Idag va det visning!!

10.30 idag va första visningen så då åkte jag, mamma & Gizmo in till stan för att fika med mormor!!! Det va kanonmysigt i solen så vi satte oss på Strandgatan... & vem kommer inte dit när vi sitter där & precis har käkat färdigt om inte Elsa, & självklart med sin mamma Josefina!! Det va hur roligt som hellst att träffa Elsa igen, vi satt & petade på varndra över vagnarna hehe!!! Sen skrek jag lite för högt som vanligt så Elsa blev rädd & började gråta....då va det dags för oss att gå vidare tyckte mamma så att Elsa skulle få äta mat i lugn & ro!!

Efter Strandgatan åkte momor med oss hem en sväng för hon ville se hur rent & fint vi hade det hemma nu. Hon blev väldigt inponerad av mammas städning!!!

Sen va det dags för nästa visning kl 16.30 så momor & Gizmo åkte hem till Uddevalla &mamma & jag åkte inn till stan vid 15 tiden för att ha pizzapicknick med Linda.... men jag sov under hela picknicken.....skit oxå, ingen pizza till mig....
Sen va det vidare till famor & farfar för att fira Valborg & mysa lite i kvällssolen på deras altan!! Till slut ringde mammas telefon & sammanlagt under dagen hade det varit 10 stycken & kollat på vårat hus, helt otroligt efter så kort tid, & på Valborgsmässoafton dessutom!!! & det bästa utav allt, vi har redan fått ett bud på huset, visserligen 50 000 under det vi vill ha...men det är en väldigt bra början!!! Vi ser med spänning fram emot måndag när mäklaren ska ringa runt till alla 10 personerna & så får vi se & hoppas på att det blir budgivning!!! Håll tummarna för oss nu i helgen allihop!!!!!

Det blir tyvärr inga bilder idag heller... men imorn kommer mormor & morfar hit & ska grilla & sova över....så nån tid ska det väl bli över så att morfar kan kolla va problemet är!!!

Som sagt imorn skriver mamma på kontraktet för det nya huset, WIIIIIIIIIIIIE!!!!!

Ha det super så ska jag uppdatera hur det går med huset så fort det hänt nåt nytt!!!

Säg grattis!!!

Sent igår kväll efter att jag hade somnat (20.00) så fick mamma ett samtal, & vet ni?! Vi har vunnit budgivningen, DET ÄR VÅRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamma ska skriva kontrakt imorgon!!!

Igår va vi lite överallt, först åkte vi till Vbg & fikade med två av mammas arbetskompisar & deras barn!!! Äntligen fick vi träffa Ewas lille Milo som redan hunnit bli 5 veckor, åååh va liten & söt han va, men tråkmonsen sov hela tiden.... Jennies lilla Nova (som jag är hemligt kär i) va lika söt som vanligt!!!

Sen åkte vi vidare till nästa fika, hos Sandra & Loke!!! Vi han inte stanna där så länge för farmor & farfar skulle komma hem till oss efter jobbet, men jag hann busa lite med Loke, William & Hugo!!

Mamma har fortfarande inte lyckats få in bilderna i datorn så tyvärr blir det inga nu heller....


Kanske kanske....

På torsdag ska det komma 5 stycken på visning!!!!!! Men senaste imorgon måste vi lägga ett bud på det nya huset...va tror ni?! Vågar vi chansa?!

Imorse åkte pappa till Danmark igen, mitt i husförsäljning/husköp....dåålig timeing att lämna mig, mamma & Gizmo med allt detta... men men måste man jobba så måste man!!!
Idag har vi fikat hos grannen & sen fick dom mig att somna så att mamma kunde röja i pappas snickarbod, dammsuga, skaka mattor, tvätta golv & skura badrummet i 3 timmar!!! Visst va jag snäll som sov så länge & lät mamma städa!! Sen åkte vi till överby & handlade lite mat å nya blommer till köket (dom gamla mådde inte så bra...) & när vi kom en bit på grusvägen mötte vi en bil som stannade oss & frågade vart vesteviksvägen 7 låg...hahahaha..... "ja följ efter mig, vi bor där, sa mamma".... & dom tyckte att allting va hur fint & perfekt som hellst....det lät nästan som dom ville köpt det direkt... men dom skulle komma tillbaka på visningen på torsdag!!! Allt verkar ju lovande eller hur?!

Jag har snott två bilder från grillfesten på mamma & pappa, jag lovade ju att visa er hur busiga dom kan va!!!





Mamma har tagit massa fina bilder på mig dom senaste dagarna men datorn krånglar så mamma kan inte lägga in dom....knepigt....datorn hittar inte kameran, inte ens när hon sätter in minneskortet direkt i datorn...hjälp!!!!!

Ensam med mamma igen...

Jag har haft en fantastisk helg!!! I lördags kväll va jag på barnkalas med farmor & farfar hos deras kompisar son Markus som är 1 år äldre än mig! Det va såååå roligt, vi busa & lekte & röjde runt precis överallt!! Det är förresten från Markus som jag får massa fina kläder hela tiden som han har växt ur!!

Mamma & pappa va ju på grillfest när jag va hos farmor & farfar & som jag har förstått så hade dom hur roligt som hellst!!! Mamma sjöng till&med Singstar, hon som hatar sånt, duktig mamma!!! Mamma hade inte med sin sin kamera dit men hon får säkert bilder från dom andra snart så ni kan få se hur busiga mina föräldrar är!!!

Igår körde farfar hem mig & sen grejade pappa & farfar massa med huset så nu är det i stort sett färdigt för visning, hoppas hoppas det går fort!!!!!
Wooooooooooooow uppdatering!!!! Våran mäklare ringde precis & efter 1 ½ dag som huset legat ute på hemnet så är det redan 3 som vill komma på visning & visningen kanske redan blir imorn!!!! NU måste mamma städa ordentligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har inte tid att sitta här mer...hej & hopp!!!

Åååh vilken underbar dag!!

Jag är redan hos farmor & farfar & busar, pappa är på rugbymatch i Vbg & mamma småpysslar hemma i det fina vädret med riktigt bra partymusik på hög volym & laddar inför kvällens grillfest!!! Vädret kunde inte vara mer perfekt idag!!!

Mamma & pappa måste dock vara pigga & fräsha imorn för imorn är det ännu mer fix med huset som måste göras nu när det ska säljas!!!! Huset bör finnas ute på hemnet när som hellst nu!!

Håll tummarna!!

Förlåt för att jag inte uppdaterat men mamma har haft så fullt upp med huset, & jag måste ju erkänna att jag faktiskt inte kan blogga själv, utan mamma måste skriva det jag säger att hon ska skriva....
Igår va vi på visning i Skogshöjden på ett bostadsrättsradhus (vilket långt ord det blev) & det va kaaanonfint!!! Vi vll vill vill flytta dit, men det va två par till där som också va väldigt intresserade & vi måste få sålt vårat hus så vi inte står med två.... men men mäklaren va här idag & tog kort & grejer så mamma & pappa har grejat & städat & fixat hela dagen!! Imorn finns vårat hus på hemnet & sen är det bara att hålla alla tummar som finns på att det blir en snabb & bra försäljning!!!

Imorn ska jag sova hos farmor & farfar för att mamma & pappa ska på grillfest med massa andra mammor & pappor!!! Det ska ju vara kanonväder imorn så jag hoppas att dom får superroligt!!!

Det har varit dåligt med bilder nu det senaste men mamma har lovat att skärpa sig & ta mer kort på mig hehe!!!

Här händer det grejer!!

Igår va jag, mamma & Linda på Överby!! Mamma köpte jord & gödsel till vinbärsbuskarna som hon skulle plantera & så hittade hon äntligen en skinnjacka!!!!! Hon blev jättejättelycklig, haha knäppa mamma, det va ju bara en jacka ju!!!

I morse va mamma hos tandläkaren & våran granne Berit kom hit & lekte med mig när mamma va där!! När mamma kom hem igen fikade vi & då fick vi shockbeskedet att hon ska flytta....våran underbara älsklinggranne ska lämna oss ensamma här ute i skogen.... När mamma berättade detta för pappa gick det snabbt för dom att komma fram till att vi oxå ska flytta!! Jag & mamma kan inte va helt ensamma här ute när pappa är i Danmark, så vi ska flytta in till civilisationen igen!! Imorn ska vi gå på visning i Strömslud, här går det undan må ni tro!!!

Imorn kommer mormor & gammelmormo hit & hälsar på.... senare kommer även morfar för att hjälpa mamma att tapetsera det sista i hallen så att den blir färdig inför försäljningen!!!

se upp alla stadsbor, här kommer jag....

Utmaning!!

REGLER: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Vad heter du? Harry
Ett ord på 4 bokstäver? Hals
Flicknamn? Helén
Pojknamn? Henrik
Yrke? Handelsminister
Färg? Havsblå
Klädesplagg? Hatt
Mat?   Hamburgare
Sak i badrummet? Hårborste
Plats/Stad? Helsingborg
En orsak att vara sen?
Hisstopp
Något man skriker? Helvete!!! 
Film:
Hamilton
Något man dricker?
Hallonsaft
Sångare/band? Hammerfall
Djur? Hund
Gatunamn? Hamngatan
Bilmärke?  Hummer
Sång?
Helan går
Aktivitet med många deltagare? Handboll

Vad heter du? Kajsa
Ett ord på 4 bokstäver? Katt
Flicknamn? Karin
Pojknamn? Krister
Yrke? Kock
Färg? Kornblå
Klädesplagg? Kjol
Mat?   Köttbullar
Sak i badrummet? Kam
Plats/Stad? Karlstad
En orsak att vara sen?
Kaos
Något man skriker? Kasta bollen!!!
Film: Klappjakten
Något man dricker?
Kaffe
Sångare/band? Kicki Danielsson
Djur? Ko
Gatunamn? Kungsgatan
Bilmärke?  Kia
Sång?
Kom & ta mig långt härifrån
Aktivitet med många deltagare? Kull


Utmanar alla som vill =D

Kalasfika hos William & Marie!

Farmor lovade mig pannkakor igår när vi åkte hem från Danmark, men det stället vi stannade & åt på hade inga pannkakor.... Så mamma fick göra det till mig idag istället, mmm va gott det va!!




Färdig för kalaset!!

Mamma hade planerat att vi skulle åka till öppna förskolan idag & frågade Melvin & Emma om dom skulle dit.... men det skulle dom inte utan dom skulle till William & Marie på kalas/fika för Marie som fyllt hela 21år....!! Så det blev att följde med dit & jag lekte som vanligt som en vilding!! Tuva, Loke & Benjamin va  oxå där... & självklart deras mammor!!

Vi fick massa majskrokar & jag körde runt Loke i gåstolen.... jätteroligt!!! Williams enorma vovve gav mig massa pussar så jag blev helt blöt i hela ansiktet!! Hehe Gizmo är ungefär lika stor som deras vovves huvud!!

Nu ska jag sova & mamma ska slipa & spackla i hallen!!

Hemma igen!!

Nu är vi hemma igen efter en lååång dag i bilen hem med mamma, farmor & farfar.....utan pappa snyft!!!
Jag orkar inte skriva så mycket idag så jag visar lite bilder som får sammanfatta resan lite!! Sen ska jag bada & få välling & nana i mitt rum i min säng!!!!!


På väg "hem" till pappa!!



Nakenfis spanar in köket....


På uteplatsen på baksidan fanns det massa roligt att pilla på....


Hihi visst är jag söt?!


...men tydligen inte tillräkligt söt för att få göra va jag vill. Mamma blev grinig på mig när jag kastade in sten i vardagsrummet ifrån uteplatsen... men jag förstod inte riktigt va problemet va med det!!


Spanar in fiskarna på nääära håll på danmarks Akvarium!!!


Bjuder på en bild på världens bästa mamma, hihi!!




Så här roligt tyckte jag det va att åka hem i bilen i massa massa timmar...



Jaaaaaaa, äntligen hemma på min älskade trappa!! Denna coola lastbil fick jag av farmor & farfar!!


Detta va den stora hemligheten från Ullared....en sandlåda!!!!! Men utan sand än så länge....jag ska ju trots allt inte få den föran jag fyller år!!

Natti natti!!

En dansk uppdatering!!

Hej på er dær hemma i Sverige!! Jag måste ju hinna med att uppdatera lite æven om jag ær på semester, tycker ni inte det?!
Ullared va helt okej faktiskt, det gick bættre æn mamma & pappa førvæntat sig! Jag satt i kundvagnen mitt bland alla varorna & slængde ut det som jag inte tyckte att vi behøvde køpa!!! Jaqg fick jættefræcka klæder & tydligen så har dom handlat færdigt till min 1årsdag nu oxå.... men det fick jag ju som vanligt inte se....sååå taskigt, jag ær ju nyfiken ju, det måste dom førstå!!!

Bilresan till Danmark var ingen højdare, sista timman efter att vi åkte øver med en stooor båt så tyckte jag att det va katastrof, hur længe tror dom att en kille som jag vill sitta still egentligen?! Men nær vi æntligen kom fram dit pappa bor så va det jættefint!!! Massa grus & græs på utsidan, & vet ni, dom har en trappa i huset!!!! Men som vanligt får jag aldrig gøra det som ær roligt, så dom satte før en dum stol framfør trappan så att jag inte kunde klættra.....

Hmm ja va har vi gjort i Danmark nu då?! Vi har gått massa promenader, hælsat på på pappas arbetsplats & træffat hans chef & arbetskompisar! Dom va jætteroliga & jag fick krypa runt massor inne på kontoret!!
Igår åt vi middag hos det paret som pappa & Pierre hyr lægenheten av!! Finn & Lynette hette dom! Mamma & pappa fick trerætters med olika vita & røda safter till, jag tror i alla fall att det va saft.... & maten va tydligen kanongod, som værsta lyxresturangen sa mamma!!! Jag tyckte oxå att det va kanon før jag fick gøra precis som jag ville hos dom før dom hade plockat bort allt jag inte fick pilla på innan vi kom dit!!!! Lynette har jobbat både på dagis & som dagmamma så hon visste va hon sysslade med!! & Finn har varit kock i øver 30 år med en egen resturang, så han visste oxå va han sysslade med!!!!
Jag va jæææættetrøtt nær vi kom hem igår kvæll så jag somnade snabbt efter att jag fick pyjamas & vælling! Mamma & pappa va så mætta att dom knappt kunde røra sig!

Idag kommer farmor & farfar hit till Danmark & hælsar på!! Vi ska till hmm... ja Havets hus kan man væl kallade, & kolla på massa fiskar idag!!
Imorgon ska jag & mamma åka hem igen med farmor & farfar....pappa måste stanna en vecka till & arbeta, alldeles ensam, snyft!!!!

Bilder från Danmark kommer nær vi ær hemma igen!!

Mitt första barnkalas!!!

Idag bar det av till mitt första barnkalas!!!! Det va min kompis Alex i Uddevalla som fyllt 1 år! Jag hade aldrig träffat Alex kompisar innan men dom va hur snälla som hellst... det va ett kanonbra kalas!!! Massor med majskrokar & en nallebjörnstårta med nonstop, massa leksaker & massa ballonger!!!


Här har vi födeledagsbarnet!!!



Ballongkrig....



... & ett bord fullt med mumsigheter!!

Nu kommer snart pappas kompis Stridh & hans tjej Erika på fika... hoppas jag orkar hålla mig vaken tills dess!!!

Imorn ska jag, mamma & pappa till Ullared & sen vidare ner till Danmark & se hur pappa har det där nere, spännande!!!

Lugn & mysig hemmadag med mamma!!

Pappa åkte iväg vid lunch & då gick mamma, Gizmo & jag över till grannen & fikade!! Även grannarna i det tredje huset här längst in i skogen va med & fikade, jättemysigt!! Det blev bullar, äpplekaka & marängswisch i trädgården. Jag fick smaka lite på vaniljglassen, mm mumma!!

När pappa kom tillbaka hade han både Stridh & Roger med sig.... men ingen trall, bara gipsskivor till hallen!!!  Jaja man kan väl inte få allt.... sen åkte dom igen.... fotboll & mat & jag fick itne följa med, taskigt!!!

Men men va är en bal på slottet.... mamma fick i alla fall vinbärsskott av grannen som vi planterade i hinkar så länge... mamma måste köpa mer jord imorn så att vi kan plantera dom riktigt!!!!

Bilder från dagen:

"Hmm undra hur mycket grejer jag kan stoppa in här innan nån säger till mig...."

            


                       


Nu har jag precis fått välling & somnat i min säng.... & snart kommer pappa hem med mat till mamma för hon är jättehungrig!!!

Granfällning rätt in i trädgården.....

Haha ja gårdagens granfällning gick väl sådär... världens största gran ville hälsa på lite i våran trädgård tydligen... 2 millimeter från gäststugan & 2 meter ifrån huset men mitt på staketet & torkvindan landade den..... hahaha så går det när experterna farfar, pappa & Göran är i farten!!!

        

När dom fått rensat upp allt som inte va på rätt plats så blwv det utefika med paj & vaniljsås... men jag fick inte smaka... taskigt!!!


Hihi visst är jag söt i min "lusekofta"!!!


Sen kom pappas kusin Anders & hans tjej Theres & hälsade på!! Det va jättelänge sen vi träffade dom så det va kanonroligt!!! Dom satt & tjata medans jag kröp fram & tillbaka över trappan, gången & gräsmattan.... det e sååå roligt att va ute!!


Imorse fick jag smörgås istället för gröt & det va hur gott som hellst!!!

Idag ska pappa & fabbo Stridh till Byggmax & köpa trall till våran nya altan!!! Sen skulle dom på fotboll & jag va tydligen för liten för att hänga med grbbarna så jag, mamma & Gizmo ska bara va hemma & ta det lugnt idag så att jag får vila upp mig till kalaset imorn!!!!

Idag är jag mycket piggare!!!

Igår hade vi en underbar påskafton hos gammelmorfar!!! Vi dukade långbord i trädgården & åt påskmiddag, sååå mysigt!!!! Jag va i stort sett lika slö & hängig igår oxå... men jag hade ändå fullt upp med att hålla koll på alla fyra hundarna & leta påskägg!!!
Efter två försök från mamma & pappa med att ge mig min favvismat, spagetti & köttfärssås, så fick vi åka hem.... klockan va visserligen 19.30 eller nåt sånt men hade jag bara ätit min mat så hade jag fått stanna & se på påskbrasa & fyrverkerier....skit oxå!!! Men men mår man inte bra så gör man inte... Jag fick i mig lite gröt när vi kom hem i alla fall & somnade efter lite gnäll. Men sen vaknade jag vid 1 & ingenting som mamma gjorde hjälpte.... till slut fick pappa mig att somna i mammas & pappas säng, mysigt!!!!
Pappa är helt slut nu stackarn, han kommer nog sova läänge idag efter denna natten!!!
MEN vet ni va?? Jag mår mycket mycket bättre idag.... jag är hur pigg som hellst!!!!!!!

Här kommer lite bilder från min första påskafton!!

Gizmo & hans kusin Jossan....


Åka skrinda när man är sjuk är en en klar favvis!!!




Kaninen Maja som farmor fick av mig, mamma & pappa....




Mamma hatar som vanligt att vara med på kort....




Detta är från i morse....visst ser jag busig ut igen!!!

För hoppningsvis är det bättre....

Jag vaknade 6.25 idag & fick gröt & drack massor med vatten, sen somnade jag om igen & sover fortfarande nu 1 timma senare.... hoppas hoppas att jag kommer må bättre idag!!!

Jag gjorde ett litet försök att äta gröten själv idag oxå, det gick väl sådär.... jag matade mest muggen!!!







Stackars mig...

Igår eftermiddag va jag helt hysterisk & otröstlig i flera timmar....efter att ha fått välling en andra gång spydde jag som en gris, jag dränkte hela mamma, mig & soffan.... men sen mådde jag hur bra som hellst!!! Det va säkert nåt jag stoppat i mig när jag va ute & busade under dagen... mamma & pappa va medvetslösa men jag höll igång dom i över 2 timmar till & somnade inte förän 23.30... sen vaknade jag vid 1.00 igen & va hungrig, inte så konstigt eftersom jag somnade på helt tom mage....

Idag har jag varit väldigt seg hela dagen & knappt velat äta nånting... men i morse kom mormor & morfar på påskfika &  jag fick en jättefräck racerbil i mitt påskägg!!!! Sen bar det iväg till Glimmingen med mamma, pappa, mormo, morfar, farmor, farfar, moster, Mange, Sara, Göran & sofia för att köra gokart!!!! Det va hur spännade som hellst & alla körde som tokar!!!
Efter över 2 timmar på Glimmingen åkte vi till Sara & Göran för en grilldag...mm helt underbart!!! Jag va fortfarande hängig men jag klagade inte utan busade lite lagom mycket.... men när det va dags för mig att få min välling innan vi skulle åka hem så upprepades gårdagen.... denna gången dränkte jag mig & farmor.... mamma & pappa blev jätteoroliga så vi åkte hem direkt & jag stensomnade i bilen!!
När vi kom hem fick jag pyjamas & gröt & somnade sedan hur gott som hellst & har nu sovit i över 3 timmar.... hoppas att jag kan sova hela natten & att jag mår bättre imorn!!!!

Här kommer lite bilder från dagen!!











Måste självklart tillägga att pappa vann gokarten 2 gånger av 2 möjliga....!!! & dessutom så tycker jag att mamma va klart snyggast i gokartdressen!!!!

Imorn är det påskafton & för hoppningsvis mår jag bättre imorn för då ska vi till farmor & farfar & äta påskmiddag, tända påskbrasa & skjuta upp raketer!!!!

(Mamma tillägger att alla bilderna i detta inlägget är tagna med mammas nya systemkamera!!!!!!!!!! Wiiiiie!!!!)

Torp!

Pappa sov jättelänge igår....ända till 8.30... då är ju nästan hela dagen borta tycker jag!!! Man ska gå upp tiidigt så man inte missar någonting!!



Men men när pappa äntligen vaknat & vi hade ätit frukost & gott ut med Gizmo så åkte vi till Torp & kollade på sandlåda till mig.... vet inte om dom kom fram till vilken jag skulle få i 1års present men..... & så kollade vi på systemkamera som mamma så gärna vill ha, men jag tror inte dom kom fram till nåt vettigt där heller!!

Igår kväll busade vi massor i mammas & pappas lånesängar som dom fick igår.... det blev tydligen ganska lång leveranstid på dom sängarna dom beställde.... men det spelade mig ingen roll alls, dom här sängarna va kanon att busa i!!!! Sen fick jag välling & somnade lagom innan gassbilen kom så att både mamma & pappa kunde gå dit, gottegrisar!!!

Nu kryper jag runt i pyjamas...


....Gizmo ligger snällt & väntar på att få sin morgonpromenad...


....& pappa sover!! Så det är bara för mamma att klä på sig....

Världens lyckligaste dag!!!

Jaaaaaaaaaaaaa det är världens bästa dag idag, vet ni varför?! Jo för att PAPPA kom hem idag!!!!!!!!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Men till fortsättningen från igår: Jag vaknade efter 1 timmas sömn & var vaken i två timmar till igår kväll, somnade kl 20.00, vaknade 5.00 & håll i er..... somnade om igen till 7.30!!! Gissa om mamma va glad i morse, hon fick sovmorron!!!

Idag har vi fikat hos grannen, fikat med Linda som kom & hälsade på oss.... & vi har lekt med sten, det e såå roligt!!!!





& jag har äntligen lärt mig att man ska backa ner för trappan så att man inte gör en frammåtvolt!! Mamma blev jättestolt!!!

Sen åkte vi till Överby... jag trodde ju att vi bara skulle handla som vanligt, men när mamma stannade bilen så stod pappa där!!!!! Jag blev så glad att jag knappt visste hur jag skulle bete mig!!! Sen blev det ju förstås mathandling oxå... men det va jätteroligt det oxå, för pappa va ju med!!!!

Nä nu ska vi ha familjemys....ha det kalas, för det ska jag ha!!!!

Förresten på tal om kalas.... Jag ska på mitt första barnkalas på tisdag!!! Alex fyller 1 år..... Det ska bli jätteroligt att träffa hans kompisar!!!

Stackars Gizmo!!!

Vi var hos veterinären idag med Gizmo för han skulle få sin vaccination & en rabiesspruta så att han kan få ett EU-pass & följa med till Danmark.... Det brukar inte vara några som hellst problem att åka till veterinären med Gizmo men idag va det katastrof.... antagligen efter mardrömmen från förra sommaren, stackars stackars vovve, han va jätterädd & ville inte ens ha rostbiff som brukar va sååå gott....
Det värsta är att han ska dit om 4 veckor igen & få en till spruta.... det är bara att hoppas på att det går bättre nästa gång!!!

Efter skräckbesöket hos veterinären åkte vi till Strandgatan & tog en fika med Linda!! Det va massa folk men det va inte speciellt varmt, blåste som bara den.... & som vanligt tyckte jag det va tråkigt att sitta still så det blev en ganska snabb fika även denna gången!!
Jag somnade i bilen på vägen hem som vanligt..... men jag sover fortfarande 45 minuter senare.... hmm ska mamma väcka mig eller hur ska denna kvällen sluta?! Jag borde dessutom vara vrålhungrig vid det här laget.....

fortsättning följer....

Dumma dumma förkylning....

Mamma hämtade oss kl 12 & då va det fortfarande kallt & mulet.... men så fort vi kom hem så kom solen & det blev en kanonfin eftermiddag!!
Både jag & mamma är superförkylda, men det hindrade inte oss från att va ute i solen idag heller:



Det är ju faktiskt helt omöjligt att sitta inne nu när våren har kommit!! Jag är helt fängslad av allt roligt som finns att upptäcka utomhus, stenar, kottar, gräs....& vilken yta att krypa på jössös!!!!

Mamma fick för sig att hon skulle börja såga ner häcken för hand, så hon hade mig på ena armen & sågade med den andra, hehe snacka om att jag har en effaktiv mamma!!! Sen blev det en snabbfika hos grannen som tyckte att mamma behövde en glass efter allt slit, men framför allt behövde hon en glass för sin halls!! Jag fick oxå smaka så klart, det va blåbärsstrut, mmm underbart!!!

Jag ville inte riktigt somna ikväll, men mamma gav sig inte & jag förlorade så nu ligger jag så sött & sussar i min säng.... Mamma är helt slut, man ska vila när man är sjuk, inte såga ner häckar & grejer....

Mys med mormor!

Mormor har varit hos oss sen i torsdags & det har varit hur mysigt som hellst!! Jag är fortfarande väldigt förkyld men det har inte hindrat mig ett dugg från att busa & njuta av det fina vädret!!
Mormo försökte läsa en tidning igår..... men det tyckte ju naturligvis jag va suuuupertråkigt, så jag hjälpte henne lite:



Idag åkte jag min traktor ute, gissa om jag njöt!!!!! Morfar kom & fikade idag oxå, jätteroligt!! Sen somnade jag & sov i nästan 3 timmar.... under dom tre timmarna hann mormor åka hem & mamma måla färdigt staketet trots att hon inte alls mådde speciellt bra!!!

När jag vaknade efter min underbara skönhetssömn utomhus i det fina vädret så åkte vi till farmor & farfar!! 
Farfar bytte däck, tvättade & bytte en lampa på våran bil, han e sååå snäll!!! Jag tittade nyfiket på & planerar att byta däcken till hösten, det såg så roligt ut!!!
Jag & Gizmo stannade kvar hos farmor & farfar i natt & imorn ska vi följa med dom till gammlemorfar & klyva ved.... jag ska förstås mest åka traktor med farfar & krypa runt bland allt bröte!!!!

Mamma mådde inget vidare så hon ligger nerbäddad i soffan framför tvn!!!

Natti natti.......

Feber..

Usch det är jättesynd om mig, jag har 40 graders feber & mår inte alls särskilt bra.....snyft!!!! Nu har jag i alla fall äntligen somnat efter en lång dag......