant Linda har varit i Chile i 5 veckor så mamma är jätteglad att hon har kommit hem igen!!

Hehe...

Jag väckte pappa 7.30 imorse... han va jääääättetrött men jag tyckte det va hur roligt som helst att hoppa runt i sängen hehe!!!!

Nu bygger pappa ett "braskamin-skydd" så att mamma ska kunna elda utan att behöva passa mig varje sekund... tråkigt ju, elden e hur fin som hellst & jag får aldrig titta ordentligt på nära håll....


Jag vill alltid leka med Gizmos leksaker istället för mina...tur att vovven e så snäll & låter mig göra det!!

Jag hörde nåt om att dom skulle till Överby & handla på eftermiddagen. Då ska jag se så där riiiktigt söt ut så att mamma & pappa köper nåt fint till mig!!!

hej svej....

Jag ser det snööööar....


" Määäh mamma stör oss inte nu då men den där dumma kameran....jag & pappa ska ha killsnack...."

Jag hann somna igår innan pappa kom hem *snyft* men i morse blev jag jätteglad när jag fick se att pappa va hemma!!!!

Jag har inte lyckats att övertyga mamma om att vi ska göra en snögubbe, men jag har åkt pulka på våran gräsmatta & det va superroligt!!! Tills jag hade krånglat av mig ena vanten & stoppade ner den i snön.... jag hade ingen aning om att det vita va så fruktansvärt kallt.

Pappas kusiner kom på fika & hade med sig en present till mig.... En Puma dress & en puma t-shirt. Jag ville ha på mig dom nya kläderna direkt!!! Kolla va snygg jag blev i dom:





Nä nu ska jag nog sova lite....mamma tycker att jag är jättegrinig....

Massor med snöööö...

Efter morgonens bravader har vi tagit det väldigt lugnt. Mamma har rensat sin garderob & slängt hur mycket kläder som hellst, säkert bara för att hon ska kunna säga " jag har inget att ha på mig så jag måste ut & shoppa...."

Efter en eftermiddagspromenad i snön bjöd vi in oss själva på en fika hos grannen!!! Hon hade precis gjort semlor & jag fick smaka lite på grädden, mums!!!

Nu är det bara en timma kvar tills pappa kommer hem!!!! Jag ska spara min sista energi till att busa med honom....Sen blir det nog ganska lagom för mig att få välling så att jag kan somna gott i min säng.





Imorgon ska jag fjäska med mamma så att vi (hon) kan bygga en snögubbe till mig....hihi

Det som inte får hända....

En av dom värsta mardrömmarna för en mamma hände min mamma i morse... Jag lyckades ta mig ur mammas grepp på skötbordet & kastade mig ner med huvudet före rätt ner i golvet, det va inte så roligt som jag trodde det skulle vara....DET GJORDE JÄTTEONT!!!!! Nu kryper jag runt & ser ut som en slagskämpe, för jag har vi 9 månaders ålder fått min första blåtira!!!!



Mamma är fortfarande skakis efter mitt svanhopp...men jag leker precis som det aldrig har hänt något!!!!

Då va det dags...

Efter allt tjöt från olika håll så har jag äntligen fått tummen ur r... & skaffat mig en blogg!!!

Jag vaknade kl 4.30, ungefär som vanligt & då var det dags för välling följt av lek, kryp & massa bus med mamma & Gizmo!!! Sen var det bara att pälsa på sig & ut i kylan på morgonpromenad.... den vanliga morgonrutinen för familjen i det röda huset lääänst in i skogen!!



Vid lunch åkte vi & hälsade på tant Josefina & lilla Elsa som hade massor med roliga leksaker som jag fick låna medans mamma & Josefina mumsade på en smarrig äpplekaka till kaffet!! Det fanns även 2 stooora soffor med massa mjuka härliga kuddar hemma hos Elsa som jag fick slänga mig i... kanon tyckte jag, livsfarligt tyckte mamma!!



Farmor & farmfar kom på besök efter jobbet & hade med sig kebabb med mos till mamma....alla tre satt & mumsade medans jag & gizmo ville leka & ha uppmärksamhet!!!

Nu sussar jag supergott i min säng & hoppas att den här dumma förkylningen har lugnat ner sig tills imorn när pappa kommer hem frn jobbet i Danmark, så att jag orkar busa riktigt ordentligt med honom!!!



natti natti